Chelsea_CBH je napisao/la:Mene zanima kako Liverpool misli napuniti taj potencijalni stadion od 60.000 ili 70.000 mjesta, kad i ovaj od 45.000 jedva napune. Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. Nešto kao Torino i Juventus u Italiji, gdje Juve ima puno veću podršku van grada, nego u samom gradu. Zato su i srušili Delle Alpi i grade sada fini stadiončić od nekih 40.000 mjesta.
Nemogu da vjerujem kako neko za kratko vrijeme moze napisati ovoliku hrpu gluposti.Ako vec javno iznosis svoje misljenje , onda se barem prvo pravilno informisi , te onda imas pravo da nas prosvijetlis o klubu za koji vecina nas (barem na ovom forumu) zivi svaki dan.Nesmatra se svaka izrecena glupost za misljenje , tako da bi ti trebao da prestanes tim da se vodis. Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. TI ZNAS ? Pa sad ide argumentacija na osnovu tvog dugogodisnjeg iskustva koje si stekao odrastajuci na ulicama Liverpoola , iduci svake druge sedmice na utakmice pokusavajuci da napunis vec ionako prepuni Anfield ..... E da usput LFC igra u sezoni barem jednom sedmicno na Anfieldu(ima jos utakmica osim PL)
Pa ti bi covjece hitno trebao da se javis upravi LFC dok se nije pocelo sa sirenjem(volio bi) ili izgradnjom novog stadiona , jer ce morat poslije rusit zbog slabe posjecenosti.Moguce da te uzmu za savjetnika posto su to ljudi bez iskustva kojima je samo tako doslo da hram fudbala mjenjaju ili zamjenje. I da , ponudi im informacije sa net-a o broju fanova , posto "smo" dobri deveti
Nije vidio ovo s neta nego na filmu
da ,da na filmu .
jbg , sta je sve napiso , i koji su mu sve izvori informacije , previse mi bi to
niko sretniji od mene da dodje, ane da ganjaju vise preskupe engleze, al nacitao sam se i previse traceva u zadnje vrijeme, da bi tu informaciju ozbiljno shvatio
Jest u pravu si tu za ove engleze a sto se tice Mate jest da ce biti teze dovesti ga ali ako je Suarez stigao zasto ne i on, u svakom slucaju dati 20M za Downiga je smesno.
Evo ako vam smeta pričati o novom stadionu i problemu popunjavanja tribina, nećemo više o tome. Ja ne želim da se netko osjeća loše zbog ovih statistika koje sam iznio. Bolje je živjeti i u snovima, nego znati da si tek deveti po broju navijača u Europi. Živjeli!
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ako vam smeta pričati o novom stadionu i problemu popunjavanja tribina, nećemo više o tome. Ja ne želim da se netko osjeća loše zbog ovih statistika koje sam iznio. Bolje je živjeti i u snovima, nego znati da si tek deveti po broju navijača u Europi. Živjeli!
Evo ti josh jedan podatak pa popuni statistiku,a to je da Liverpool ima vishe trofeja nego sto tvoj Chelsea ima igraca zajedno za rezervom
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.'' BILL SHANKLY!
Pa mi imamo vise trofeja LP (za kojom vi slinite) nego sto Chelsea ima navijaca
Mislim da je ovo moje mjerodavno kao ono da Everton ima cak 80% navijaca u gradu
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ako vam smeta pričati o novom stadionu i problemu popunjavanja tribina, nećemo više o tome. Ja ne želim da se netko osjeća loše zbog ovih statistika koje sam iznio. Bolje je živjeti i u snovima, nego znati da si tek deveti po broju navijača u Europi. Živjeli!
Evo ti josh jedan podatak pa popuni statistiku,a to je da Liverpool ima vishe trofeja nego sto tvoj Chelsea ima igraca zajedno za rezervom
04. CHELSEA 21.400.000 fans
09. LIVERPOOL 16.400.000 fans
Očito svijet nije prepoznao vaše uspjehe, kad vas je kako vi kažete taj "jadni i siromašni" Chelsea prestigao u roku od 10 godina. I to ne samo prestigao u broju navijača u nekih stotinjak, nego imaju od čak 5 mil navijača više. To je više stanovnika nego što imaju jedna Hrvatska i Crna Gora zajedno.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Bespotrebno budis gnijev nas simpatizera Liverpoola. Kakve veze ima koliko ima navijaca Liverpoola u Europi? Meni je bitno da su svi na mjestu, da istinski vole nama najdrazi klub i da uzivaju u utakmicama kluba. Popis stanovnika u obicnoj drzavi se ne moze izmjeriti a ti bi vodio racuna o navijacima.
@
Ja sam prezadovoljan koliko redsa ima.
Nema trofeja ali simpatije su i dalje tu, i uvijek ce ostati.
Da je kakav Sejk ili bogati Rus kupio Liverpool broj navijaca bi porastao 2x.
Bespotrebno budis gnijev nas simpatizera Liverpoola. Kakve veze ima koliko ima navijaca Liverpoola u Europi? Meni je bitno da su svi na mjestu, da istinski vole nama najdrazi klub i da uzivaju u utakmicama kluba. Popis stanovnika u obicnoj drzavi se ne moze izmjeriti a ti bi vodio racuna o navijacima.
@
Ja sam prezadovoljan koliko redsa ima.
Nema trofeja ali simpatije su i dalje tu, i uvijek ce ostati. Da je kakav Sejk ili bogati Rus kupio Liverpool broj navijaca bi porastao 2x.
Slažem se s tim u potpunosti. Ne želim izazvati gnjev. Navijao sam da vas sheik Mensur preuzme (onaj što je preuzeo City), pa bi onda imali jaku konkurenciju u vrhu, a on preuzeo šugavi City.
Evo ispričavam se svim navijačima Liverpoola što sam pisao gluposti. Liverpool je najveći engleski klub u Europi (pet Liga prvaka) i još svašta nešto. Pozdrav! Y N W A!
Chelsea ima vise trofeja od LFC , ima vecu posjetu sveka sezone, ima sve bolje od LFC samo nam sjasi sa teme, eto imate i 5 titula LP i to vam pripisujemo ako vam sta znaci ...
Abram vas je opasno zarazio, ja mislim da se prije 10 godina pojavila tema na forumu Chelsea da dva covjeka ne bi pisala i ta dva ne bi bili navijaci Chelsea vec mi koji pratimo fudbal i koji cijenimo sto je taj klub bio jako simpatican prije Rusa koji je unistio njegov imidz!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ispričavam se svim navijačima Liverpoola što sam pisao gluposti. Liverpool je najveći engleski klub u Europi (pet Liga prvaka) i još svašta nešto. Pozdrav! Y N W A!
Care ništa smješnije na youtubeu nisam vidio od ovog. Evo meni i drugu suze na oči...
Chelsea_CBH je napisao/la:Evo ispričavam se svim navijačima Liverpoola što sam pisao gluposti. Liverpool je najveći engleski klub u Europi (pet Liga prvaka) i još svašta nešto. Pozdrav! Y N W A!
Jarane,hvala ti na izvinjenju..Al fakat nisi trebao ove statistike da nam pokazujes,jer nije bitno koliko navijaca navija za jedan klub.Recimo za Chelsea,MUFC,City,Arsenal,LFC i sta ja znam....Vec je bitno koliko ces ti daleko ici s navijanjem za svoj klub.To je bitno,jer kad navijas srcem bar navijaj,a ne zbog pozicije na tabeli,jer da je tako ja bih navijao za Barcelonu,ali ne..ja navijam za Liverpool FC svim srcem....Kad navijas svimsrcem za svoj klub uvijek stoj uz njeg ma sta bilo,jer to cini pravog navijaca i brate nije bitna pozicija na tabeli da bi se volio jedan klub..........YNWA......
Jarane,hvala ti na izvinjenju..Al fakat nisi trebao ove statistike da nam pokazujes,jer nije bitno koliko navijaca navija za jedan klub.Recimo za Chelsea,MUFC,City,Arsenal,LFC i sta ja znam....Vec je bitno koliko ces ti daleko ici s navijanjem za svoj klub.To je bitno,jer kad navijas srcem bar navijaj,a ne zbog pozicije na tabeli,jer da je tako ja bih navijao za Barcelonu,ali ne..ja navijam za Liverpool FC svim srcem....Kad navijas svimsrcem za svoj klub uvijek stoj uz njeg ma sta bilo,jer to cini pravog navijaca i brate nije bitna pozicija na tabeli da bi se volio jedan klub..........YNWA......
Sve si to u pravu i ne vidim razloga zašto da se prepucavamo,ja cu reci iskreno Liverpool jeste veci klub od Chelsea ali ovdje nešto mi je zapelo za oko ovo što kazes da treba navijati svim srcem za klub ma sta bilo i to si u pravu naravno ali ono što hocu da kazem jeste da i mi navijamo za Chelsea Fc iako je manji klub od od Liverpoola ili Mancester Uniteda i mozda ima manju tradiciju mi volimo svoj klub i navijamo za njega kakav god da je nadam se da si me razumio i zelim vam srecu u narednoj sezoni...
Sve si to u pravu i ne vidim razloga zašto da se prepucavamo,ja cu reci iskreno Liverpool jeste veci klub od Chelsea ali ovdje nešto mi je zapelo za oko ovo što kazes da treba navijati svim srcem za klub ma sta bilo i to si u pravu naravno ali ono što hocu da kazem jeste da i mi navijamo za Chelsea Fc iako je manji klub od od Liverpoola ili Mancester Uniteda i mozda ima manju tradiciju mi volimo svoj klub i navijamo za njega kakav god da je nadam se da si me razumio i zelim vam srecu u narednoj sezoni...
Arnelinho je napisao/la:Ekskluzivno:
Neki žnj igrač Čilea pokosio Suareza (jest izgledalo grubo) ,ovaj pade, ja mislio slomio nogu, kad ustade ,ništa mu.