FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Osvajanje titule je glavni ciljove sezone, ali moramo se dokopati grupne faze LE. Biće teško, trebaće nam sreće ali moramo zbog bodova, vrijeme je više, a i tim za to se stvara.
SREĆNO
Za Partizan je bolje da igra LE sakupiće se više bodova nego u LŠ.
Juriš na bodove, trebaju nam.
SREĆNO
Za Partizan je bolje da igra LE sakupiće se više bodova nego u LŠ.
Juriš na bodove, trebaju nam.
- " $...
Ako ti o sebi imaš mišljenje da si poltron,to je tvoja stvar,dakle ja za sebe ne smatram da sam.
Istovremeno forum je mjesto gdje imamo pravo davat mišljenja i stavove. Dakle ako ti misliš da je Dinamo jače od Partizana tvoja stvar,al bih makar volio da si malo upućen koji su klubovi po nekoj trenutnoj listi povlašćeni,dakle Partizanu treba da neko od tih 5 ne dodje do 4. kola i onda ćemo mi biti medju tih 5 nosilaca,Izraelci su najbliži da ne dodju do 4 kola.
Istovremeno forum je mjesto gdje imamo pravo davat mišljenja i stavove. Dakle ako ti misliš da je Dinamo jače od Partizana tvoja stvar,al bih makar volio da si malo upućen koji su klubovi po nekoj trenutnoj listi povlašćeni,dakle Partizanu treba da neko od tih 5 ne dodje do 4. kola i onda ćemo mi biti medju tih 5 nosilaca,Izraelci su najbliži da ne dodju do 4 kola.
LARISSA RIQUELME!
@Tagoe ti si izgleda gore od mene prosao sinoc po pitanju izlaska pa ne vidis na oci jutros.
Dakle covek ti lepo napisa da je lakse uci u LP nego EL,sto je apsolutno tacno,jer se zreb deli na dva dela sa osvajacima sampionata i onim malo nize,te ne mozes dobiti nikoga iz jacih zemalja,te je napisao da su jedni od najjacih Copenhagen i Dinamo a ti si to razmotrio kao da su jaci od Partizana,naravno u to ne zelim da ulazim jer znam kako ste vi po tom pitanju realni.
Sa druge strane Zvezda je nenositelj u 4 pretkolu ako prodjemo,a valjda hocemo 3.Pazi kakva su imena tamo Sevilla,Roma,Tottenham,PSV,Sporting,PSG,Schalke,Celtic,i onda je sramota ako ne prodjemo u grupu.

Dakle covek ti lepo napisa da je lakse uci u LP nego EL,sto je apsolutno tacno,jer se zreb deli na dva dela sa osvajacima sampionata i onim malo nize,te ne mozes dobiti nikoga iz jacih zemalja,te je napisao da su jedni od najjacih Copenhagen i Dinamo a ti si to razmotrio kao da su jaci od Partizana,naravno u to ne zelim da ulazim jer znam kako ste vi po tom pitanju realni.
Sa druge strane Zvezda je nenositelj u 4 pretkolu ako prodjemo,a valjda hocemo 3.Pazi kakva su imena tamo Sevilla,Roma,Tottenham,PSV,Sporting,PSG,Schalke,Celtic,i onda je sramota ako ne prodjemo u grupu.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nisam rekao da je sramota ne proći u grupu protiv Totenhema,Seville,Rome,ali kažem da je sramota ukoliko isti ne budu protivnici.Dakle ne vidim po čemu je Zvezda toliko indolentna u odnosu na PSV,Sporting,pogotovu na ove druge,ili ti možda nekog slabijeg rivala koji bi se mogao izvući. A na kraju krajeva dakle trebali ste o tome misliti prethodnih godina,kada ste znali kiksati u Estoniji,Gruziji itd.Vrijeme je da počnete sakupljati bodove,al zaista.
Nego Devil nadam se da neće biti antigrobarske propagande u smislu lišavanja elementarnih verbalnih stavova u ofom podforumu?

Nego Devil nadam se da neće biti antigrobarske propagande u smislu lišavanja elementarnih verbalnih stavova u ofom podforumu?

LARISSA RIQUELME!
PSV ili Sporting bi izbacili i mnogo jace protivnike od Zvezde ove sezone.Sada nemam listu ispred sebe povlastenih odnosno nepovlastenih klubova u play-offu ali trebace ludjacka sreca da se dobije neko sa kim bi mogli da se "bijemo".28TAGOE je napisao/la:Nisam rekao da je sramota ne proći u grupu protiv Totenhema,Seville,Rome,ali kažem da je sramota ukoliko isti ne budu protivnici.Dakle ne vidim po čemu je Zvezda toliko indolentna u odnosu na PSV,Sporting,pogotovu na ove druge,ili ti možda nekog slabijeg rivala koji bi se mogao izvući. A na kraju krajeva dakle trebali ste o tome misliti prethodnih godina,kada ste znali kiksati u Estoniji,Gruziji itd.Vrijeme je da počnete sakupljati bodove,al zaista.
Nego Devil nadam se da neće biti antigrobarske propagande u smislu lišavanja elementarnih verbalnih stavova u ofom podforumu?![]()

ima tu klubova koje Zvezda može izbacit, ali treba prvo doć dovde jer i u trećem pretkolu (gdje je Zvezda nositelj) ima jakih mogućih protivnika Hajduk, Ried, Tromso, Legia, Westerlo, Maccabi Tel Aviv pa ni tu nije zagarantiran prolaz...
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 09 jul 2011, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mogli bi se vrtiti nas dvojica u krug tako do prekosutra. Ni ja nažalost nemam spisak ispred očiju o mogućim rivalima. Ali isto tako ne znam zašto podcjenjivački odnos.Mislim tu kad se kaže PSV,Sporting,nesumnjivo je da su ta dva kluba jača od svih naših,ali da bi uspio moraš pobjedit boljeg od sebe,zar to nije smisao bavljenja sportom? Porto nije bio najjači klub pa je osvojio LŠ,nije je kupio,nije mu poklonjena,osvojio je,Fulham je igrao finale LE,Midlesbrough takodje,Braga,Monaco finale LŠ,Alaves........Dakle ne želim polarizovati,al jednostavno ne vidim zašto ćemo govoriti kako smo mnogo inferiorniji od evropskog prosjeka,to ova dva svakako jesu,čast njihovoj istoriji,ali i naši najveći klubovi nisu juče nastali,naši najbolji klubovi imaju možda i veću istoriju itd.
Naravno da je aspekt sreće bitan,ali isto tako teren je jedino mjerilo,kad se izvukao DNK sjećam se one generacije Boškovića,svi odreda su rekli Zvezda će ovo proći,bi šta bi. Ona euforija protiv znatno jačeg nego danas PSV znamo kako je završena,naravno Zvezda je tada bila isto tako jača. Nisam ja zaboravio ni onaj meč protiv Chieva,kao što nisam ni onaj meč protiv Dinamo Tbilisia.Mogao bih ti pravit analizu i oko Partizana do sutra ali neću tema je FKCZ,iako praviti samo realne stavke,Newcastle je daleko veći klub u svakom smislu bio,isto što je Petržalka u svakom smislu manja.
Dakle ja se iskreno nadam da će FKCZ uspjeti ući u grupe.
Naravno da je aspekt sreće bitan,ali isto tako teren je jedino mjerilo,kad se izvukao DNK sjećam se one generacije Boškovića,svi odreda su rekli Zvezda će ovo proći,bi šta bi. Ona euforija protiv znatno jačeg nego danas PSV znamo kako je završena,naravno Zvezda je tada bila isto tako jača. Nisam ja zaboravio ni onaj meč protiv Chieva,kao što nisam ni onaj meč protiv Dinamo Tbilisia.Mogao bih ti pravit analizu i oko Partizana do sutra ali neću tema je FKCZ,iako praviti samo realne stavke,Newcastle je daleko veći klub u svakom smislu bio,isto što je Petržalka u svakom smislu manja.
LARISSA RIQUELME!
- alan_kardec
- Kontakt:
28TAGOE je napisao/la:Nisam rekao da je sramota ne proći u grupu protiv Totenhema,Seville,Rome,ali kažem da je sramota ukoliko isti ne budu protivnici.Dakle ne vidim po čemu je Zvezda toliko indolentna u odnosu na PSV,Sporting,pogotovu na ove druge,ili ti možda nekog slabijeg rivala koji bi se mogao izvući. A na kraju krajeva dakle trebali ste o tome misliti prethodnih godina,kada ste znali kiksati u Estoniji,Gruziji itd.Vrijeme je da počnete sakupljati bodove,al zaista.
Nego Devil nadam se da neće biti antigrobarske propagande u smislu lišavanja elementarnih verbalnih stavova u ofom podforumu?![]()
28TAGOE je napisao/la:Mogli bi se vrtiti nas dvojica u krug tako do prekosutra. Ni ja nažalost nemam spisak ispred očiju o mogućim rivalima. Ali isto tako ne znam zašto podcjenjivački odnos.Mislim tu kad se kaže PSV,Sporting,nesumnjivo je da su ta dva kluba jača od svih naših,ali da bi uspio moraš pobjedit boljeg od sebe,zar to nije smisao bavljenja sportom? Porto nije bio najjači klub pa je osvojio LŠ,nije je kupio,nije mu poklonjena,osvojio je,Fulham je igrao finale LE,Midlesbrough takodje,Braga,Monaco finale LŠ,Alaves........Dakle ne želim polarizovati,al jednostavno ne vidim zašto ćemo govoriti kako smo mnogo inferiorniji od evropskog prosjeka,to ova dva svakako jesu,čast njihovoj istoriji,ali i naši najveći klubovi nisu juče nastali,naši najbolji klubovi imaju možda i veću istoriju itd.
Ej drug nemoj demagogije molim te. Napisao si kamaru stvari koje su opštepoznate odavno i koje svako živ zna, a poenta čitave tvoje priče je da je "krajnje vrijeme da i Zvezda počne skupljati bodove u Evropi". Ko da Zvezda 10 godina nije nikoga pobijedila na evrosceni, a eto vi se nauzimaste bodova. Spominješ neke naše kikseve u estoniji... Znače li ti šta sliema, dinamo batumi, kroacija, rapid beč, slavija prag, nacional, petah tikva, apoel, petržalka( nje si se sjetio)... Što se tiče rezultata u evropi imali ste i vi svojih podbačaja i to mnogo.
Patizanu sve najbolje i isprašite šipce.
Što se tiče mogućih protivnika u zadnjem pretkolu (naravno ako prođemo treće), kad pročitam imena mogućih protivnika, naježim se. Samo se nadam da nećemo dobiti nekog španskog ili talijanskog predstavnika plus totenhem, a ovo ostalo manje-više, mislim da Zvezda sa svima ostalima može igrati ali da će opet biti autsajder.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Mattersburg-Crvena Zvezda 0:2
Dakle prva prava provera,druga prijateljska je iza nas.Nisam odgledao neki snimak,ali od ljudi koji su utakmicu uzivo posmatrali bila je ovo odlicna partija Zvezde.
Evo klip sa nekim desavanjima sa utakmice.
[youtube][/youtube]
Kadu indijanac,ono samo on moze da promasi.

Dva inostrana kluba su se raspitivila o Slavku Perović i Kaduu. Utakmicu protiv Matersburga gledali su predstavnici turske Manise, a posebno su obraćali pažnju na igru Brazilca. Predstavnici za sada neimenovanog kluba iz Holandije žele da u svoje redove dovedu Perovića koji je spominjan i kao potencijalno pojačanje Rada.
Samo nek' idurebonja je napisao/la:Dva inostrana kluba su se raspitivila o Slavku Perović i Kaduu. Utakmicu protiv Matersburga gledali su predstavnici turske Manise, a posebno su obraćali pažnju na igru Brazilca. Predstavnici za sada neimenovanog kluba iz Holandije žele da u svoje redove dovedu Perovića koji je spominjan i kao potencijalno pojačanje Rada.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Večeras me nešto iznenadilo pravo.
Obično kada se priča o dolascima i spomenu se neka velika imena kao što su Luković itd. brzo se zaboravi i prestane se pisati po medijima. Večeras otvorim novosti i vidim ponovo vijest od Lukoviću.
Obično kada se priča o dolascima i spomenu se neka velika imena kao što su Luković itd. brzo se zaboravi i prestane se pisati po medijima. Večeras otvorim novosti i vidim ponovo vijest od Lukoviću.
CRVENA zvezda bi u ponedeljak, a najkasnije u utorak, trebalo da reši pitanje štopera.
Trener Prosinečki očekuje odgovor Ivice Dragutinovića na otvorenu ponudu koja stoji još od početka juna, ali se u kombinaciji pojavila i mogućnost angažovanja Aleksandra Lukovića.
Doskorašnji srpski reprezentativac neće biti u prvom planu u Zenitu, a s obzirom na dobre odnose Zvezde i kluba iz Sankt Peterburga, može se očekivati jednogodišnja pozajmica iskusnog defanzivca.
Tu ste negdje svi...28TAGOE je napisao/la:Ne vidim što bi bila glupost lično mišljenje,al ajd neda mi se jutros nešto polemisat.marconato je napisao/la:Opet 'pricas' gluposti...Mali info za tebe (jer vidim da nisi upucen), na osnovu potencijalnih protivnika, teze je Zvezdi uci u LE, nego Partizanu u LS! Partizan od najtezih moze dobiti Dinamo, Copenhagen...a Zvezda Totenhem, Atletico M. Romu...
A ako ti smatraš da su Dinamo i Copenhagen jači od Partizana![]()
![]()
,jedini rival koji je jači od nas je Rangers i njih možemo dobit,a možda čak se desi da budemo u 4. kolu medju nosiocima,dakle poluburanija na meniju onda.
Naravno da ako dobijete nekog od tih iz top 4 (bez Franca) biće opravdanje,sve ostalo je znak da i dalje jedino PFC osvaja evro bodove za srpski koeficijent.
što se Zvezde tiče i eventualnog 4.pretkola nek naleti Odense ili Cirih i šansa je tu.

it's football day
Пре свега не & $." је $ " " ову прву &," & је - у & " $. Не ' $ - " %,? " - " $ ¥ су. А % се " " ?,- је ",? " ". $ " " " с " се $ ' " " " $ " ? у групе,по " ове " " " ? ? & не " ? " у $ са ': $,",?,$ %,Стеауа,Спарта,",? ",? ? ",&,$.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze li fk ciganija da udje u el ove godine i da osvoji titulu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Drug ja sam od pre neki dan mod,zato pripazi kako se obracate prema Zvezdi,mogli bi da zaratimo.Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li fk ciganija da udje u el ove godine i da osvoji titulu ?

I ne samo ti,nego i ostali,ovo ce najteze @Tejgu da padne ali sta se moze.

A sta mozemo sezona ce da pokaze,EL mi se ne cini toliko realno ali treba sacekati protivnike,a prognoze za titulu treba sacekati i to do pocetka pa cemo onda dati neke detaljne prognoze.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Post'o mod i odma muda naraslaDevil je napisao/la:Drug ja sam od pre neki dan mod,zato pripazi kako se obracate prema Zvezdi,mogli bi da zaratimo.Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li fk ciganija da udje u el ove godine i da osvoji titulu ?![]()
I ne samo ti,nego i ostali,ovo ce najteze @Tejgu da padne ali sta se moze.![]()
A sta mozemo sezona ce da pokaze,EL mi se ne cini toliko realno ali treba sacekati protivnike,a prognoze za titulu treba sacekati i to do pocetka pa cemo onda dati neke detaljne prognoze.

Nego jeste doveli rekobu ?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
HAHAHAHAHAHAHHAA evo ga mali provokator vratio se
Jel si se javio legendi Reala propatio covek za tobom.
Vidim da ti je onaj Torcidas preneo poruku
Nego,kakav bre Rekoba,danas sam nesto pricao sa nekim ljudima,Zvezda sprema jednu bombu
Gasprom placa transfer,samo da dodje do dogovora
Ako to uspe,reci cu samo da se vece ime od stranaca na ovim prostorima nije pojavilo 
I jel moguce da niko pomenuo nije da Zvezda unisti one 9:0 danas

Nego,kakav bre Rekoba,danas sam nesto pricao sa nekim ljudima,Zvezda sprema jednu bombu

I jel moguce da niko pomenuo nije da Zvezda unisti one 9:0 danas

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kakav je ovaj Uroš Ćosić,negdje procitah da se radi o novome Vidicu 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.