Nema real strpljenja sa takvim igračima , samo bi propao kao i mnogi drugi...Adi_Zepce je napisao/la:Da se ja pitam prija bih ga npr.pustio u Real nego u Barcu,jer su ga Katalonci proglasili ne talentovanimmessilla je napisao/la:Treba li spomenuti kako bi se ovaj katalonac uklopio u sastavAdi_Zepce je napisao/la:Barcelona zeli iz Valencije Albu,valjda ce ici za 5.miliona![]()
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koji je to igrac DOVEDEN a da je propo u Realu, osim Owena ..
Znaci Caparos nije vise trener Athletica
mislim on je najzasluzniji za ovaj jak Athletic no dobro ,ova psihopata je odhebala Inter radi Athletica tako da mi je porastao u ocima
ali siguran sam da nece biti uspjesan kao Caparos 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ako tema o Malagi ostane otvorena, zahtjevam od Španaca da meni u čast,
, otvore i temu o Athletic Bilbaou. Obećavam da bi bila aktivna. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otvori o Bilbau, nije problem.
Problem je u tome što se u uvodima tema omalovažavaju drugi klubovi ili se napiše uvod koji stoji samo reda radi. Tja, pa nema nikakvih dodatnih bodova zbog otvaranja tema, al' ako se već odlučite učiniti to, onda je red da barem uvod liči na nešto, a ne da bude "vidim da xy klub ima svoju temu, može imati i yz klub" il' "čudi me kako ne postoji ova tema".
Tema o Villarealu je puštena iz razloga što se u više navrata pokretala i što je bilo puno govora o ovom klubu na temi o Primeri (dakle, na ovoj temi). Drage volje ću izbrisati (ne zaključati, već izbrisati) temu čiji uvod je nalik na ove koje navedoh u prethodnom pasusu.
Da ne bi bilo zabune, ovo ne znači da bi sad neko treb'o automatski kopirati tekst sa wikipedie i pokren'o temu o Malagi, da ne bi bilo zabune. Može se početi sa diskusijom na ovoj temi, a onda ću ja (il' neko drugi od mojih kolega) prebaciti te postove u novootvorenu temu o Malagi.
Hvala.

Problem je u tome što se u uvodima tema omalovažavaju drugi klubovi ili se napiše uvod koji stoji samo reda radi. Tja, pa nema nikakvih dodatnih bodova zbog otvaranja tema, al' ako se već odlučite učiniti to, onda je red da barem uvod liči na nešto, a ne da bude "vidim da xy klub ima svoju temu, može imati i yz klub" il' "čudi me kako ne postoji ova tema".
Tema o Villarealu je puštena iz razloga što se u više navrata pokretala i što je bilo puno govora o ovom klubu na temi o Primeri (dakle, na ovoj temi). Drage volje ću izbrisati (ne zaključati, već izbrisati) temu čiji uvod je nalik na ove koje navedoh u prethodnom pasusu.
Da ne bi bilo zabune, ovo ne znači da bi sad neko treb'o automatski kopirati tekst sa wikipedie i pokren'o temu o Malagi, da ne bi bilo zabune. Može se početi sa diskusijom na ovoj temi, a onda ću ja (il' neko drugi od mojih kolega) prebaciti te postove u novootvorenu temu o Malagi.
Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- raul-zakon
- Kontakt:
Moglo bi tako da je ne ukidose brze nego sto je i postavljena !!! 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ok, budem napisao jedan uvod, pa kasnije napravim i temu.Monolog je napisao/la:Otvori o Bilbau, nije problem.![]()

Greatness dies
- raul-zakon
- Kontakt:
Jel mogu da dobijem odgovor zasto je tema o Malagi vec dva puta ukinuta ? 

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možeš. Pročitaj moj prethodni post na ovoj temi i biće ti, nadam se, jasnije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Boga pitaj koliko , neću da ti navodim znaš ti sjajno , o tome se jedno sto puta raspravljalo...L_blancos je napisao/la:Koji je to igrac DOVEDEN a da je propo u Realu, osim Owena ..
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hvala.. Pitat cu.. Rasprava zavrsena..messilla je napisao/la:Boga pitaj koliko , neću da ti navodim znaš ti sjajno , o tome se jedno sto puta raspravljalo...L_blancos je napisao/la:Koji je to igrac DOVEDEN a da je propo u Realu, osim Owena ..
- raul-zakon
- Kontakt:
e moderatori stvarno ste zaista ! Ima i puno postavljenih tema sa gorim uvodom koje su i sada u zivotu !!! Al ajde dobro, vi znate najbolje !!! 

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Malaga na korak od dovodjenja jedne od najvecih nada Spanskog nogometa ,radi se o Iscu iz Valencie a navodno Abdulah al thani je spreman platiti 6 mil eura .
[youtube][/youtube]
Mene licno podsjeca na Thiaga iz Barce .
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Budala majke mi,u potpunosti me je razocarao.Nudili su mu novi ugovor do 2015 godine,nudili su mu 700.000 eura po godini,no sve je odbio da bi realno grijao klupu u Malagi.Ali neka mu bude Valencia nece propasti bez njega,jer Valenciu ne cini ime koje stoji na leđima vec cini mnogo toga veceg od bilo kog drugog nogometasa.juznjak> je napisao/la:Malaga na korak od dovodjenja jedne od najvecih nada Spanskog nogometa ,radi se o Iscu iz Valencie a navodno Abdulah al thani je spreman platiti 6 mil eura .
[youtube][/youtube]
Sto se tice zamjene za Isca (ili Vicentea) pominju se Chori Castro,Guardada i Grizman.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Braco mila.. Ova Malaga nije normalna,pa covjece isto da sam ja uzeo Managera igrat i cilj mi ostat u plusu na kraju sezone..
Novo pojacanje u struci ovog kluba je ,ni manje ni vise ,nego Fernando Hierro..
Kako se samo planski dizu ,bit ce za godinu-dvije u rangu Reala i Barce.. Dovode Isca koji slovi za ponajboljeg mladog veznjaka u Spaniji,imaju Juanmija koji dominira repkom U19,ulozili su u infrastrukturu, doveli prave ljude-Pelle i Hierro..
Tek treba ocekivat prava pojcanja tipa:Pastore,Sneider,Cazorla...
Kako se samo planski dizu ,bit ce za godinu-dvije u rangu Reala i Barce.. Dovode Isca koji slovi za ponajboljeg mladog veznjaka u Spaniji,imaju Juanmija koji dominira repkom U19,ulozili su u infrastrukturu, doveli prave ljude-Pelle i Hierro..
Evo sta nas ceka u prvom kolu, jeste da je na videu Sevilla domacin al to je tu negdje (iako, ja mislim da Betis ima bolje navijace)... Kako bilo, Spahu ceka vatreno krstenje, a kad bi ponovio svoj debi iz francuske lige (postigao pogodak, ako se ne varam), dobio bi status ikone!
P.S. Ima li iko informacije da li ce biti otkupljena La liga od neke 'nase' kuce?
[youtube][/youtube]
P.S. Ima li iko informacije da li ce biti otkupljena La liga od neke 'nase' kuce?
[youtube][/youtube]
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
ma buraz koliko ja znam nista za sad,ali ne bi me zacudilo da TV1 uzme prava za primeru ove sezone 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- raul-zakon
- Kontakt:
bilo bi najbole da hayat uzme...k'o u dobra stara vremena !

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma ja, jedna utakmica vikendom, i to obavezno Real ili Barca, što do duše i shvatam.raul-zakon je napisao/la:bilo bi najbole da hayat uzme...k'o u dobra stara vremena !![]()
Uglavnom, radije bih TV1, koji bi vjerovatno imao mjesta za 2-3 utakmice vikendom.
Greatness dies
Mislim da je TV1 najzrelija te se takodjer nadam od njih da bi mogli da prenose Primeru ,koja od ove sezone nije nista slabija od EPL(ako ne i jaca) Baho u prenosima non stop spominje neka sportska iznenadjenja ,pa ko zna mozda to bude prenosi La lige. Samo ako misle prenositi Real i Barcu kao sto su radili mahalasi sa Bistrika onda bolje nemoj .....
mislim igraju Valencia v Atletico oni prenose Barca v Levante

Ne zaboravi da su angazovali Julen Geuerrera da bude glavni za mladje selekcije MalageL_blancos je napisao/la:Braco mila.. Ova Malaga nije normalna,pa covjece isto da sam ja uzeo Managera igrat i cilj mi ostat u plusu na kraju sezone..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.