NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2011, 14:54

Galion je napisao/la:Šilić je gotov, iako zbog njegovih zasluga za klub ne smi ga se otpuštat, treba mu ponudit neko misto u klubu. wagner se još drži ali pitanje do kad, i on pomalo opada. Zakarić je tu samo pola godine, ostali su tanki. Uskoro ćemo imati najslablju ekipu u zadnjih 7 godina, barem ja tako mislim.
već dvi godine nam je ekipa loša...jedino sto je baka uspio izvic maximum jer se bila stvorila euforija njegovim dolaskom, vratili se gledatelji iako je dodouse bio i kraj prvenstva i dotsa lak raspored..al opet je poslozio momcad realno i ok..ovaj sad je sve okrenuo naglavacke..samo neznam sta je mislio s tim..

ima 5 godina (od dolaska wagnera) mi nismo doveli davalja igraca..barem se ja ne sjecam..
ajd moze proc onaj Alexandre, bio je dobar samo sto se ozlijedi i nekako kod da su ga se cekali rijesiti..i varea onu sezonu kad je stigao..ostalo sve igraci koji sjede na klupi ili na tribinama..jebote, neka daju placu ovima koji nemaju posla s biroa isto mogu na tribinama sjediti
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 15:15

taracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput... :D

kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.
Vidis da sam pogodio.Branis starog,ma Istuk je tu nebitan,covjek fura neki nogomet sto je se igrao prije 40 godina.Daj loptu i nek igraju,kondicija ne postoji!!! ;) ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2011, 15:17

Ovo za Zakarica je inf. koju sam dobio od čovjeka koji radi u klubu i oko kluba,te od mladog igrača iz Širokog,imena ne bih da otkrivam,a iz Dinama nisu objavili cijenu,čudno?vjerojatno i zato jer su onog Andersona platili milion,pa su ih svi razapeli zbog toga,pa stoga u slučaju da Zakarić i ne uspiej u Dinamu,neće ih mediji i ostali razapeti zbog toga

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 08 jul 2011, 15:28

onaj klempo bacak je katastrofa,veze nema sa branjenjem otjerat ga podhitno
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 16:15

Dejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti

Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1
Ima jos trenera losih.......
Simo Krunic recimo 8-)
:)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2011, 16:20

E moj Cutuce, je moj jedini, i dovoljni komentar na tu temu. Da ne prosirujem jos na Backa, nije on kriv sto ga levat vodi i bira.
...Život za Široki...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jul 2011, 16:24

Dejan, BL je napisao/la:Po meni, loš vam je sporazum sa Dinamom. 10 godina da vas eksploatišu za samo 120 000 po sezoni nije dobro možda se i nešto drugo iza brda krije ali ako je samo to, to je očajno malo. Ako već na 10 godina onda bar pola miliona evra godišnje ste trebali uzeti

Mislio sam da je Džimi Marić ubjedljivo najgori trener koji se pojavio na ovim prostorima ovaj vaš mu je ozbiljna konkurencija ali i dalje je džimi No. 1
To ti je kad je neko nekom filijala :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2011, 16:37

adnanhz je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: vidi ovog,pa vaši nemaju za hrenovke,ti bi guzice dao,da ste vi nekom filijala i da dobivate ovakvu lovu...

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 08 jul 2011, 16:39

Ja od vas vise nisam ni ocekivao.Otislo vam je par "ne toliko" bitnih igraca,ali isto tako nikoga niste ni doveli.Ekipa vam je jako losa,cudo je da ste uopste Europu izborili.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 08 jul 2011, 16:42

Dabar je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: vidi ovog,pa vaši nemaju za hrenovke,ti bi guzice dao,da ste vi nekom filijala i da dobivate ovakvu lovu...
VIdi se ko je guze dao :lol: a druga stvar mi na hrenovkama pa drugi a vasi et nek kavijar jedu pa ih janezi nabusise nema sta strasna vam korist i strasne pare
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 jul 2011, 16:42

jasta je nego los :!: nista ne radis dobivas 240.000 km godisne, haman cijeli budzet za filijalu

fakat je to lose :roll:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 16:56

Hrenovčice dosle malo u posjetu.Neka,svaka cast.Vidim i vama treba objašnjavati da mi ovime ne dajemo igrače Dinamu vec da cemo ih njima prvo ponuditi ako se budu prodavali ili ako netko iskaze interes prema njima.To ne znaci da Dinamo moze uzeti igrača kad zaželi,mi moramo pristati na cijenu i sve ostalo.Jeste skuzili paćenici????

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 jul 2011, 17:05

ŠB.TRN je napisao/la:Hrenovčice dosle malo u posjetu.Neka,svaka cast.Vidim i vama treba objašnjavati da mi ovime ne dajemo igrače Dinamu vec da cemo ih njima prvo ponuditi ako se budu prodavali ili ako netko iskaze interes prema njima.To ne znaci da Dinamo moze uzeti igrača kad zaželi,mi moramo pristati na cijenu i sve ostalo.Jeste skuzili paćenici????
I kume,kakvi su janezi,Topli savjet da umjest kiseljaka angazujete Olimpiju da vam bude sponzor. :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 08 jul 2011, 17:38

Hvala Hrenovcicama na posjeti ,ako ste se pitali jesmo li dobro jesmo ,sve 5 ,super
Vratit se vi na svoju temu,tamo di ste dan-noc ,na temu FK Zeljeznicar :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 08 jul 2011, 17:41

Ljudi shvatite malo ove balavce tipa Bosanac i ostalu ekipu.. Skola je zavrsila, ta ce djeca moraju se sa necim zabavljati.. Netko igra igrice, netko cita knjige, netko odmara, a netko ovako smara kao Bosanac.. Mali NEBITAN SI.. :lol: :lol:

A usput moj post u vezi utakmice je izbrisan u kojemu nisam spomenio nikoga osim Baćka i Ćutuka dok ovi neki maloumni postovi ostaju.. Bravo admini i ostala co..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 08 jul 2011, 18:31

ŠB.TRN je napisao/la:
taracess je napisao/la:ma jasta sam... i vodja sam Robijasa usput... :D

kazem ti covjece da se mjenjaju treniri bezveze. Ne govorim vezano samo za siroki. Kod nas mjenjaju non stop sve. Susica hoce da tjeraju poslije dvije utakmice, Varesanovica su tjerali od 5 utakmice, a vi hocete sad Cutuka da otjerate, a covjek tek kreno. Bezbroj je primjera. Ne moze bez kontinutiteta. Pustite covjeka da radi bar dvije godine.
Vidis da sam pogodio.Branis starog,ma Istuk je tu nebitan,covjek fura neki nogomet sto je se igrao prije 40 godina.Daj loptu i nek igraju,kondicija ne postoji!!! ;) ;)
:lol:... A sto je tebe Istuk nesta sjebo? Nije te poveo na pripreme ili nesta slicno?

Znam mu ja sina, brat mi je to s tribine, pa cu mu rec neka se pojavi ovde pa pricajte vas dvojica kad si zapeo. :D

pozdrav i ziv mi bio!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 jul 2011, 19:05

Sad se sjetih da nas je Ištuk nekoliko treninga i trenirao kad je bio šef omladinske škole.Odlični treninzi,samo lopta!!!A onda dođe Bubalo i lagano istrčavanje i povraćanje!!! ;) ;) :D Ištuk nije loš ovako kao čovjek,znam ga osobno vrlo dobro ali sto dalje od nase klupe.Iako kako nasi dovode trenera dogodine ce opet biti na njega red,kad promjenemo Ćutuka,dolazi Barbarić pa onda Ištuk!!! :lol:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2011, 19:49

ŠB.TRN je napisao/la:Sad se sjetih da nas je Ištuk nekoliko treninga i trenirao kad je bio šef omladinske škole.Odlični treninzi,samo lopta!!!A onda dođe Bubalo i lagano istrčavanje i povraćanje!!! ;) ;) :D Ištuk nije loš ovako kao čovjek,znam ga osobno vrlo dobro ali sto dalje od nase klupe.Iako kako nasi dovode trenera dogodine ce opet biti na njega red,kad promjenemo Ćutuka,dolazi Barbarić pa onda Ištuk!!! :lol:
Samo se vrte u krug,ta trojica trenera,žalosno ali tako je...

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 08 jul 2011, 21:00

Branko Karačić idealan trener za Široki.Prošle sezone je Šibenik odveo u Europu,sa Orašjem je osvojio BH kup 2006.,momčadi mu igraju napadački,nastavio bi Bakin posao,trenutno je bez posla jer nije produžio sa Osijekom,ali kad je Jelić čuo da je Ćutuk dobio otkaz u Dugopolju i da ima uefinu licencu odmah ga je stavio za trenera.Ne valja momčadi u 2. HNL ali Jeliću valja u momčadi koja igra europu.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 21:02

felix123 je napisao/la:Hvala Hrenovcicama na posjeti ,ako ste se pitali jesmo li dobro jesmo ,sve 5 ,super
Vratit se vi na svoju temu,tamo di ste dan-noc ,na temu FK Zeljeznicar :D
imatel lift u listici..nemate ..steta
svi (vidi ovo sad hahah) huligani iz listice mogu stati u LIFT
nit smo vas culi na tekmi jer vas je bilo 35 ...sigurno ste se vozili liftom po ljubljani da vas zelja mine
frst period vas gud bat sekond half period vas not gud
on vam je sve u votazi , njega vratite...i prijavite ga ..u cro" i ja imam talent"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, Kajkutenjoyer, kolezeljovac, VolimBiH96, Zaboljesutra i 44 gosta.