????Schwarz je napisao/la:Jesu li naši poslali spisak igrača za meč protiv Šerife?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
auuu joj zaboraviliSchwarz je napisao/la:Jesu li naši poslali spisak igrača za meč protiv Šerife?

treba nam jos igraca iz BiH
A šta nas (memlija) je, ko kineskih novorođenčadi
Nego, šta bi za Kvesića, hoćel' moći igrati taj momak protiv Sheriffa. Jučer u novinama pročitah dva oprečna članka. Imal gdje spiska za prvu utakmicu?

Nego, šta bi za Kvesića, hoćel' moći igrati taj momak protiv Sheriffa. Jučer u novinama pročitah dva oprečna članka. Imal gdje spiska za prvu utakmicu?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- eliminator
- Kontakt:
predao slucaj na arbitrazu i ceka da dobije raskid ugovora, a male su sanse da ce igrat protiv sheriffaVanBasten je napisao/la:A šta nas (memlija) je, ko kineskih novorođenčadi![]()
Koliko ja znam spisak se morao predati 7 dabna prije pocetka utakmice. Tako da je to vec uradjeno i da Kvesic nece sigurno igrati ako dodje protiv Sheriffa ni jednu utakmicu. Vec aBd ako bi prosli onda bi ga mogli prijaviti za trece pretkolo.
Mes Que Un Club
Ljudi nesto me jutros baca samo mislim o Zelji.Hajmo sad svi.Volim majko grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.
- spielführer_21
- Kontakt:
valjda imamo pravo promjene dva imena na spisku.. tako da Kvesić može igrati bar drugu, ako ne i prvu..amertiger je napisao/la:Koliko ja znam spisak se morao predati 7 dabna prije pocetka utakmice. Tako da je to vec uradjeno i da Kvesic nece sigurno igrati ako dodje protiv Sheriffa ni jednu utakmicu. Vec aBd ako bi prosli onda bi ga mogli prijaviti za trece pretkolo.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Što mu Varaždin ne da slobodne papire, nego se povlače po arbitraži...samo se gubi vrijeme!
I onda opet Stanić na lijevom beku!

I onda opet Stanić na lijevom beku!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
[youtube][/youtube]
Prosirite!!
Prosirite!!
Rijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosirite!!
sta da se siri .. po 100-ti put postavljenoo

Inace stoo se tice Bucana , mislim da nije potrebaan ..ima dosta igracaa na toj poziciji koji su bolji brzi mladji ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Majstore imas 4 posta, a svaki post ti je da prosirimo ovaj videoRijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosirite!!

FKŽ !
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mit Željezničar Sarajevo kam der Heimat-Verein von Jahrhundertrainer Ivan Osim nach St. Johann in der Haide. Ein Spiel welches auch neben dem sportlichen Aspekt hohe Brisanz vermuten ließ.
Mit Željezničar Sarajevo kam der Heimat-Verein von Jahrhundertrainer Ivan Osim nach St. Johann in der Haide. Ein Spiel welches auch neben dem sportlichen Aspekt hohe Brisanz vermuten ließ.

- alan ford 26
- Kontakt:
Pretpostavka da nam se vrati Bucan, sta sa njim?
Mada je ne bi imao nista protiv iskreno, iako ih imamo na desnom krilu, Smajic, Mirso, E. Colic.

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
To mu i jeste pravo ime.NK/RK Krivaja je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/

-
- Kontakt:
Ne treba nam bucan, ta pozicija je pokrivena... mada ako dodje ali ne vjerujem dobro dosao, duga je sezona...Alipasino je napisao/la:Osime vrati nam Bucana.Ima da leti po Grbavici.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
- Capt_Billy
- Kontakt:
alan ford 26 je napisao/la:Pretpostavka da nam se vrati Bucan, sta sa njim?Mada je ne bi imao nista protiv iskreno, iako ih imamo na desnom krilu, Smajic, Mirso, E. Colic.
Nije pitanje treba li ili ne treba, bitna je konkurencija na toj poziciji?? Sta moze uciniti E.Colic u duelu sa Smajicem, nista!!! Smajic je tu poziciju zabetonirao, i mislim da mu Bucan moze biti prava konkurencija!!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Majstore imas 4 posta, a svaki post ti je da prosirimo ovaj video
[/quote]
@Team87
Zatoo kume sto ga je on praviioo

@Team87
Zatoo kume sto ga je on praviioo

Volimo Bete a njih ko Beje!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sanjao sam da u 70. minuti vodimo 4:1, a gubili smo 0:1 i onda sam se probudio, shvatio sam da sanjam
Ne sviđa mi se ovaj san, jer se uvijek desi suprotno od onog što usnim

Ne sviđa mi se ovaj san, jer se uvijek desi suprotno od onog što usnim

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja sam sanjao da smo diskvalifikovani zbog nereda, ali san je san 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!