Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Da da, vi vodite Liverpool i vi svi znate kakva će ekipa biti naredne sezone 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Uglavnom,bez Lucasa nema nista
Ako ekipa u kojoj je on standardan u prvoj postavi izbori nastup u l.prvaka naredne sezone,ma,necu nista da obecajem u tom slucaju al et,fakat smijesno

Ako ekipa u kojoj je on standardan u prvoj postavi izbori nastup u l.prvaka naredne sezone,ma,necu nista da obecajem u tom slucaju al et,fakat smijesno

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
I ja sam rekao ako nam je on najstandardniji igrac kakvi su svi ostali bas se pitam ... ja uzdanica vidis u Brazilu on i onaj Ramieres ne znaju ni da igraju zajedno a o dodavanju lopte i iznosenju da ne pricamoDylan Dog je napisao/la:Uglavnom,bez Lucasa nema nista![]()

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Pa ne moze ni Messi nista u Argentini pa je neosporivo i dalje najbolji nogometas.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sve dok se ne dovede bolji destruktivac on ce igrati u prvih 11. Trenutno je tesko dovesti realno pojacanje a da je bolje od Lava.Dylan Dog je napisao/la:Uglavnom,bez Lucasa nema nista![]()

zasto svi hendersona stavljate na klupu..meni nekako nema logike dati za momka 20mil i onda mu ne dati da igra da se razvija..
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naigrace se on, ja sam siguran u to.bimbrlica je napisao/la:zasto svi hendersona stavljate na klupu..meni nekako nema logike dati za momka 20mil i onda mu ne dati da igra da se razvija..
-
- Kontakt:
pusti strucnjaka,dzaba im 50 puta ponavljat da je ubljedljivo izabran za igraca sezone s 40 % glasova i da je igrac s najvise uspjesnih startova u premijer ligi,to isto da za najboljeg strijelca i asistenta lige kazu da je bezveze igracOTNYS_YNWA je napisao/la:Sve dok se ne dovede bolji destruktivac on ce igrati u prvih 11. Trenutno je tesko dovesti realno pojacanje a da je bolje od Lava.Dylan Dog je napisao/la:Uglavnom,bez Lucasa nema nista![]()

da mi je samo znat kako igrac koji odigra predobro protiv "slabasnih" klubova poput uniteda,citya,chelsea i arsenala izmedju ostalih moze bit tako los..sigurno strucnjak ne zna ni da je lucas bio starter na onoj tekmi kad smo 4-1 dobili united na old traffordu il na meazzi inter u lp..i prosle sezone je pokazu svoju vrijednost protiv top klubova al dzaba je to ovim strucnjacima objasnjavat

isto sto za remi protiv venecuele krive zadnjeg veznog lucasa sto su se napadaci nafulali,covjek normalno odigro,sesticu dobio za razliku od nekih zvijezdica s 4 il 4.5.
nekima treba objasnit da nije poso zadnjeg veznog da daje golove,asistira,dribla,suta itd.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Ma ja,Lucas igracina,kad Liverpool naredne sezone ostvari plasman u evropa ligu i to proglasi uspjehom,i dalje pricajte da je Lucas dobar
Naravno,ovdje vecina beli ocekuje plasman u l.prvaka,sto i nije toliko nemoguce,kad od igracina tipa Gerrarda ili Suareza
odvojis polovnjake tipa hmm

Naravno,ovdje vecina beli ocekuje plasman u l.prvaka,sto i nije toliko nemoguce,kad od igracina tipa Gerrarda ili Suareza

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
-
- Kontakt:
uredu je strucnjak,ti si upravu,a nije 40 % navijaca sirom svijeta koji su glasali za njega i koji svaku tekmu liverpoola prate za razliku od tebe,postedi nas i nemoj napamet pricatDylan Dog je napisao/la:Ma ja,Lucas igracina,kad Liverpool naredne sezone ostvari plasman u evropa ligu i to proglasi uspjehom,i dalje pricajte da je Lucas dobar![]()

http://liverpool.bosnianforum.com/
Dovoljno je da veliki ljudi poput Kinga uvidjaju napredovanje Lucasa koje jos nije dostiglo vrhunac ali sam siguran da hoce. Zbog toga i govori navijacima kako bi bilo lijepo da mu napisu pjesmu.
Citam komentare ispod njegovih klipova na yt, 90% ljudi ga nije voljelo prije ali sada su jednostavno primorani da primjete koliko je napredovao.
Jednostavno se sa par forumasa ovdje ne vrijedi raspravljati.
Citam komentare ispod njegovih klipova na yt, 90% ljudi ga nije voljelo prije ali sada su jednostavno primorani da primjete koliko je napredovao.
Jednostavno se sa par forumasa ovdje ne vrijedi raspravljati.
Evo, opet počinje rasprava o Lucasu, zbog koje će se nepotrebno nakupiti nekoliko stranica, gdje jedni pišu kako je on jadan, i kako ne zaslužuje igrati u Liverpoolu, dok ga drugi naravno brane, i iznose neke činjenice i podatke iz prošle sezone.
Ovdje je pod hitno potreban novi moderator, samo za ovu temu, što je moguće objektivniji, koji će malo uspostaviti ravnotežu, jer se ista priča vrti već duže vrijeme.
Ovdje je pod hitno potreban novi moderator, samo za ovu temu, što je moguće objektivniji, koji će malo uspostaviti ravnotežu, jer se ista priča vrti već duže vrijeme.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- RamoLFC_93
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:pusti strucnjaka,dzaba im 50 puta ponavljat da je ubljedljivo izabran za igraca sezone s 40 % glasova i da je igrac s najvise uspjesnih startova u premijer ligi,to isto da za najboljeg strijelca i asistenta lige kazu da je bezveze igracOTNYS_YNWA je napisao/la:Sve dok se ne dovede bolji destruktivac on ce igrati u prvih 11. Trenutno je tesko dovesti realno pojacanje a da je bolje od Lava.Dylan Dog je napisao/la:Uglavnom,bez Lucasa nema nista![]()
Ako ekipa u kojoj je on standardan u prvoj postavi izbori nastup u l.prvaka naredne sezone,ma,necu nista da obecajem u tom slucaju al et,fakat smijesno![]()
da mi je samo znat kako igrac koji odigra predobro protiv "slabasnih" klubova poput uniteda,citya,chelsea i arsenala izmedju ostalih moze bit tako los..sigurno strucnjak ne zna ni da je lucas bio starter na onoj tekmi kad smo 4-1 dobili united na old traffordu il na meazzi inter u lp..i prosle sezone je pokazu svoju vrijednost protiv top klubova al dzaba je to ovim strucnjacima objasnjavat
isto sto za remi protiv venecuele krive zadnjeg veznog lucasa sto su se napadaci nafulali,covjek normalno odigro,sesticu dobio za razliku od nekih zvijezdica s 4 il 4.5.
nekima treba objasnit da nije poso zadnjeg veznog da daje golove,asistira,dribla,suta itd.
Daj ba pustite strucnjake sta oni znaju Lukas je igracina i to je dokazao...Za razliku od Poulsena,Jovanovica za koje su mislili mnogi da ce doci bolje vrijeme sa njima...Hm smijesno...Najboljeg igraca prosle sezone(lukas)pored Meirelesa da izbaci iz startne postave stvarno smijesno....Da Keny tako raazmislja gdje bi mi sad bili...nigdje....zato sto se tice postave pustite Kenya da radi svoj posao,ak nikom ne vjerujemo bar u njeg treba vjerovati...YNWA...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________
http://www.talksport.co.uk/radio/transf ... r-two-more" onclick="window.open(this.href);return false;
Comolli neće ići na azijsku turneju jer će dovršavati transfer Downinga i još dva-tri igrača, tvrdi Rory Smith iz Telegrapha.
Comolli neće ići na azijsku turneju jer će dovršavati transfer Downinga i još dva-tri igrača, tvrdi Rory Smith iz Telegrapha.
Greatness dies
Downing, Mata, Cissokho i Lass Diara.Bertrand je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/radio/transf ... r-two-more

Sad sam vidio da mi imamo 50 igrača
Gulascija i Darbyja se riješili, ostaje ih još 48

Gulascija i Darbyja se riješili, ostaje ih još 48

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Dragi fanovi Liverpoola saopštavamo vam da je u 19-oj godini života tragično preminuo jedan od fanova to jest hary_ynwa (Haris Arapović).
Liverpool FC u srcu našeg hary_ynwa.
Zadnja izmjena: hary_ynwa, dana/u 09 jul 2011, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
Mojne nas prepadati.hary_ynwa je napisao/la:Dragi fanovi Liverpoola saopštavamo vam da je u 19-oj godini života tragično preminuo jedan od fanova to jest hary_ynwa.
Marš tamo, samo sam čitao post a nisam gledao ko ga je postaviohary_ynwa je napisao/la:Dragi fanovi Liverpoola saopštavamo vam da je u 19-oj godini života tragično preminuo jedan od fanova to jest hary_ynwa.

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Njegov brat Tarik,eto samo sam zelijo da vam javim da znate.
GK: Reina, Gulaschi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.