Samo lagano s bismilom ..pile87 je napisao/la:Nije zajebancija znas da se na groblju moze i ograisat ne bi bilo prvi put.Gazi je napisao/la:Jao lude zajebancije...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Mislio sam na skakanje iz kolica da je luda zajebancija.Da je groblje,jeste..da je odvratno i to stoji,ali nema izgovora!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Dodje Newcastle onakav i ispade u drugu ligu, dodje Malaga i hop i ona ispade.
Ni ovi ostali klubovi sto su dolazili vise nikad nisu bili sto su bili koliko sam ja upratio
Ni ovi ostali klubovi sto su dolazili vise nikad nisu bili sto su bili koliko sam ja upratio
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!pile87 je napisao/la: Hajd da mi ne salju PP stvarno ne znam imena igraca uglavnom nasi su u kontaktu sa nekih par igraca koji traze angazman vani i ako ne nadju eto ih nama, za ocekivati je da nece svi naci vani taj angazman sto bi bilo dobro po nas.teoretski imamo finu ekipu a mozes zamisliti kada bi doveli recimo dva igraca jos na pozicijama na kojima smo uslovno receno slabi u odnosu na ostatak ekipe.Imali bi sirinu u rotaciji i kvalitet samim tim i izlazak u evropu gdje bi vjerovatno imali i povoljni raspored uz bolji koeficijent e u takvoj situaciji bi se moglo i nesto napraviti u evropi.Konkretno od imena pominje se ime odbjeglog sina.
Hvala lijepo i prijatno
Kada krece prodaja karata? Cijena?
Mi kao da igramo sa ustikolnom za par dana, a ne EL...divno nam marketing kluba odradjuje ovu euforiju.
Mi kao da igramo sa ustikolnom za par dana, a ne EL...divno nam marketing kluba odradjuje ovu euforiju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
A mi na istom prvenstvo uzeliAvanes je napisao/la:Dodje Newcastle onakav i ispade u drugu ligu, dodje Malaga i hop i ona ispade.
Bolan haman pola grada nam ko mahniti hodaju jes to primjetio.
Jasta mozda mi se i vid popraviStole iz Bora je napisao/la:Samo lagano s bismilom ..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Ma koje pola, da je pola to bi bilo fantasticno.
Ovi sto normalni hodaju po gradu su turisti hehehe
mi ne teroristi mi turisti
Ovi sto normalni hodaju po gradu su turisti hehehe
mi ne teroristi mi turisti
USB probaj 4.0 nemas memorije!
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Bas si Cool
E **** ga sad, mogu te razumjeti da imas svoje misljenje pa taman i o meni ali hajd mi molim te nadji jedan jedini post koji sam ja prepisao sa orga.USB 2.0 je napisao/la:Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Bas si Cool
- KB-TM87
- Kontakt:
http://www.easilysharing.com/images/017 ... 055870.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi na Hadison !
Svi na Hadison !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Mislim da si dovoljno ne informisan, ovo sto pile kaze na org-u nema, znam jer ja imam acc...(nije da se mjesam al' morao sam)USB 2.0 je napisao/la:Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Bas si Cool
tanzla je napisao/la:Ovako je bolje.Plavetnilo je napisao/la:Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Fire in the hole !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mislim da je @pile87 bacio fleshku
Osim - drugo ime za Želju !
Haha, slab speed, prebaci na high mozda sta uFatiš !Gazi je napisao/la:USB probaj 4.0 nemas memorije!
@pile87 - pusti levata...
Osim - drugo ime za Želju !
samo da kazem da ce ove sezone Zeljeznicar II nastupati u Kantonalnoj ligi...
[quote="pile87"]Danas sam cuo jednu finu pricu ako se pokaze istinitom a trebalo bi, mogli bi se bas prosetat ligom u svakom slucaju ovo nije kraj prelaznog roka za nas, osim ovoga sto se jos spominjalo i desavalo trebalo bi biti jos pojacanja.Ufff sav se najezim kod pomislim kako bi to trebalo izgledati.[/quote]
ODJEŽI SE...............
ODJEŽI SE...............
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.