Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 08 jul 2011, 13:04

Rooney88 je napisao/la:Gdje je Henderson u svim tim vasim taktikama? :? Dali ste dobre pare za njega a i vise puta sam ponavljao da on nije bas za grijanja klupe, veliki je potencijal momak pa bi ga klupa "ubila". Pricu o sirini shvatam ali ja bih njemu dao prednost u odnosu na Adama pa cak i na Raula.

@Han!$;Lfc

Ta postava bi ti bila defanzivno slaba. Misljenja sam da nijedan ozbiljan tim nemoze/nesmije igrati bez defanzivnog veznog, moze ali to nece liciti na igru nego ce biti nepovezana partija svih 90+ minuta. Moje misljenje.

--------Lucas------------
--Gerrard-Henderson--
-Kuyt-----------Suarez--
--------Carroll-----------

Ovo bi po meni bilo idealno. Imali bi protok lopte, uboita "krila" (moram ovo pod navodnike), Kuyt posto je poznat po trkackom kapacitetu bi mogao biti nesto slicno Parku u United-u, dakle radilica. Lucas bi bio defanzivni a Gerrardu dati malo vise prostora prema naprijed a Henderson da bude nesto poput Modrica u Tottenhamu. To bi po meni bilo idealno za Liverpool.
Upravo tako, Lucas treba u ekipi, voljeli ga ili ne.
A ima jos nesto, Henderson odlicno igra i na krilu, tako da...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jul 2011, 13:10

@ackeey

Naglasio sam neki dan da je Lucas jedini siguran u veznom redu Liverpoola za dolazecu sezonu. Neznam zasto svi toliko ustaju protiv njega, nije Gibson `ebo ga pa da sada skacete svi na covjeka. Sta vise po meni je imao zadovoljavajucu sezonu.

Slazem se da je Henderson dobar i na krilu ali ako mu je vec prirodna pozicija, ona koju najbolje igra u vezi zasto ga onda prebacivati na krilo, u pocetnoj postavci, ako bi na, formacijski, krilima imali Kuyta i Suareza? :? Nevidim razlog zasto bi onda Henderson igrao tu poziciju. Nemoj me druze pogresno shvatiti on se pokazao u par meceva kao dobro rjesenje za krilo ali koliko god da je dobar na toj poziciji bolji je u vezi. Dakle ja bih sa Liverpoolom igrao ovu formaciju gore a tokom meca je mozes mijenjati izmjenama pa tako Henderson moze preci i na krilo po potrebi. Ipak ponavljam da mu je prirodna pozicija u veznom i to nebi trebalo mijenjati u pocetnoj postavci a tokom meca po potrebi i u zavisnosti od rezultata rotirati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 08 jul 2011, 13:25

LFC.tv: Liverpool have been heavily linked with a lot of players. This is our second signing. How happy are you with how things are going in this transfer window?

Comolli: We are very pleased because the two signings we've done were absolute priorities on our list. When you go into a transfer window you always have X number of targets, and it's very rare you get all of them. We're lucky we've got two of our priorities. That's good, and I'm sure there'll still be a lot of movement, especially going out but also, hopefully, a few more coming in. :?

Ako su nam njih dvojica bili apsolutni prioriteti, pored toliko veznjaka u klubu, onda pocinjem da mislim da u nasoj transfer strategiji nema bas previse logike ...

Oslanjamo se na sopstvene snage u odbrani..jos jedan mladi igrač produžio ugovor.wis
mudro Keni....kao Wisdom. Sto je jako dobro ! 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-wa ... oubts-move" onclick="window.open(this.href);return false;

YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 jul 2011, 13:44

The DocTOR!! je napisao/la:LFC.tv: Liverpool have been heavily linked with a lot of players. This is our second signing. How happy are you with how things are going in this transfer window?

Comolli: We are very pleased because the two signings we've done were absolute priorities on our list. When you go into a transfer window you always have X number of targets, and it's very rare you get all of them. We're lucky we've got two of our priorities. That's good, and I'm sure there'll still be a lot of movement, especially going out but also, hopefully, a few more coming in. :?

Ako su nam njih dvojica bili apsolutni prioriteti, pored toliko veznjaka u klubu, onda pocinjem da mislim da u nasoj transfer strategiji nema bas previse logike ...
Bas me zanima koliko jos tih prioritetnih igraca ima, 15 :?: :lol: Kod nas su uvijek svi dobri glumci bili, kad je klub bio na ivici bankrota njima je u izjavama bilo sve divno, krasno :D Nadam se da ce sad stvarno biti sve divno i krasno i da ce se prihvatiti posla u ovom julu..
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 08 jul 2011, 13:48

reds_forever je napisao/la:Bas me zanima koliko jos tih prioritetnih igraca ima, 15 :?: :lol: Kod nas su uvijek svi dobri glumci bili, kad je klub bio na ivici bankrota njima je u izjavama bilo sve divno, krasno :D Nadam se da ce sad stvarno biti sve divno i krasno i da ce se prihvatiti posla u ovom julu..
Vjerovatno će biti da je svako koga dovedemo bio "absolute priority", bilo da je njih 3 ili 8, a za sve koje ne uspijemo, "oni su bili na onoj drugoj listi".
:mrgreen:

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 11,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"With Liverpool contacts have been very serious," Clichy told L'Equipe. "I had phone calls with Damien Comolli, I knew him for a while. :(
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jul 2011, 13:59

Eto, i Clichy je jedan od igrača kojima prioritet nije novac, pazite, već igranje u LPa. Kaže da bi dobijao isti novac i u Liverpoolu, ali City ipak igra LPa. :x

Hoću Enriquea. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 jul 2011, 14:04

@Hanis,

Mislim da je teško za očekivati da će Liverpool igrati u toj formaciji (Carroll - Suarez - Kuyt i Mata), jer je to, barem po meni, samoubistvo. Dakako, moguće da će u pojedinim trenucima utakmice (u slučaju nepovoljnog rezultata) postava biti ovakva (u slučaju dolaska Juana), al' ne vjerujem da će to biti tako posloženo.

Po trenutnom kadru, ja bih ovako postavio pa kud puklo da puklo:

.........................Reina

Johnson............Carragher..............Škrtel............Lijevi bek (računam da će doći neko, al' ne Baines)

............Lucas.......................Adam

.......................Gerrard................

...............Kuyt.....................Suarez

........................Carroll...................

Zamjene: Napadač, Agger, Meireles, Henderson, Doni, Maxi, Aquaman, Kelly...

Koliko god da je Meireles bio dobar prethodne sezone, statistika o odigranim minutama mu ne ide u prilog. Stoga ga i stavih na klupu, mada, ako ćemo biti iskreni, meni je on bolji igrač od Adama. Henderson neće biti u prvoj postavi, al' sigurno da će dobijati šansu, jer Kenny je i ove sezone davao priliku mladim igračima da pokažu svoj talenat.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jul 2011, 14:06

@Monolog

Formacija koju si postavio će i biti, u to ne moraš sumnjati. Pusti ove 'moje' što maštaju o nekakvim Matama, Bainesima, Cissokhoima i sl. :mrgreen:
Greatness dies

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jul 2011, 14:43

slika
.......Stanley Park...

Nista bez Anfield-a :cry: 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jul 2011, 15:26

slika
slika
8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jul 2011, 17:58

Pošto nisam mnogo pratio utakmice Lyona u prošloj sezoni, a i rijetko kada ih uopšte i pogledam, malo sam čitao komentare onih koji prate Lyon, o Cissokhou.

Aly je odigrao razočaravajuću prošlu sezonu. U prvoj sezoni je pokazao veliki potencijal, koji još uvijek ima, al' mora što prije zaboraviti prošlu sezonu, ako ne želi sebi upropastiti karijeru. Loše partije su primijetili i navijači Lavova, pa su ga počeli kritikovati, što se ovome nije svidjelo, pa se i sukobio sa pojedincima. Ali uglavnom, dečko ima potencijal postati svjetska klasa od lijevog beka, nešto tipa Ashley Cole, no, mora se što prije vratiti na pravi kolosijek, jer trenutno ne napreduje, možda se čak vraća unazad. Odličan je u napadu, brz, snažan. U odbrani je nešto slabiji, i često pušta protivničke igrače da ubace loptu u šesnaesterac, do duše, kada ih 'zarobi' kod korner-zastavice. Onako, jedan moderan bek, koji bi se Clarkeovim metodama dao naučiti boljoj defanzivi, kao što je to naš Steve uradio i sa Johnsonom.

Ovo sve pišem jer izgleda da ovo nije neki trač, već pravo ozbiljno. 14 miliona eura je navodna cifra koju je klub ponudio Lyonu za njega.
Greatness dies

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2011, 18:01

Flanagan produzio ugovor, YNWA.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2011, 19:18

Henderson ce nositi broj 14, broj koji je nosio Jovanovic ( koliko je to bilo u mogucnosti :mrgreen: )
Spearing je prepustio broj 26 novom pojacanju, Charlie Adamu.
Maxi je broj 17 zamijenio brojem 11.

Ja se nadam da ce Kyrgiakos i Aurelio ispasti dzentlemani i prepustiti broj Mati tj. Downingu. :mrgreen:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jul 2011, 19:20

Mata uzima Coleovu 10-ku. ;)
Greatness dies

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 08 jul 2011, 19:26

OTNYS_YNWA je napisao/la:Henderson ce nositi broj 14, broj koji je nosio Jovanovic ( koliko je to bilo u mogucnosti :mrgreen: )
Spearing je prepustio broj 26 novom pojacanju, Charlie Adamu.
Maxi je broj 17 zamijenio brojem 11.

Ja se nadam da ce Kyrgiakos i Aurelio ispasti dzentlemani i prepustiti broj Mati tj. Downingu. :mrgreen:
Vidi Maxi sto se probija :D
Nema sta, sasvim zasluzeno :D
Joint_fc

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2011, 19:26

Moguce,
da dodamo i to da ce Doni uzeti jedinicu. :)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 08 jul 2011, 19:32

da li postoji mogucnost da Liverpool sljedece sezone igra bez krila...tj dijamant formaciju kad su vec doveli ovoliko veznih??
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 jul 2011, 19:36

Mene zanima kako Liverpool misli napuniti taj potencijalni stadion od 60.000 ili 70.000 mjesta, kad i ovaj od 45.000 jedva napune. Mislim znam da 80% grada navija za Everton, a 20% za Liverpool. Nešto kao Torino i Juventus u Italiji, gdje Juve ima puno veću podršku van grada, nego u samom gradu. Zato su i srušili Delle Alpi i grade sada fini stadiončić od nekih 40.000 mjesta.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 jul 2011, 19:38

bimbrlica je napisao/la:da li postoji mogucnost da Liverpool sljedece sezone igra bez krila...tj dijamant formaciju kad su vec doveli ovoliko veznih??
I ja sam o tome razmisljao..

-----------------Lucas(Spearing)-----------------
--Henderson/Adam--------Meireles(Aquilani)-
-----------------Gerrard(Cole/Shelvey).........

@Chelsea_CBH :lol: :lol: :lol: :lol: Jedva se napuni Anfield? Daj covjece...pogledaj koju utakmicu.Ove sezone i za vrijeme najgorih rezultata ja nisam vidio prazna sjedista...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 jul 2011, 19:39

Ne shvatajte ga ozbiljno, veceras je odlucio da pokaze onu smijesnu stranu sebe. :)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.