fantazijahodža je napisao/la:eto vam sigurne zarade i malog bogatstva...Singapur rulez
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
ok onda saam ja polupo neke lonciceeCitizen-X je napisao/la:citroen ne igra bingo - citroenu moj - niti sam ga kad gdje spominjao niti igraoel_ninjo je napisao/la:Ja poslao citroenu-x pp a on nista..rekooh da ne smaram ovjde![]()
Interesuje me ovaj bingoo..da mi neko posalje link ..kako se uplacuje depozit i da li je isti kaoo u kladionicamaa??
Zahvaljujeem![]()
![]()
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Citizen-X je napisao/la:fantazijahodža je napisao/la:eto vam sigurne zarade i malog bogatstva...Singapur rulez- evo sad cu potrcat da ulozim 100 eura na 1,4 kvotu jer je 100%-tna i cekat kad ce kod 1:0 past go u 90toj za 1:1
požuri dok nisu blokirali
FORZA MARŠAL !!!
Smijte se vi , kad covjek dobije opet 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Citizen-X
- Kontakt:
ma hajd sve to de ti nama reci kako ti dobijas - da se drzimo i te taktike.Bosnier je napisao/la:Smijte se vi , kad covjek dobije opet
nemoj jaruga..nećemo znati šta da radimo od tih silnih para

FORZA MARŠAL !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Citizen-X je napisao/la:ma hajd sve to de ti nama reci kako ti dobijas - da se drzimo i te taktike.Bosnier je napisao/la:Smijte se vi , kad covjek dobije opet
I mene ovo interesuje, blješti mi više sony od njegovih screen s-eva!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
L. Plovdiv - Montana 2
moguci prelaz 2/2
moguci prelaz 2/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Čuj ovih propalih kladioničara ,što se prepiru ovdje pogotovo ovaj takozvani Citroen i efendija ,nemate vas dvojica pojma ,nego okanite se klađenja ko i ja

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Citizen-X
- Kontakt:
kad skontam koja sam ja šupčina od coeka... i sta sebi dozvolim... i kakve rasprave... i sa kime....
budes fin postiras strasne kvote znao sam postirat kvote 10 - 15 a da prodju - dodju neki invalidi pa ti skrse mater sestru i familliju zbog koznaradicega ptice znaju samo... a odredjeni sa kojima mislis da si stek'o povjerenje sa takvim sole drobe i glade.....
neki dignu hiljadu maraka na tipovima nikad ti kafu ne zovnu a da o n ecem drugom ne pricam.... a da se pretpostavit da je to sve u mozda 4-5 istih ljudi ili cak i manje... dodju pa se **** dobicima i tiketima nakon x promasaja upali im i to mora vorld vajd veb da sazna - jer **** oni su eksperti i strucnjaci...
kako sam se prevario..... koja sam ja budala
budes fin postiras strasne kvote znao sam postirat kvote 10 - 15 a da prodju - dodju neki invalidi pa ti skrse mater sestru i familliju zbog koznaradicega ptice znaju samo... a odredjeni sa kojima mislis da si stek'o povjerenje sa takvim sole drobe i glade.....
neki dignu hiljadu maraka na tipovima nikad ti kafu ne zovnu a da o n ecem drugom ne pricam.... a da se pretpostavit da je to sve u mozda 4-5 istih ljudi ili cak i manje... dodju pa se **** dobicima i tiketima nakon x promasaja upali im i to mora vorld vajd veb da sazna - jer **** oni su eksperti i strucnjaci...
Citizen-X Bar mislim da ja tu nisam nist kriv ne govorim ti nist samo mani se tih provokacije ako mozes pomoci pomozi ako ne nikom nist 
Srecom ovo je samo forum,pa ja to ne primam ka srcu..Mene najvise pogodi kad vidim okolo sebe ljude koji su zavisni kad neko digne neku lovu..Jedva cekaju da neko padne i onda Boga mole da oni dobiju da se pohvale..Puno je takvih ljudi danas,a tu ne pricam samo o kladionici..Fuj na sta smo spali fakat..Citizen-X je napisao/la:kad skontam koja sam ja šupčina od coeka... i sta sebi dozvolim... i kakve rasprave... i sa kime....
Forumajte vi ovuda u prazno , ili se dohvatite krampe kad za bolje ne znate 
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Ovo je bilo na moj racunCitizen-X je napisao/la:..
.. a odredjeni sa kojima mislis da si stek'o povjerenje sa takvim sole drobe i glade.....
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Za danas probat:
Maribor-Domzale x
Poljska-Argentina 2
Australija-Srbija x2
Urugvaj-Cile 1
Roddick-Ferrer 1
Maribor-Domzale x
Poljska-Argentina 2
Australija-Srbija x2
Urugvaj-Cile 1
Roddick-Ferrer 1
NY YANKES,PHILADELPHIA,CUBS,WHITE SOX,BOSTON,MILWAUKE,SAN FRANCISCO DOB/41 KM --ko je osvojio prosle sezone MLB
FORZA JUVE !!!
Young Boys - Hertha 2
Derry City - Shamrock 2
Torpedo - Bate Borisov 2 ( trenuto je 34 min 0 - 1 )
RB Salzburg - Lyon 2
Midtjylland - Werder 2
Helsinki - Inter Tuku 1
Maribor - Domžale 1
Vorskla - Aleksandriya 1
Kvota 160 Uplata 0.50
Derry City - Shamrock 2
Torpedo - Bate Borisov 2 ( trenuto je 34 min 0 - 1 )
RB Salzburg - Lyon 2
Midtjylland - Werder 2
Helsinki - Inter Tuku 1
Maribor - Domžale 1
Vorskla - Aleksandriya 1
Kvota 160 Uplata 0.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ma dosta chatanja,hajmo opet ozivjeti temu..
Na mom listicu je ostalo jos:
Fish-Lopez 1
Roddick-Ferrer 1
Uruguay-Chile 1
Ostalo mi se nista ne svidja,a sto je valjalo pocelo je..Od sutra sam redovan,ali svaki dan sa po najmanje jednim lsiticem..Red je da krenemo u boj
Na mom listicu je ostalo jos:
Fish-Lopez 1
Roddick-Ferrer 1
Uruguay-Chile 1
Ostalo mi se nista ne svidja,a sto je valjalo pocelo je..Od sutra sam redovan,ali svaki dan sa po najmanje jednim lsiticem..Red je da krenemo u boj
- Morecambe
- Kontakt:
Mogao bi palamuditi dosta al necu,samo cu reci par istina:
-Citizen je u pravu sto se tice smisla teme i trenutnog desavanja na istoj.
-Osjećam se prozvan za skrinštove al eto htio sam samo prikazati da se na live betting-u moze ubost. (sve vezano za kladjenje se trpa u ovu temu pa i ja eto to,da ima tema dobitni listići,ili "jedan par oborio listic"-trpo bi tamo).I nije tacno ako neko dobije 100 eu da je prethodno izgubio 300 eu.Nebi se kladio mi tako "ide".
-Dosta raje se rasulo sa ovog podforuma,akrivnost je drasticno pala pa se i to odrazava na ljude,njihovo pisanje na temi i slicno-prvom meni se to desilo. (valjda sto su tu već spykidsi i sl).
Nadam se da ce se stanje popraviti,opsustite se ljudi - sve ima svoje uspone i padove pa tako i ova tema tj: pf.
Voli vas vaš Morećambe.
-Citizen je u pravu sto se tice smisla teme i trenutnog desavanja na istoj.
-Osjećam se prozvan za skrinštove al eto htio sam samo prikazati da se na live betting-u moze ubost. (sve vezano za kladjenje se trpa u ovu temu pa i ja eto to,da ima tema dobitni listići,ili "jedan par oborio listic"-trpo bi tamo).I nije tacno ako neko dobije 100 eu da je prethodno izgubio 300 eu.Nebi se kladio mi tako "ide".
-Dosta raje se rasulo sa ovog podforuma,akrivnost je drasticno pala pa se i to odrazava na ljude,njihovo pisanje na temi i slicno-prvom meni se to desilo. (valjda sto su tu već spykidsi i sl).
Nadam se da ce se stanje popraviti,opsustite se ljudi - sve ima svoje uspone i padove pa tako i ova tema tj: pf.
Voli vas vaš Morećambe.
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
Single sutrasnjeg dana Tanjong Pagar -Gombak 2 1.75
Sretno
Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.