Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jul 2011, 23:47

Bertrand je napisao/la:Bravo, bravo!

Kako na papiru izgleda moćno ovaj trio iza napadača. Odličan posao Valencie, bez sumnje.

Cijena i nije velika, uzimajući u obzir vrlo vjerovatno činjenicu da će ga za nekoliko godina prodati po najmanje trostruko većoj cijeni. Al' otom, potom. :mrgreen:
Da,trio iza napadaca izgleda prejak.A i back-up nije los,Pablo Hernandez i Isco :D Mislim da necemo u buducnosti tako lako prodavati nogometase,jer imamo za cilj jurisati na titule :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jul 2011, 23:49

Almeriu sam gled'o samo jednom protiv Real Madrida. Cini mi se da sam zapamtio bas tog Piatia. Ako je to onaj omaleni igrac koji igra na desnom krilu, onda bi mog'o biti dobro pojacanje :mrgreen: .

Sta je sa odbranom, to je ubjedljivo najslabiji dio tima. Potreban je jos jedan stoper, a mozda i neko pojacanje na bekovskim pozicijama.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 jul 2011, 23:51

Adi_Zepce je napisao/la: Da,trio iza napadaca izgleda prejak.A i back-up nije los,Pablo Hernandez i Isco :D Mislim da necemo u buducnosti tako lako prodavati nogometase,jer imamo za cilj jurisati na titule :D
A šta je sa Tinom Costom i Topalom? Hajd' za Turčina sam i navikao da sjedi na klupi, al' neće valjda Costa na klupu, dolaskom Pareja?

Haha, ma ovo govorim vodeći se prijašnjim iskustvima, valjda zbog tih nekih dugova, pa prisilne prodaje. Kad sam kod toga, kakvo je stanje na tom polju? Je l' Llorente šta otplatio, il' je sve po starom?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jul 2011, 00:00

Bertrand je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Da,trio iza napadaca izgleda prejak.A i back-up nije los,Pablo Hernandez i Isco :D Mislim da necemo u buducnosti tako lako prodavati nogometase,jer imamo za cilj jurisati na titule :D
A šta je sa Tinom Costom i Topalom? Hajd' za Turčina sam i navikao da sjedi na klupi, al' neće valjda Costa na klupu, dolaskom Pareja?

Haha, ma ovo govorim vodeći se prijašnjim iskustvima, valjda zbog tih nekih dugova, pa prisilne prodaje. Kad sam kod toga, kakvo je stanje na tom polju? Je l' Llorente šta otplatio, il' je sve po starom?
Hmm Daniel Parejao moze igrati i poluspica,kao i Piatti pa ce mozda formacija biti 4-3-3 znaci vezni red:Topal,Banega/Parejo i Tino Costa,dok bi napad bio:Piatti/Hernandez,Mata i Soldado.
Valencia je napisao/la:Almeriu sam gled'o samo jednom protiv Real Madrida. Cini mi se da sam zapamtio bas tog Piatia. Ako je to onaj omaleni igrac koji igra na desnom krilu, onda bi mog'o biti dobro pojacanje :mrgreen: .

Sta je sa odbranom, to je ubjedljivo najslabiji dio tima. Potreban je jos jedan stoper, a mozda i neko pojacanje na bekovskim pozicijama.
U odbranu do pocetka sezone stize jos jedno pojacanje,na bekovskim pozicijama mozda jer tesko da cemo imati love,ali nikad ne treba reci nikad :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jul 2011, 00:02

Navijam za vas da uzmete primeru dotužilo mi više gledat Culese na vrhu.Parejo,Soldado i Mata su mi baš dragi igrači :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 00:08

LBJ MVP je napisao/la:Navijam za vas da uzmete primeru dotužilo mi više gledat Culese na vrhu.Parejo,Soldado i Mata su mi baš dragi igrači :D
Kakva Primera :mrgreen: :lol: mozda Kup Kralja ,i to ako im mi dozvolimo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jul 2011, 00:11

LBJ MVP je napisao/la:Navijam za vas da uzmete primeru dotužilo mi više gledat Culese na vrhu.Parejo,Soldado i Mata su mi baš dragi igrači :D
Hvala puno,to se cijeni :D
juznjak> je napisao/la:
Jesmo to ljubomorni? :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 06 jul 2011, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jul 2011, 00:27

juznjak> je napisao/la:
:lol:
Ne sviđa mi se onaj vaš stručnjak lafo baš ne znate trenera izabrat :roll: a i Aguera ne mogu ako ode bilo gdje osim u Real vi ćete mi biti drugi favoriti za primeru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 12:56

http://www.valenciacf.com/contenidos/Ac ... _locale=es

Piatti je i službeno novi igrač Valencije, gdje bi trebao provesti sljedećih pet godina. Predstavljanje će imati ovaj petak.
Greatness dies

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 jul 2011, 15:42

juznjak> je napisao/la:
Jesmo to ljubomorni? :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Jok brate ja bi bio presretan kada bi se Valencia borila za titulu,ipak budimo realni takvo nesto moze se ocekivati kada preselite na Nuevo Mestallu,tada ce prihodi biti mnogo veci ,e tada cu ocekivati da se borite za Primeru :P Za sada Real i Barca previse su financijski jaki u odnosu na druge u Spaniji.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jul 2011, 16:14

juznjak> je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:
Jesmo to ljubomorni? :mrgreen: :mrgreen:
Jok brate ja bi bio presretan kada bi se Valencia borila za titulu,ipak budimo realni takvo nesto moze se ocekivati kada preselite na Nuevo Mestallu,tada ce prihodi biti mnogo veci ,e tada cu ocekivati da se borite za Primeru :P Za sada Real i Barca previse su financijski jaki u odnosu na druge u Spaniji.[/quote]
Ma naravno,znas da se salim s tobom.A tesko ce biti uopce biti i treci ovu sezonu,no valja od starta krenuti dobro pa sto Bog da :D

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 09 jul 2011, 09:06

eh nakon svih silnih lijepih pojacanja, lijepih vijesti, evo jedne koja ce nas malo razocarati...nasa??!??? buduca zvijezda, momak u kojeg su sve oci bile uprte, momak koji je trebao biti nasljednik aimara i silve, francisco roman alarcon ISCO (19), odlucio je da ne produzi ugovor sa valenciom te ce ovih dana potpisati ugovor sa malagom.. :(
iz malage su objavili kako su spremni platit 6 miliona eura za njeg, i to je najpozitivnije sto se moze izvuci iz svega ovoga... meni licno je JAKO ZAO sto se ovo desilo, vjerovao sam u ovog momka, al i on je, kao i mnogi, otisao za parama, u jedan prosjecan klub, koji iako je doveo dosta "dobrih" igraca, po meni nece vise od 10-og mjesta...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 09 jul 2011, 09:45

slika

Oraspoložite se sa ovom slikom. 8-)

A taj Isco. Lično ga nisam nikada gledao, no po komentarima, izgleda da se radi o velikom talentu, kojem je nažalost novac mnogo bitniji od samog kluba, pa to onda gledajte sa pozitivne strane. Niko ne želi u svom klubu imati igrača koji će ionako, kad-tad zamijeniti Valencijin dres za neki drugi. Mislim da će ga svi vrlo brzo zaboraviti, a i 6 miliona na račun Šišmiša će sigurno dobro doći.

Inače, Michel je otišao na posudbu u Hercules, a Chori je veoma blizu Rivera, gdje bi također igrao na posudbi.

[youtube][/youtube]
Greatness dies

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jul 2011, 00:43

amadeus21 je napisao/la:eh nakon svih silnih lijepih pojacanja, lijepih vijesti, evo jedne koja ce nas malo razocarati...nasa??!??? buduca zvijezda, momak u kojeg su sve oci bile uprte, momak koji je trebao biti nasljednik aimara i silve, francisco roman alarcon ISCO (19), odlucio je da ne produzi ugovor sa valenciom te ce ovih dana potpisati ugovor sa malagom.. :(
iz malage su objavili kako su spremni platit 6 miliona eura za njeg, i to je najpozitivnije sto se moze izvuci iz svega ovoga... meni licno je JAKO ZAO sto se ovo desilo, vjerovao sam u ovog momka, al i on je, kao i mnogi, otisao za parama, u jedan prosjecan klub, koji iako je doveo dosta "dobrih" igraca, po meni nece vise od 10-og mjesta...
Jedan od razloga sto je otisao u Malagu je taj sto je rodjen blizu Malage :) prosle sezone zavrsili na 9 mjestu a ove sezone su jaci bar za klasu tako da ne vjerujem da ce zavrsiti na 10 mjestu :mrgreen:

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 10 jul 2011, 02:01

juznjak> je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:eh nakon svih silnih lijepih pojacanja, lijepih vijesti, evo jedne koja ce nas malo razocarati...nasa??!??? buduca zvijezda, momak u kojeg su sve oci bile uprte, momak koji je trebao biti nasljednik aimara i silve, francisco roman alarcon ISCO (19), odlucio je da ne produzi ugovor sa valenciom te ce ovih dana potpisati ugovor sa malagom.. :(
Jedan od razloga sto je otisao u Malagu je taj sto je rodjen blizu Malage :) prosle sezone zavrsili na 9 mjestu a ove sezone su jaci bar za klasu tako da ne vjerujem da ce zavrsiti na 10 mjestu :mrgreen:
pazi tabelu i ocijeni kako je malaga ostala u ligi...

11 malaga 46
12 racing 46
13 zaragoza 45
........
18 deportivo 43

znaci jedna pobjeda ih je dijelila od ispadanja u drugu ligu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jul 2011, 13:20

Službeno:Michel na posudbi u Herculesu
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jul 2011, 14:42

Del Horno i Valencia raskinuli ugovor

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 11 jul 2011, 14:43

Adi_Zepce je napisao/la:Del Horno i Valencia raskinuli ugovor
Dobra vijest.. Sigurno ce Valencia dosta ustedit na ugovoru od ovog igraca.. Uz Navarra,Joaquina i Albeldu ,cini mi se,igrac sa najvecim primanjima.,.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jul 2011, 14:49

L_blancos je napisao/la:
Dobra vijest.. Sigurno ce Valencia dosta ustedit na ugovoru od ovog igraca.. Uz Navarra,Joaquina i Albeldu ,cini mi se,igrac sa najvecim primanjima.,.
Najveca je primanja i imao,godisnje oko 4.200.000 eura je zarađivao :)

www.valencia-balkan.net

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jul 2011, 14:57

Adi_Zepce je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:
Najveca je primanja i imao,godisnje oko 4.200.000 eura je zarađivao :)
Ipak je on velika zvijezda , igrao je u Chelseu :D :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.