Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Number1
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Number1 » 06 jul 2011, 00:46

D€LUX je napisao/la:Meni samo nikad nije jasno ko je onaj celo sa njim??? sa Dzekom , gdje god sam vidio Dzeku tu je i on jos malo pa ce biti uz dzeku na terenu :D :D :D ... Jel mu rodjak , jaran sta je?
adis junuzović
Nil Satis Nisi Optimum

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 06 jul 2011, 00:59

seha je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Fakat ili moras biti djete od 15 godina, ili moras biti corav, ili totalno subjetiavan da i dalje govoris kako su za lose igre Dzeke krivi svi drugi sem njega. Pa kako vas vise nije stid prozivati Teveza ili bilo koga drugog?
Dzeko je nas i sve to stoji, ali dajmo malo objektivnosti.
Ko je kriv sto Messi nije onaj iz Barce u Argentini ?
Ko ti kaze da nije? Ako ne da gol ne znaci da je igrao dobro. Jesi li gledao utakmicu sad na CA? Samo da te napomenem da je Messi bio proglasen za igraca utakmice. Ja sam gledao prvo poluvrijeme i Messi je dosta dobro igrao, nije kriv sto su ostali bili losi.
Druga stvar, stavljaiti u bilo kojem kontekstu Dzeku i Mesija u jednoj recenici je presmjesno.
Usput, zelis reci da Dzeko nije imao sa kim da igra?
Napomenut cu te da su Tevez, Toure, recimo, imali fantasticne sezene.
Dzeko je igrac koji zna igrati fudbal, ali njegova forma sa kraja polusezone u Wolburgu i nastavak u MC, kao i reprezentacij je katastrofalna. Nadam se da je to prolazno i da ce se popraviti, jer vidjelo se ranije da zna. Ali nemojte molim vas vise izgovore za njegove lose igre traziti u drugima!!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jul 2011, 19:17

Izgleda da cemo ponovno gledati Dzeku u zelenome dresu
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 07 jul 2011, 06:16

Reuf_Herco je napisao/la:
seha je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Fakat ili moras biti djete od 15 godina, ili moras biti corav, ili totalno subjetiavan da i dalje govoris kako su za lose igre Dzeke krivi svi drugi sem njega. Pa kako vas vise nije stid prozivati Teveza ili bilo koga drugog?
Dzeko je nas i sve to stoji, ali dajmo malo objektivnosti.
Ko je kriv sto Messi nije onaj iz Barce u Argentini ?
Ko ti kaze da nije? Ako ne da gol ne znaci da je igrao dobro. Jesi li gledao utakmicu sad na CA? Samo da te napomenem da je Messi bio proglasen za igraca utakmice. Ja sam gledao prvo poluvrijeme i Messi je dosta dobro igrao, nije kriv sto su ostali bili losi.
Druga stvar, stavljaiti u bilo kojem kontekstu Dzeku i Mesija u jednoj recenici je presmjesno.
Usput, zelis reci da Dzeko nije imao sa kim da igra?
Napomenut cu te da su Tevez, Toure, recimo, imali fantasticne sezene.
Dzeko je igrac koji zna igrati fudbal, ali njegova forma sa kraja polusezone u Wolburgu i nastavak u MC, kao i reprezentacij je katastrofalna. Nadam se da je to prolazno i da ce se popraviti, jer vidjelo se ranije da zna. Ali nemojte molim vas vise izgovore za njegove lose igre traziti u drugima!!!!
Niko sada nije pretjerano krivio nikog zbog Dzekine po mom misljenju i ne tako lose sezone. U svakom slucaju niko nije zasluzio takav napad (to tvoje 15 godina, corav i tako dalje).
Svi mi znamo koliko dobro igra Messi i znamo da je opravdano najbolji na svijetu ali na svjetskom prvenstvu je bio skoro pa nikakav. Razloga je mnogo, ostatak ekipe, nula od trenera, .... Messi je najmanje kriv tome, svi znamo da je tako. Znaci, i najboljem igracu svijeta se desi da ne pokaze ni blizu onog sto zna. Argentina ni sada nije uspjela pobijediti nijednu od dvije tekme. Bolivija i Kolumbija bi se morale/trebale moci pobijediti ali Argentini nije uspjelo. Statisticki su moglo bi se reci pravo losi, u 180 minuta su Messi, Tevez & co dali samo jedan gol. Morali su dati vise i sve da su igrali protiv Spanije i Holandije a ne Bolivije i Kolumbije!
Dzeko u Wolfsburgu i Dzeko u reprezentaciji za vrijeme Cire se ne moze porediti sa ovim Dzekom a on je najmanje kriv tome. Mozda ti mislis da nije, to je tvoje misljenje na koje imas pravo ali i mi imamo svoje pravo da mislimo drugacije i nije nam 15 a nismo ni bas tako glupi. Jedino sto smo subjektivni ali to je jedna od osobina svakog navijaca. Nijedan navijac na svijetu nije objektivan samo sto se to od nas ovdje zahtjeva i ocekuje iako je i ovo navijacka tema. Ne kontam zasto bi mi na ovoj temi trebali biti toliko objektivni da cekamo svaku Edinovu gresku i ovdje ga pljujemo?! To od mene neces docekati a isto tako me neces vidjeti na drugim temama kako pljujem druge iako je vise onih koje ne volim nego koje volim. ;)
Doci na temu o Dzeki i traziti toliku objektivnost je vise nego smijesno. Ja ne znam kako vas vise nije stid istresati se na ovoj temi i jedva cekati da uletite i nekog dobro napadnete sa ili bez razloga.
Procitao sam skoro sve tvoje komentare i u svakom si se dobro napljuvao po nekom ili po vise ljudi. Znam i ja da je nas mentalitet pogan ali imamo temu o reprezentacija pa tamo se istresaj po svim tim ljudima. Bolje nego trcati sa teme na temu i pljuvati Dzeku, Spahica, Ibricica, Hasagica itd.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 jul 2011, 11:52

Ne vidim dzeku na slikama onaj prvi dan nit gdje pise da je dosao... mozda se zapio u Jezu pa zaboravio otici :D :D :D
>>No body likes us but we dont care<<

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 08 jul 2011, 12:55

D€LUX je napisao/la:Ne vidim dzeku na slikama onaj prvi dan nit gdje pise da je dosao... mozda se zapio u Jezu pa zaboravio otici :D :D :D
The other absentees earlier in the week were Nigel de Jong and Edin Dzeko, given extended leave after playing for their countries in Euro 2012 qualifiers in early June.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 jul 2011, 12:56

Zeljovac je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ne vidim dzeku na slikama onaj prvi dan nit gdje pise da je dosao... mozda se zapio u Jezu pa zaboravio otici :D :D :D
The other absentees earlier in the week were Nigel de Jong and Edin Dzeko, given extended leave after playing for their countries in Euro 2012 qualifiers in early June.
MA BRAVO LAVE!!! Tako ces i zaigrati u prvom timu i postati najbolji strijelac lige.... Tako samo tako , kakav rad , hebo rad kome treba rad , samo odmor i majka kafana!! :D Ma de vidi se lik uzeo pare sta mu vise treba 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2011, 18:10

D€LUX je napisao/la:MA BRAVO LAVE!!! Tako ces i zaigrati u prvom timu i postati najbolji strijelac lige.... Tako samo tako , kakav rad , hebo rad kome treba rad , samo odmor i majka kafana!! :D Ma de vidi se lik uzeo pare sta mu vise treba 8-)
Gigant opet na djelu. Nema ga mjesecima, samo čeka neku lošu stvar o Edinu i odmah se javlja na forum :lol: Uzeo je pare, naravno, svojim trudom, svojim zalaganjem, boli tebe chuna šta će on sa parama. Njegove su.

Prvo se provališ sa ovim prvim komentarom, pa onda još dublje zaglaviš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 jul 2011, 18:37

a pogledaj video, pa češ vidjeti kad se pozdravlja sa cikom koji diže rampu ;)

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 08 jul 2011, 20:46

To ti je Adam Johnson ,, nisam Edina primjetio na videu,,citam da je Man city danas tj. 08.07 otisao na pripreme,,Adebyora nisu zvali hoce da ih tuzi,,samo me zanima da li je Edin sa njima posao na pripreme,, zna li neko dalje informacije???

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2011, 20:48

sanji je napisao/la:To ti je Adam Johnson ,, nisam Edina primjetio na videu,,citam da je Man city danas tj. 08.07 otisao na pripreme,,Adebyora nisu zvali hoce da ih tuzi,,samo me zanima da li je Edin sa njima posao na pripreme,, zna li neko dalje informacije???
Daj jedan razlog zašto Edin nebi otišao na pripreme sa svojim klubom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 jul 2011, 21:07

Edin Dzeko trenutno visi u Sarajevu na Otoci :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jul 2011, 21:12

Koja bi budala prekinula opravdani odmor,maminu kuhinju i jos nekih milion stvari.
Da bi izigravao dobrovoljca ili u prevodu budalu.
Nek se javi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 08 jul 2011, 21:23

harishp je napisao/la:Koja bi budala prekinula opravdani odmor,maminu kuhinju i jos nekih milion stvari.
Nek se javi.
Messi po zavrsetku nekog prvenstva ali to je vec druga prica :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 jul 2011, 21:59

harishp je napisao/la:Koja bi budala prekinula opravdani odmor,maminu kuhinju i jos nekih milion stvari.
Nek se javi.
Jos 2,3 godine i imat ce cjeli zivot za hodanje i maminu kuhinju i ostale zafrkancije. Ima ovo ljeto da se spremi i da na jesen dokaze neke stvari. Al evo bogami proslo i pola ljeta skoro a covjek nista nije poradio na fizici ...Al eto zeli da bude boem respektujem, time sva diskusija o prvoklasnom napadacu i nekoj strasnoj jeseni je bespotrebna.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 09 jul 2011, 00:17

ZOI84 je napisao/la:
a pogledaj video, pa češ vidjeti kad se pozdravlja sa cikom koji diže rampu ;)
ono nije dzeko sto posto... tako da provaljujes se... znaci Dzeku ja gotivim i volio bih vise nego ista da uspije tamo da se dokaze onim svima da ima i u nama bosancima nesto... al realno kako sada vidim shvatam da mu nije stalo i iskreno haman da ga **** zaboli za sljedecu sezonu... ha ja .. otisao je on danas u ameriku sigurno al razocaran sam da on onaj dan nije bio prvi tu u kampu ta pokaze da mu je stalo da postane No. 1 ha ja ... samo to kazem njegova ozbiljnost ocigledno vise nije bas najveca al eto svi se mi nadamo najboljem!!

a onaj lik sto rece za maminu kuhinju pa imat ce kad ovo prodje njegova karijera imat ce vremena da uziva u toj " KUHINJI" al sad nek dokaze da je najbolji... mislim da njemu nije ni stalo bas do mamine kuhinje nego vise do jaranove kafane ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jul 2011, 01:19

Haha, odigrao dvije utakmice pocetkom juna (gdje je se jedva uznojio) i dobije produzeni odmor, jer ne moze jadnik pocet 8. jula. :lol: Sta ce tek bit kad bude igrao za vrijeme Bozica u Engleskoj, utakmica svako 2 dana. Hoce li morat Spaha dolazit? :lol:

I ovaj Dzeko je legenda, nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2011, 01:27

ja koliko sam procitao na njihovom forumu dzeko je danas bio prisutan , trckarao je i nije radio sa loptom , tako da vi sirite dezinformacije :mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 09 jul 2011, 07:44

Sta djaba pricate da nije Dzeko na pripremama, evo slika:

slika

slika
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 jul 2011, 07:55

na slikama sa prvog treninga nema još nekoliko igraća, pa možda ih nisu jednostavno sve slikali, a kod nas odmah počinju teorije

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.