rossoner je napisao/la: Zna li iko gdje Popović i Ćulum nastavljaju karijeru? Mozda ih u mesnici zaposle.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
rossoner je napisao/la: Zna li iko gdje Popović i Ćulum nastavljaju karijeru? Mozda ih u mesnici zaposle.
Pa ovaj aleksandar velikikelner je napisao/la:Ne kontam,zasto...Dereci da se i ja smijem-BOSANAC- je napisao/la:Jel se on zajebava...?AKO NE AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAH
pabizo je napisao/la:Herbion je samo blizak sa g.GRACIĆEM i jarani iz mladosti i uvek kada im vreme dozvoli piju kavu zajedno i tomato đus sa mlevenim biberom,,,,,Herbion je veliki fan OLIMPICA,,,,,,krang je napisao/la:Da li je herbion portparol kluba? Je li istina da u Olimpic dolazi Vojislav Dragovic? Ne znam gdje je branio prosle sezone, al cuo sam da je trebao potpisati u Primeri, al je imao udes. Oporavio se, cak je i trenirao sa Sarajevom par puta kao gost sa Jovicem koji je njegov golman jer ima i agenciju. Ako je istina svaka cast Gracicu!
nick je napisao/la::Andaluzija je najljepši dio Španije, zasigurno. Sevilla, Cadiz, Cordoba, Granada, Almeria...Jedino evropsko tlo gdje bi mogao živjeti sem Bosne. I mentalitet je sličan našem, ljudi znaju za merak. Planirao sam tamo biti 7 dana, a ostao mjesec :mrgreen
nisi ti vanbasten nego SvenAlkalaj
Ovo mora naci mjesto ovdje,cuj vaktijaMegamon je napisao/la:Vidi im dresova,isto vaktijaGoalgetter je napisao/la:Hasan Salihamidzic vec se upisao u listu strijelaca u svojoj prvoj utakmici![]()
Portiv FC Sylta (1:0) postigao jedini gol i to iz penala.
![]()
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:djeca ne mogu igrati na turniruCapt_Billy je napisao/la:Momci zna li netko mozda sta treba za prijavu memorijalnog turnira "DZILDA"?
1. i osnovno pravilo...Megamon je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:djeca ne mogu igrati na turniruCapt_Billy je napisao/la:Momci zna li netko mozda sta treba za prijavu memorijalnog turnira "DZILDA"?
ovo je brutalno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VanBasten je napisao/la:Mora da si se rano od sise odvojio što je očigledno uticalo na razvoj tvojih mentalnih kapaciteta. Baby formula ipak nije jednaka majčinom mlijeku. Stoga ti opraštamo tvoj pokušaj humora, jer uzimajući u obzir navedeno ovo je tvoj maskimum.BLU SKY je napisao/la:Sami sebe napadate jel ne kontate ili vec sta ,pa ovo ima samo kod vasVanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate![]()
arogantni je napisao/la:est al malo sutra realna svega mi ja kada sam isao u Svedsku u Geteborg grad koji je jako blizu Orebra smjestaj, hranu i sve ostalo platio sam 450 ali KM-ova plus dodaj tome i vizu koja je tada bi bila 50 KM...
Sto ga vas navlace ko kakve bekane jer ispade put u Moldaviju i Svedsku da kosta isto a Moldavija koliko hoces dalja...
samosarajvo je napisao/la:arogantni je napisao/la:est al malo sutra realna svega mi ja kada sam isao u Svedsku u Geteborg grad koji je jako blizu Orebra smjestaj, hranu i sve ostalo platio sam 450 ali KM-ova plus dodaj tome i vizu koja je tada bi bila 50 KM...
Sto ga vas navlace ko kakve bekane jer ispade put u Moldaviju i Svedsku da kosta isto a Moldavija koliko hoces dalja...
Gospodin.Chelsea_CBH je napisao/la:Pastore ima sve predispozicije da kroz godinu dana postane bolji od Messija, ovo vam govorim sa sigurnošću, jer Pastore ima bolje gene.
I onda mi neko kaze za njega da je dosadan i monoton.OTNYS_YNWA je napisao/la:Gospodin.Chelsea_CBH je napisao/la:Pastore ima sve predispozicije da kroz godinu dana postane bolji od Messija, ovo vam govorim sa sigurnošću, jer Pastore ima bolje gene.
blaugrana4ever je napisao/la:Postao/la adriano_leite dana 11 jun 2011, 22:52
Posteno gledajuci, majmun ima sposobnost da napise pametnije postove od tebe, samo sto mu niko ne daje tastaturu u ruke. NHFChelsea_CBH je napisao/la:
Evo ovako, pošteno gledano, Šehić iz Želje ima veće golmanske kvalitete od Valdesa, samo što Šeha nema mogućnosti da se dokaže.
Edin TM87 je napisao/la:e dobrolegenda reala je napisao/la:ma nemam više ,šta čitati jbt ,ne zna sliku da postavi ,moram mu objašnjavati i šta ja ima dalje pričati sa njim ,stavio sam ga na ignore ,zato što je smotan![]()
![]()
Edo sine kako si danas prošo na tenisu
NAPUSTAM FORUM!
Rooney88 je napisao/la:I onda mi neko kaze za njega da je dosadan i monoton.OTNYS_YNWA je napisao/la:Gospodin.Chelsea_CBH je napisao/la:Pastore ima sve predispozicije da kroz godinu dana postane bolji od Messija, ovo vam govorim sa sigurnošću, jer Pastore ima bolje gene.![]()
Idol nacije ko Dzeko.
Faraon iz Visokog je napisao/la:A eto titova-juga nek si ti zanimjljiv,sve ti nesta smeta,samo se zalis te vako te nako.I to je smor citat
Rooney88 je napisao/la:@Titova-Juga
Stavis ga druze na gnjavatora i to je to!
Ima jos al mrsko mi stavljat hahahaha POKIDAO !flash je napisao/la:hahaahahaaha.....sta da ti kazem nekad narucim kod Beslica Hapoel kad sam manje gladan....a kad bas ogladnim moze i LitexAllGunsBlazing je napisao/la: @Flash u kojoj su ti cevabdzinici u gradu najbolji zeljo????![]()
![]()