Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
ma naucili ljudi da pljuju po njemu pa sad poceli i izmisljat grdna rano moja
de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
>>No body likes us but we dont care<<
- el-fighter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
slucajno naletih na ovaj klip.
Dijamant u Zenici
Dijamant u Zenici
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 09 jul 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Megamon
- Kontakt:
Pa prodaje covjek sa Pamelom hat-dog..D€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
mozda malo off topic, ali, dali neko ima informaciju koliko igraca je proslo kroz Bundesligu od njenog pocetka ? ili gdje se moze ta statistika naci ?
hvala unaprijed
hvala unaprijed
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
pa? Koliko vidim ovaj prvo vrijeđa Džekinu porodicu, daleko od toga da je ovo kulturno, ali svi mi ponekad planemo i opsujemo, i on je ljudsko biće ko i sviel-fighter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dijamant u Zenici
- el-fighter
- Kontakt:
NARAVNO. Nisam rekao nista konta Dzeke. Uradio je ono sto bi svaki normalan covjek uradio u datoj situaciji. Onako naletio na klip i postavioZOI84 je napisao/la:pa? Koliko vidim ovaj prvo vrijeđa Džekinu porodicu, daleko od toga da je ovo kulturno, ali svi mi ponekad planemo i opsujemo, i on je ljudsko biće ko i sviel-fighter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dijamant u Zenici

Zelm mu puno srece u narednoj sezoni i nadam se da ce postati jedan od najboljih napadaca u Engleskoj

Dzeko me je razocarao na ovom clipu. Trebao je prebiti provokatora.
I da , bas si nakon 2 god. tek 'naletio' na ovaj video, i 'onako' ga pristavio...Al u kurcu.
I da , bas si nakon 2 god. tek 'naletio' na ovaj video, i 'onako' ga pristavio...Al u kurcu.
dzeko je juce odradio trening , dok nije bilo dosta drugih igraca , tako da ocigledno vise je njemu stalo nego ostalima po toj tvojoj logiciD€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno

- el-fighter
- Kontakt:
Vjeruj mi care da uopste neznam poslije koje utakmice je ovo bilo. Klip sam vidio na fejsu prije par dana i dns ga postavio ovdje.floyd je napisao/la:Dzeko me je razocarao na ovom clipu. Trebao je prebiti provokatora.
Nije valjda da mislis da imam nesto protiv Dzeke

dokazi majstore.... to ti sad branis pa lupas bezveze.... ajd vozdralottdogg je napisao/la:dzeko je juce odradio trening , dok nije bilo dosta drugih igraca , tako da ocigledno vise je njemu stalo nego ostalima po toj tvojoj logiciD€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
a de ti nama dokaži da nije bio na treninguD€LUX je napisao/la:dokazi majstore.... to ti sad branis pa lupas bezveze.... ajd vozdralottdogg je napisao/la:dzeko je juce odradio trening , dok nije bilo dosta drugih igraca , tako da ocigledno vise je njemu stalo nego ostalima po toj tvojoj logiciD€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
Pregledaj malo slike sa bluemoona sa treninga i sa Mcfc.co.uk i skontat ces ... hebote dzeko sta svrsajes samo budimo realni ...
Pa sta ti je bolan, nije City Vrbanjusa. Ako je trebao/morao biti na treningu, onda je sigurno i bio.D€LUX je napisao/la:dokazi majstore.... to ti sad branis pa lupas bezveze.... ajd vozdralottdogg je napisao/la:dzeko je juce odradio trening , dok nije bilo dosta drugih igraca , tako da ocigledno vise je njemu stalo nego ostalima po toj tvojoj logiciD€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
Kakvim glupostima se ljudi zamaraju, ovo je nevjerovatno!
Ma Dzeko uveliko cuga, propast ce on. 

on je jedini nogometaš na svijetu koji cuga,izlazi,ostali samo treniraju i nikad,a ma baš nikad ne piju, ne izlaze, od početka do kraja svoje karijere su uvijek u dobroj formiasylum je napisao/la:Ma Dzeko uveliko cuga, propast ce on.
Ostali piju, Dzeko cuga.ZOI84 je napisao/la:on je jedini nogometaš na svijetu koji cuga,izlazi,ostali samo treniraju i nikad,a ma baš nikad ne piju, ne izlaze, od početka do kraja svoje karijere su uvijek u dobroj formiasylum je napisao/la:Ma Dzeko uveliko cuga, propast ce on.
Samo on i Ronaldinho... xDZOI84 je napisao/la:on je jedini nogometaš na svijetu koji cuga,izlazi,ostali samo treniraju i nikad,a ma baš nikad ne piju, ne izlaze, od početka do kraja svoje karijere su uvijek u dobroj formiasylum je napisao/la:Ma Dzeko uveliko cuga, propast ce on.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Was passing so i popped in to see of there was anything going on and the team were out at around 10am.D€LUX je napisao/la:dokazi majstore.... to ti sad branis pa lupas bezveze.... ajd vozdralottdogg je napisao/la:dzeko je juce odradio trening , dok nije bilo dosta drugih igraca , tako da ocigledno vise je njemu stalo nego ostalima po toj tvojoj logiciD€LUX je napisao/la:de malo citajte . logicno da je isao u ameriku na turneju sa njima , to se znalo al glupo mi prvi dan nigdje dzeke on tek koliko sam procitao dosao pred put u ameriku uopste jos nije ni odradio treninga.... i nemojte ga sada braniti . Kad mu uopste nije stalo do igranja ocigledno
Went through a very light session, which was mainly ball work culminating in a 5 a side round robin with 4 teams.
Notables missing were Balotelli, Kolo, Savic, Zaba, Tevez, Ade, Bellers (was inside), Bridge, RSC, Given (although i was told he was inside) Dzeko started off just running and not involved in the ball work but did get stuck into the 5 a side stuff, NDJ and Silva just did the running.
Micah was awesome, Suarez was involved and whilst i wasn't close enough for a good study he looked to have a decent first touch. Boateng and Milner were also involved.
Went to see Mike on the gate, Nedum turns up just as they were all preparing to depart to the airport.
Funny thing though, the "City" plane didn't take them to L.A.
They're away for 14 days, it might be still worth popping down though to see what the "rebels" are up to!
NMT
kad te prodje zavist i mrznja onda se javi , ajd vozdra zavidnice

Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 09 jul 2011, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: General505, napapijri1987 i 38 gostiju.