Bravo majstore

EDIT: Dobio ga sa 6:1, tako se to igra, a ne samo forhand i servis, Delic iskoristio svaki teniski potez koji mozes odigrati i jednom propisno polomio estonca

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja ne znam sto toliko sumljas u Delica, bolji je sigurno od Setkica, a Setkic i nije bio tako daleko od pobjede, tako da nije potrebno da Delic poludi, nego samo da odigra kako on zna i umije.flash je napisao/la:...e bas je pogodio...ali vidim da je ovaj Zopp 186 na listi ipak se onda dobro borio jer im je ovo najbolji igrac koliko sam primjetio....ostali su daleko izaaaa....i ja takodjer mislim da dubl odlucuje osim ako Delic ne poludi u svom gradu i ne odigra fenomenalno protiv Zopp-a...BegAx je napisao/la:I ja takodjer mislim da je Damir trebao da igra, al' selektor je odabrao Aldina.flash je napisao/la:@begax
@guber
....hvala vam na poslu sam pa ne mogu da pratim nazalost jbg-a....zasto Dzumhur ne igra ipak je on najvise napredovao u zadnje vrijeme na listi i cini mi se da je on trebao umjesto Setkica da igra???
U onakvu formu se ne vracas preko noci, ali nije on uopste u toliko losoj da onog Zoppa ne moze da dobije, pogotovo je to tesko nakon tih povreda koje je on pretrpio da se vratis u tu formu, ali nadam se da moze i vjerujem da mozeflash je napisao/la:.....ma ne sumnjam ja u Delica....samo daleko je jos on od onoga sta zna i umije....ja bih volio da se ponovo vrati u onu formu kada je bio u top 100 i to sto prije...
guber90 je napisao/la:U onakvu formu se ne vracas preko noci, ali nije on uopste u toliko losoj da onog Zoppa ne moze da dobije, pogotovo je to tesko nakon tih povreda koje je on pretrpio da se vratis u tu formu, ali nadam se da moze i vjerujem da mozeflash je napisao/la:.....ma ne sumnjam ja u Delica....samo daleko je jos on od onoga sta zna i umije....ja bih volio da se ponovo vrati u onu formu kada je bio u top 100 i to sto prije....
Takodjer, ove godine Delic je vec jednom dobio Zoppa, sto da ne opet.
Novinari:You lost today...hodža je napisao/la:jao novinara![]()
![]()
![]()
![]()
zaje.bali Baku Sliškovića sa engleskim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. Amer će uzeti Topai donijeti nam pobjedu
![]()
![]()
Samo da ukažem na greškuguber90 je napisao/la:Delic dobio i drugi set, sada javili na dnevniku.
Bravo majstore.
EDIT: Dobio ga sa 6:1, tako se to igra, a ne samo forhand i servis, Delic iskoristio svaki teniski potez koji mozes odigrati i jednom propisno polomio estonca.
Dobro, dobro, forehand, progutao slovoVirtu4l je napisao/la:Samo da ukažem na greškuguber90 je napisao/la:Delic dobio i drugi set, sada javili na dnevniku.
Bravo majstore.
EDIT: Dobio ga sa 6:1, tako se to igra, a ne samo forhand i servis, Delic iskoristio svaki teniski potez koji mozes odigrati i jednom propisno polomio estonca.
Jok halalit, a bolje ti je da ne spavas, ima da me sanjas vecerasVirtu4l je napisao/la:Ja se malo zezamhalali mi, da lakše zaspim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.