10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislim da treba dati priliku štoperima aka Cocalić i Torlak... mravac zdravo XD... i štilića pustit da igra (dere po Poljskoj a sad prelazi u BL 99%), miske jedno poluvrijeme stila drugo, rahimic prvo besic drugo, pjanic prvo ibricic drugo... treba malo stvorit konkurenciju ovim prvotimcima nesto su se osilili... rezultat... X
je li ravno ovo? je li ravno?
Vise od pola igraca u prvoj postavi su nam u ligi petice a ostali u jakim ligama. Da je tu jos Begovic neznam da li smo imali ikad jaci sastav. Ovo je kostur za sve utakmice.
...............................Hasagic (Istanbul)..................................
Mujdza (Freiburg)....Spahic (Sevilla).... Papac (Rangers).....Lulic (Lazio)
.......................... Medunjanin (Maccabi).................................
........Misimovic (Dinamo)...Pjanic (Lyon)...Salihovic (Hoffenheim)......
...........Dzeko (Manchester City)......Ibisevic (Hoffenheim)...............
Klupa
Avdukic (Borac)
Mravac (Mattersburg)
Rahimic (CSKA)
Subasic (Olimpic)
Vranjes (Krasnodar)
Maletic (Borac)
Besic (HSV)
Stilic (Lech)
Muslimovic (PAOK)
Dakle to je 20 najboljih
Rotacije po potrebi
Mujdza - Vranjes/Subasic
Misimovic/Pjanic - Stilic/Maletic
Medunjanin - Rahimic/Besic
Ibisevic/Dzeko - Muslimovic
...............................Hasagic (Istanbul)..................................
.......................... Medunjanin (Maccabi).................................
Klupa
Avdukic (Borac)
Mravac (Mattersburg)
Rahimic (CSKA)
Subasic (Olimpic)
Vranjes (Krasnodar)
Maletic (Borac)
Besic (HSV)
Stilic (Lech)
Muslimovic (PAOK)
Dakle to je 20 najboljih
Rotacije po potrebi
Mujdza - Vranjes/Subasic
Svaka ti cast za ovo, mislim da je ovo najjace sto trenutno imamo. Mozda nedostaje jos Begovic, a ovi sto zele Torlaka i Cocalica veze nemaju sa fudbalom.Dado je napisao/la:Vise od pola igraca u prvoj postavi su nam u ligi petice a ostali u jakim ligama. Da je tu jos Begovic neznam da li smo imali ikad jaci sastav. Ovo je kostur za sve utakmice.
Klupa
Avdukic (Borac)
Mravac (Mattersburg)
Rahimic (CSKA)
Subasic (Olimpic)
Vranjes (Krasnodar)
Maletic (Borac)
Besic (HSV)
Stilic (Lech)
Muslimovic (PAOK)
Dakle to je 20 najboljih
Rotacije po potrebi
Mujdza - Vranjes/Subasic
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
Medunjanina samog kao DM ? Hmm, to ne bi bilo dobro, kao ni Misketa kao desno krilo. Sa ostalim bi se koliko toliko slozio, iako bi bio bolje da Lulic igra ofanzivnije, tako da Papac predje na beka, ionako je izjavio da ne igra rado na poziciji stopera.
Dakle, treba vidjeti kakva ce biti situacija sa Besicom, tj. hoce li igrati, radije njega samog na DM-a nego Medunjanina, jer ipak je Medo malo ofanzivnije orijentisan nego Muhamed.
Dakle, treba vidjeti kakva ce biti situacija sa Besicom, tj. hoce li igrati, radije njega samog na DM-a nego Medunjanina, jer ipak je Medo malo ofanzivnije orijentisan nego Muhamed.
popis igraca je potpun... naveo si igrace koji su bili na popisu na zadnja 2 okupljanja plus papac.Dado je napisao/la:Vise od pola igraca u prvoj postavi su nam u ligi petice a ostali u jakim ligama. Da je tu jos Begovic neznam da li smo imali ikad jaci sastav. Ovo je kostur za sve utakmice.
Klupa
Avdukic (Borac)
Mravac (Mattersburg)
Rahimic (CSKA)
Subasic (Olimpic)
Vranjes (Krasnodar)
Maletic (Borac)
Besic (HSV)
Stilic (Lech)
Muslimovic (PAOK)
Dakle to je 20 najboljih
Rotacije po potrebi
Mujdza - Vranjes/Subasic
ova takticka formacija i odabir igraca se moze iskoristit' jedino protiv luxemburga i slicnih reprezentacija koje nemaju kvalitet' ni za jedan ozbiljan napad... u ostalim utakmicama bi mozda izvukli nerijeseno protiv osrednjih ekipa ili eventualno pobjedu na domacem terenu, a protiv svake dobro organizovane reprezentacije bi dozivjeli potop... zasto? pa gdje nam je odbrana??? 2 stopera, od kojih je jedan nesposoban da igra na toj poziciji i jedan bocni i to ofenzivni.. jedno krilo na poziciji bocnog... 4 kreativca u veznom redu, od kojih je jedan na poziciji zadnjeg veznog... i nravno 2 napadaca od kojih jedan mozda i moze zaganjat' protivnika i ometat' otvaranje igre... slicnu postvu je susic izveo protiv francuza i rumuna u gostima... epilog je poznat...
- Goalgetter
- Kontakt:
----------------Begovic---------------
Vranjes---Spahic---Pandza---Papac
-------------Besic(Sejo)---------------
Mujdza--------Pjanic------------Lulic
-------Ibisevic--------Dzeko----------
E ovo bi bila nekakva moja zamisao, (mozda ovako oprobati protiv Grcke).
Mujdza je i u Freiburgu par puta igrao na krilu, dok je Toprak igrao na beku, a s tim sto je Toprak presao na poziciju stopera, Mujdza je onda presao na poziciju beka. U ovoj formaciji bi imali jako brza krila, A Pjanicu dati svu slobodnu u sredini terena, i da uposljava napadace.
Igrace pustiti da igraju na svojim prirodnim pozicijama, pa vidjecemo, valja pokusati, a ne onom famoznom 4-5-1 taktikom, s kojom smo se vec 2 puta osramotili.
Mujdza je i u Freiburgu par puta igrao na krilu, dok je Toprak igrao na beku, a s tim sto je Toprak presao na poziciju stopera, Mujdza je onda presao na poziciju beka. U ovoj formaciji bi imali jako brza krila, A Pjanicu dati svu slobodnu u sredini terena, i da uposljava napadace.
Igrace pustiti da igraju na svojim prirodnim pozicijama, pa vidjecemo, valja pokusati, a ne onom famoznom 4-5-1 taktikom, s kojom smo se vec 2 puta osramotili.
Ok je sve, samo ja nisam siguran za Pandžu. Jednu utakmicu odigra na zavidnom nivou, dok u drugoj napravi neke kardinalne greške. Rotirati njega i Papca za pozicije (može Saša odigrati i na stoperskoj poziciji), dok Salihovića treba kao lijevog beka staviti. Ostalo je OK.Goalgetter je napisao/la:----------------Begovic---------------
Goalgetter je napisao/la:----------------Begovic---------------
Ovo mi je predobro. Mlada i poletna ekipa

- Goalgetter
- Kontakt:
@Claus .. Neznam kakva je situacija sa Papcom, tj. hoce li igrati na poziciji stopera, jer ima neke probleme kad cesto glavom udara loptu, sad ko ce znati. Al dobra zamisao, Papca na stopera, Sejo beka, Mume ili Rahimic na poziciji zadnjeg veznog.
U Pandzu nije siguran a jeste u Papca na stoperskoj poziciji.
Ocigledno neko prati repku vrlo kratko vrijeme.
Pandza je fakat napredovao i to ne malo,dok papac ni zbog zdrastvenih ni zbog estetskih razloga ne igra godinama stopera.
Pandza je fakat napredovao i to ne malo,dok papac ni zbog zdrastvenih ni zbog estetskih razloga ne igra godinama stopera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
--------------------begovic-------------------
-------spahic------pandza-------papac--------
-----------------besic---medunjanin-----
-mujdza--------------------------------------lulic---
--------------------pjanic-------------------------
-------------ibisevic--------------dzeko
ovako bih ja probao.
-------spahic------pandza-------papac--------
-----------------besic---medunjanin-----
-mujdza--------------------------------------lulic---
-------------ibisevic--------------dzeko
ovako bih ja probao.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Koji su estetski? Nije lep?harishp je napisao/la:U Pandzu nije siguran a jeste u Papca na stoperskoj poziciji.

Rahmica ne treba zamarat prijateljskom, a Misimovica ne treba zvat zbog lose forme. Polako navikavat Besica u paru sa Medom, i dati Stili odrijesene ruke...U Pjanica ne vjerujem jer je odlucio propast.
Prekrasan je,citaj u prenesenom smislu.Yebemu bukovinu.
Stilic napreduje u poljskoj ligii dati mu odrijesene ruke a Pjana u LS i ligi petice odlucio propasti.Zanimljivo glediste.

Stilic napreduje u poljskoj ligii dati mu odrijesene ruke a Pjana u LS i ligi petice odlucio propasti.Zanimljivo glediste.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
floyd je napisao/la: U Pjanica ne vjerujem jer je odlucio propast.

Ne kontam vas koji kukate oko Pandze.. momak solidno radi svoj posao svaki put kada igra za repku.
Sto se tice Mravca.. tu i tamo. Nekad dobar, nekad los. Slazem se da bi trebalo dati sansu Cocalicu i drugima i preseliti Adnana na klupu ali dzaba sve kad mu Pape vjeruje.
Sto se tice Mravca.. tu i tamo. Nekad dobar, nekad los. Slazem se da bi trebalo dati sansu Cocalicu i drugima i preseliti Adnana na klupu ali dzaba sve kad mu Pape vjeruje.
shandrlike-tandrlike
--------------------begovic-------------------
------mujdza-------spahic-------papac--------
-----------------besic---medunjanin-----------
-maletic(ili neki novi)-------------------lulic---
---------ibisevic--------------dzeko-------
ovako bih ja probao,, stavio bih maletica ili nekog novog mladog igraca na krilo ,,neznam stvarno tko bi to mogao biti,,, ima ovih par momaka iz ceske ,poljske lige valjda ima negdje neko dobro krilo!!
ovako bih ja probao,, stavio bih maletica ili nekog novog mladog igraca na krilo ,,neznam stvarno tko bi to mogao biti,,, ima ovih par momaka iz ceske ,poljske lige valjda ima negdje neko dobro krilo!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve uredu, samo sto Mujdza nije stoperVrebac je napisao/la:--------------------begovic-------------------

ma ja mislim da to mujdza moze odigrati,, a zaboravio sam da se Salihaga vraca ,,on ce sigurno igrati!!!Goalgetter je napisao/la:Sve uredu, samo sto Mujdza nije stoperVrebac je napisao/la:--------------------begovic-------------------
---lulic----------------------------------salihovic
ovako bih ja probao,, stavio bih maletica ili nekog novog mladog igraca na krilo ,,neznam stvarno tko bi to mogao biti,,, ima ovih par momaka iz ceske ,poljske lige valjda ima negdje neko dobro krilo!!. Na njegovom mjestu Pandzu stavit, i probati na krilu sa Mujdzom.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko da ce se to sve do 11. Augusta rijesiti, ali u pravu si, nije nemoguce da ova utakmica bude otkazana.erazem je napisao/la:Vidim da niko nije spomenuo opciju po kojoj bi utakmica mogla biti odgodjena?!
Ne znam koliko ste upućeni ali protiv FSG se vodi proces u UEFA zbog namještanja tako da je upitno da li će oni dobit kakve sankcije,samim time i ova utakmica nije sigurno da će se odigrati.
Grci su daleko od one selekcije iz 2002,miljama daleko.
Cuj odkazati,a ja planiram da sam aBd dole uzivo na utakmici.Goalgetter je napisao/la:Tesko da ce se to sve do 11. Augusta rijesiti, ali u pravu si, nije nemoguce da ova utakmica bude otkazana.erazem je napisao/la:Vidim da niko nije spomenuo opciju po kojoj bi utakmica mogla biti odgodjena?!
Ne znam koliko ste upućeni ali protiv FSG se vodi proces u UEFA zbog namještanja tako da je upitno da li će oni dobit kakve sankcije,samim time i ova utakmica nije sigurno da će se odigrati.
Grci su daleko od one selekcije iz 2002,miljama daleko.
Nego ako utakmica ipak bude u planu kako doci do karti,i gdje se u Krajini mogu kupiti karte.
Zna li mozda neko raja,ili da li je moguce kupiti karte odmah na ulazu?
Prijatno i veliki pozdrav-selam svima!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.