Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Hm...neću da ulazim u raspravu o ukusima, jedino što mogu da kažem taj Josh ni na youtube klipovima nema bolju tehniku i dribling od malog Rya. Pa Ryo u sprintu (a kako rekoh samo Theo je u Arsenalu brži), uz fantastičnu kontrolu lopte na svakom koraku ,dribla igrače, dok ovi bespomoćni za njim zaostaju.Znaš ko je jedini nogometaš danas koji to može? Leo Messi. (Niko Messija neusporedjuje, al' za par godina i bez povreda će se moći porediti sa Messijem, itekako).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ryo je za Josha izmislio fudbalArnelinho je napisao/la:Hm...neću da ulazim u raspravu o ukusima, jedino što mogu da kažem taj Josh ni na youtube klipovima nema bolju tehniku i dribling od malog Rya. Pa Ryo u sprintu (a kako rekoh samo Theo je u Arsenalu brži), uz fantastičnu kontrolu lopte na svakom koraku ,dribla igrače, dok ovi bespomoćni za njim zaostaju.Znaš ko je jedini nogometaš danas koji to može? Leo Messi. (Niko Messija neusporedjuje, al' za par godina i bez povreda će se moći porediti sa Messijem, itekako).

Go Gunners!
Arnelinho je napisao/la:Hm...neću da ulazim u raspravu o ukusima, jedino što mogu da kažem taj Josh ni na youtube klipovima nema bolju tehniku i dribling od malog Rya. Pa Ryo u sprintu (a kako rekoh samo Theo je u Arsenalu brži), uz fantastičnu kontrolu lopte na svakom koraku ,dribla igrače, dok ovi bespomoćni za njim zaostaju.Znaš ko je jedini nogometaš danas koji to može? Leo Messi. (Niko Messija neusporedjuje, al' za par godina i bez povreda će se moći porediti sa Messijem, itekako).

Daj ba Paki reguliši ovo

aaa yebote kralja, poredi Messija sa ovom japanskom najaci.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
mandrle bukvo jedna ne poredi on Messija sa Ryom,nego kaze da bi se mogli poredit za par godina,jesil skooontoMandrak je napisao/la:Arnelinho je napisao/la:Hm...neću da ulazim u raspravu o ukusima, jedino što mogu da kažem taj Josh ni na youtube klipovima nema bolju tehniku i dribling od malog Rya. Pa Ryo u sprintu (a kako rekoh samo Theo je u Arsenalu brži), uz fantastičnu kontrolu lopte na svakom koraku ,dribla igrače, dok ovi bespomoćni za njim zaostaju.Znaš ko je jedini nogometaš danas koji to može? Leo Messi. (Niko Messija neusporedjuje, al' za par godina i bez povreda će se moći porediti sa Messijem, itekako).![]()
![]()
aha hoce hoce...itekako ce se porediti sa Messijem
![]()
![]()
Daj ba Paki reguliši ovoovi tvoji pacijenti poceli opet lupati, vjerovatno zbog ovih vrucina.
aaa yebote kralja, poredi Messija sa ovom japanskom najaci.

Rođen s tobom da budem
Pa jasno, zapravo za par godina ce biti i bolji od Messija.
De još koju provalite, kad vas je krenulo

De još koju provalite, kad vas je krenulo

-
- Kontakt:
Vi Arsenalovi navijači ste vrlo neozbiljni i živite na nekoj svojoj planeti zvanoj Wengeria. Boni spustite se na zemlju, šest godina ste bez trofeja, a svake godine najavljujete pohode na njih. I još stavljati u istu rečenicu Messija i nekog tamo Japanca koji je anoniman je stvarno izvan svake pameti. A Josh je najveći engleski talenat u zadnjih 50 godina. Nisam rekao da je sad top igrač, dapače, tek treba uz pravu šansu da se razvije, ali je klasa iznada Jacka i ovog Miyoka. Jednostavno neki se rode s darom, drugi ga nikad neće imati dovoljno kao on.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
@Mandrak: Znaš da je gubljenje vremena raspravljat sa čovjekom koji jednu prostu rečenicu ne može da shvati. A ja nemam vremena za gubljenje, vjeruj nije fraza. 
Uvrijedit te neću, al' ako nastaviš...prijavit te hoću,sa apetitom.
Ako koga prozivaš da udje u diskusiju sa tobom, nek' to bude na fer način,a ne takvim ispraznim konstrukcijama.
Ova rečenica samo dokazuje tvoje zrelo razmišljanje.
U 3 reda koja si napis'o nisi ama baš ništa rek'o.
Baš divno od tebe.
Što se tiče Rya ,svako ko ga je gled'o makar 1 tekmu, zna da stilom jako liči na Messija, nekima na Ronalda, a nekima na Ronaldinha. Dao sam i argument zašto men' na Messija,a ne na ovu drugu dvojcu-jer je sposoban driblati u trku-k'o ne vjeruje,ima youtube ili snimke nj tekmi,nek' sam potraži.

Ako koga prozivaš da udje u diskusiju sa tobom, nek' to bude na fer način,a ne takvim ispraznim konstrukcijama.
Ova rečenica samo dokazuje tvoje zrelo razmišljanje.

Baš divno od tebe.
Što se tiče Rya ,svako ko ga je gled'o makar 1 tekmu, zna da stilom jako liči na Messija, nekima na Ronalda, a nekima na Ronaldinha. Dao sam i argument zašto men' na Messija,a ne na ovu drugu dvojcu-jer je sposoban driblati u trku-k'o ne vjeruje,ima youtube ili snimke nj tekmi,nek' sam potraži.
Chelsea_CBH je napisao/la:Vi Arsenalovi navijači ste vrlo neozbiljni i živite na nekoj svojoj planeti zvanoj Wengeria. Boni spustite se na zemlju, šest godina ste bez trofeja, a svake godine najavljujete pohode na njih. I još stavljati u istu rečenicu Messija i nekog tamo Japanca koji je anoniman je stvarno izvan svake pameti. A Josh je najveći engleski talenat u zadnjih 50 godina. Nisam rekao da je sad top igrač, dapače, tek treba uz pravu šansu da se razvije, ali je klasa iznada Jacka i ovog Miyoka. Jednostavno neki se rode s darom, drugi ga nikad neće imati dovoljno kao on.

Pa Rooney je u njegovim godinama predvodio napad Engleske,za ovog jos nema mjesta ni u veznome redu mlade reprezentacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zašto ti imaš problem sa svakim ko nema isto mišljenje ko i ti jbg 100 ljudi 100 cudiMandrak je napisao/la:Pa jasno, zapravo za par godina ce biti i bolji od Messija.
De još koju provalite, kad vas je krenulo![]()
Ovo je forum i oni su iznijeli svoje mišljenje ko si ti da osporiš njihovo mišljenje isto ko što niko tebi ne pokušava osporit tvoje mišljenje
Nemoj mislit da se ja slažem s njima nisam nikad gledao dotičnog japanca i zvuči jako teško da on jednoga dana bude najbolji fudbaler svijeta,ali ko zna

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ta poredjenja tipa mogao bi za godinu, dvije, tri pet...
to su gluposti totalne, sve to spada u domen sta bi bilo kad bi bilo, po toj logici svako dijete koje je imalo zdravo moze biti bolje od messija, jordana, sergeja bubke, alberta einsteina itd
sve je moguce, al pricati o tome je jako glupo
messi je bio wonderkind u svim omladinskim kategorijama, kada ja poceo igrati za barcu sa 16-17 godina odmah je postao top svjetska klasa, dvije teske povrede od pola godine nisu ga omele, razvija se iz godine u godinu, cijelo ovo vrijeme otkad igra nevjerovatan je, ima 23 godine a vec jedno 5 godina je medju najbolja tri igraca svijeta, vec tri godine je ubjedljivo najbolji igrac svijeta. to je konstatnost kakvu fudbalski svijet do sada niej vidio, a poslije njega mozda nece ni vidjeti
al opet moguce i da to dijete njega nadmasi i bude triput bolje od njega, moguce je i da moje nerodjeno dijete bude doktor za messija, kad se gleda sta bi bilo kad bi bilo, sve je moguce
to su gluposti totalne, sve to spada u domen sta bi bilo kad bi bilo, po toj logici svako dijete koje je imalo zdravo moze biti bolje od messija, jordana, sergeja bubke, alberta einsteina itd
messi je bio wonderkind u svim omladinskim kategorijama, kada ja poceo igrati za barcu sa 16-17 godina odmah je postao top svjetska klasa, dvije teske povrede od pola godine nisu ga omele, razvija se iz godine u godinu, cijelo ovo vrijeme otkad igra nevjerovatan je, ima 23 godine a vec jedno 5 godina je medju najbolja tri igraca svijeta, vec tri godine je ubjedljivo najbolji igrac svijeta. to je konstatnost kakvu fudbalski svijet do sada niej vidio, a poslije njega mozda nece ni vidjeti
al opet moguce i da to dijete njega nadmasi i bude triput bolje od njega, moguce je i da moje nerodjeno dijete bude doktor za messija, kad se gleda sta bi bilo kad bi bilo, sve je moguce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Megamon
- Kontakt:
Nije mi jasna svrha pravljenja budale od samog sebe.Hajd u pocetku je bilo makar malo zanimljivo al' vise vjeruj nije.Sigurno si ti jedan od onih koji danas zahvaljuje Bogu i amerikancima zato sto su nam stvorili internet.Preko njega jedino mozes dominirati u masi.Chelsea_CBH je napisao/la:Vi Arsenalovi navijači ste vrlo neozbiljni i živite na nekoj svojoj planeti zvanoj Wengeria. Boni spustite se na zemlju, šest godina ste bez trofeja, a svake godine najavljujete pohode na njih. I još stavljati u istu rečenicu Messija i nekog tamo Japanca koji je anoniman je stvarno izvan svake pameti. A Josh je najveći engleski talenat u zadnjih 50 godina. Nisam rekao da je sad top igrač, dapače, tek treba uz pravu šansu da se razvije, ali je klasa iznada Jacka i ovog Miyoka. Jednostavno neki se rode s darom, drugi ga nikad neće imati dovoljno kao on.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evi ti maramica care, pa se isplaci ko prava ženaArnelinho je napisao/la:@Mandrak: Znaš da je gubljenje vremena raspravljat sa čovjekom koji jednu prostu rečenicu ne može da shvati. A ja nemam vremena za gubljenje, vjeruj nije fraza.
Ova rečenica samo dokazuje tvoje zrelo razmišljanje.U 3 reda koja si napis'o nisi ama baš ništa rek'o.
![]()
Baš divno od tebe.

Ti pišeš gluposti javno na forumu i onda moraš snositi posljedice toga jbg.
Mijachi ili kako se vec zove ova japanska krpa i curica nije ni fudaler kako treba, a ti ga vec za par godina vidiš u klasi sa Messijem

Zato pozivam vašeg gurua Pakija koji vas iskontroliše i koji je jedini glas razuma na ovoj komicnoj temi, da vas malo prevaspita i normalizaje jer ne možete takvi u evropu.
Pretkolo je neminovnost!
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 jul 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Samo bih da dam kratki komentar da je Messi nezasluzeno proglašen najboljim fudbalerom za predprošlu sezonu. Sneijder je u apsolutno svakom segmentu bio uspješniji ali eto. Nakon toga mi je nestalo imalo poštovanja za UEFU i njenu politiku.Romariooo je napisao/la:ta poredjenja tipa mogao bi za godinu, dvije, tri pet...
Ja ne znam kad će pojedini forumaši (a i ljudi) shvatiti da "ličiti" ne znači "biti isti" i da "ako ga povrede zaobidju biće kao Messi" ne znači nužnost, već pretpostavku.
Al' eto, šta da im radim. Uglavnom Ryo će već sl. sezone biti veliko pojačanje za Arsenal, jer se već dokaz'o u Fejnordu, a '92 je godište, tako da će imati mjesta za napredak kod Wengera, u to sam siguran, samo da dobije radnu dozvolu.

Al' eto, šta da im radim. Uglavnom Ryo će već sl. sezone biti veliko pojačanje za Arsenal, jer se već dokaz'o u Fejnordu, a '92 je godište, tako da će imati mjesta za napredak kod Wengera, u to sam siguran, samo da dobije radnu dozvolu.

Dokazao se tako što je zabio 2-3 gola u propalom Fejnordu i to je znak da ce za par godina biti ITEKAKO kao Messi
ma bježi ba...i ja se sa laicima raspravljam.
Naleticu ponovo na ovu temu, kad mi bude potrebno da se dobro nasmijem jer ovdje je uvijek zagarantovan cirkus.

Naleticu ponovo na ovu temu, kad mi bude potrebno da se dobro nasmijem jer ovdje je uvijek zagarantovan cirkus.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ajde bukvo razguli,niko te nije ni zvao
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... n-players-" onclick="window.open(this.href);return false;
ajde iskopaj tog stopera da odahnemo
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... n-players-" onclick="window.open(this.href);return false;

Rođen s tobom da budem
Gori ste vi što uopšte obraćate pažnju na trolla.
Onaj jedan iz Torina se spominje u vezi nas, hm....Ogbona il' tako nešto.Faraon iz Visokog je napisao/la:ajde bukvo razguli,niko te nije ni zvao

Edit:
@Mandrak ,ovo su moje riječi:
I opet nećeš da vidiš kako piše ,već samo kako teb' odgovara, nakon ovoga tvoje komentare zaobilazim.(Niko Messija neusporedjuje, al' za par godina i bez povreda će se moći porediti sa Messijem, itekako).

Špekulira se da je prihvaćena ponuda Cityja za Nasrija, navodno je riječ o 22 miliona funti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Postavio sam vec ranije kako je AW na oficijalnoj stranici kluba rekao kako ce se boriti za Cesca i Nasrija..Carlo je napisao/la:Špekulira se da je prihvaćena ponuda Cityja za Nasrija, navodno je riječ o 22 miliona funti.
@Mandrak Bice bolji od Messija, sve ce sam postici a ne kao Messi drogama i stimulansima..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.