Pa sad... hm... sve su to price napamet, ostaju samo neke cinjenice a to je da smo ostali bez najboljeg igraca od prosle sezone, ostali smo bez Nikolica ali to ce sigurno nadomjestiti dolazak Kajkuta to se nece nista ni osjetiti, ostali smo bez Corica, ali Petric je vise nego dobra zamjena a mozda je i ovaj Milosevic dobar igrac tako da je i tu isto, ostali odlasci nisu ni bitni toliko.
Dosao je Kovacevic na sredini, mozda ce on biti dostojna zamjena za Maletica, a mozda i nece, kaze sve su to nagadjanja, u srijedu ce se vise moci reci o temi jesmo li bolji, isti ili losiji nego prosle godine.
Po rosteru ekipe cini mi se da smo isti ako ne i bolji nego proslu godinu, zadrzali smo kostur ekipe a i godinu dana su momci duze zajedno, dosli su igraci koji su pribliznog kvaliteta nego ovi sto su otisli pa cak i bolji, osim za Maletic tu cemo biti sigurno slabi, gledao sam par treninga u BL i mogu reci da se ovako dobro i kvalitetno u Borcu jos nije radilo. Sad da li ce to biti dovoljno da se ponove rezultatni iz prosle sezone ne znam, ja se nadam da jeste