FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 08 jul 2009, 19:32

Ma nisam ni ja za nagomilavanje ali nam u spicu skripi. Bilbija jeste zvijer u najavi ali nam treba jos jedan. Tesko da ce mali izdrzati cijelu sezonu na visokom nivou.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 jul 2009, 19:37

Da dobro si rekao da je mali zvijer u razvoju, a neznam kakav je taj Mazalica tj kako on odradjuje taj dio posla, a ako niko ne dodje ipak mislim da ce Kajkut taj posao odraditi solidno, naravno samo da ih sve zajedno posluzi zdravlje i da Kliber odigra dobru sezonu, jer je on sigurno najjaci igrac u premijer ligi, bez premca!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jul 2009, 19:43

Kajkut je neupitan a sa njim u spicu i Bilbija. O Mazalici nemam pojma i zato kazem da bi nam trebao neki mozda malo visi igrac, recimo od 185-190 cm i da bude korpulentan. Volio bih takodje da bude neki iskusan igrac a takvih recimo ima u 2. ligi Srbije, a posto su nasi tamo mogli bi nekog i pokupiti na licu mjesta. Ali ovo je samo moj spisak lijepih zelja. :D
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 08 jul 2009, 19:47

Pa ja sam ustvari ubijeđen da ćemo mi dobiti još jednog napadača, postoji čak ivelika mogućnost da nam sama Zvezda na godinu dana da jednog napadača pošto je sadašnji sportski direktor Zvezde Ivan ADžić igrao u Borcu, a takođe i Pižon je bio trener Borca, naravno možda su sve ovo samo nagađanja ali...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jul 2009, 20:56

@BiH-Tito
To je moje razmisljanje posto znam kakav igrac nam treba i zaboli me neka stvar sto ti mislis da je krivo!
Nema to veze sa tim da li je neko pravoslavac ili ne!
Igraca kakvog bih ja zelio nema u banjaluckoj regiji i zato zelim nekog iskusnog iz 2. lige Srbije zato sto znam da su ti igraci jeftini i da nam je to realan domet. Ne zelim nekog nedokazanog koji je dosad igrao samo sa krpenjacom po njivama u selima oko Banjaluke. Usput, njihovi drugoligasi se mogu ravnopravno nositi sa bilo kojim timom iz Premijer lige tako da mislim da je moja poenta jasna.

Inace, Borac je nedavno potpisao visegodisnje ugovore sa nekoliko talentovanih klinaca koji su vec pri prvom timu i koji su vec igrali u zvanicne utakmice u prosloj sezoni. Pravi primjer toga da Borac daje sansu mladim igracima je Nemanja, sin Milorada Bilbije. Vjerujem da znas ko je on. Bilbija junior ima da trpa samo tako golmanima u ovoj jadnoj ligi.

P.S. Ako i dalje budes pisao postove sa primjesom politike bicu primoran da ti odgovorim na grub nacin pa bih te zato zamolio da takvu mogucnost izbjegnes. Budemo li poceli o politici nece izaci na dobro.
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 08 jul 2009, 21:06

Zaobidji ovu temu i zajebavaj nekog drugog! ;)
HAJ FAJV

Srbin iz RS
Kontakt:

Post Postao/la Srbin iz RS » 08 jul 2009, 21:17

Bilo bi dobro ako bi neki igraci Zvezde koji za sada nisu u prvom planu pojacali Borac. Od toga bi i Zvezda i Borac imali koristi, igraci bi mogli napredovati u Borcu pa samim tim bi mogli u buducnosti konkurisati za prvi tim Crvene Zvezde a Borac bi sigurno zavrsio u gornjem delu tabele i tako za sledecu sezonu izborio mesto u Evropi.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 jul 2009, 21:48

Imate u Olimpiku Gorana Kusljica koji sigurno nece dobiti puno sansi pored Spaleta.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 11 jul 2009, 01:48

$ & $ - $ $ ? " са " $ (10 " 12 ¥), " " ? " на ?, а - у $ " ? " " за ?.

Тренер ? " / $ - на терен с " ? " $ " $ ", а " " $ ? $ " по 90 ".

- $ се на, ? ¥, ? " " ". За & ' ? $ $ ? $ ' $ у $ ' ? " јер су " на ? ? " ? - & ", " је 14 $ $ на ? " " " него ".

- За $ $ $ $ ' све оно % ' " ?. $ је сусрет са ' $ (0:2) $ прерано јер ? $ ' је то ? & " за овај $ ", ? " на ' ' ? ' $ овај " " ?. ? су нас $, а то је за ову фазу " ". У ' & " не ? на ?, он - " важан $ ¥ & за $. $ $ "" &" & " " ? - $ је ? ? ? ".

По & у ?, - у $, $ у црвено-? $ $ $ " &, а ' ' $ & $ ", за & (18. ?), $ (22. ?), те " $ ", траже се " ? & ? & $ старт " ?, $ ?, 1. августа, гостују у ?.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 jul 2009, 16:53

BiH-TiTo je napisao/la:"Druze" ima li prevoda na ovo?
Pa valjda si učio u školi ćirilicu ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2009, 18:17

Fudbaleri Borca danas će odigrati dvije kontrolne utakmice sa Vardarom (10 i 12 h), čime bi zaključili pripreme na Zlatiboru, a već u poslijepodnevnim satima krenuli bi kući za Banjaluku.

Trener Velimir Stojnić najavljuje da će na teren s najpoznatijim klubom iz Makedonije istrčati dva tima, a svi igrači dobiće priliku da zaigraju po 90 minuta.

- Podijelićemo se na, uslovno rečeno, mlađe i starije igrače. Za kraj smo željeli da vidimo koliko fudbaleri mogu izdržati u jednom tempu cijelu utakmicu jer su pripreme na Zlatiboru bile zaista paklene - kaže Stojnić, koji je 14 provedeniih dana na Zlatiboru ocijenio i više nego uspješnim.

- Za dvije nedjelje rada uradili smo sve ono što smo i planirali. Možda je susret sa Crvenom zvezdom (0:2) došao prerano jer mislim da nam je to bila prejaka utakmica za ovaj dio priprema, ali i na tom meču pokazali smo da ovaj tim ima potencijala. Zaobišle su nas povrede, a to je za ovu fazu priprema najvažnije. U ovom trenutku zaista ne mislim na rezultat, on će biti važan kada počne borba za bodove. Do tada "miješamo karte" kao i svi ostali - dodao je kormilar Banjalučana Velimir Stojnić.

Po povratku u Banjaluku, već u srijedu, fudbaleri u crveno-plavim dresovima odigraće duel između sebe, a prema najavama direktora Borca Damira Špice, za subotu (18. juli), srijedu (22. juli), te tri dana kasnije, traže se atraktivni rivali kao generalna proba pred start Premijer lige, kada Banjalučani, 1. augusta, gostuju u Laktašima.
...Život za Široki...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 jul 2009, 20:51

BiH-TiTo je napisao/la:
Zagor je napisao/la:
BiH-TiTo je napisao/la:"Druze" ima li prevoda na ovo?
Pa valjda si učio u školi ćirilicu ?

To je bila zeza....!

Nego me zbunila ova "kruna" moje familije na "cirilicnom" grbu Borca pa sam malo znas...... :mrgreen:
Cudno mi da ljudi sebi olako zele prisvojiti ono sto nije njihovo :lol:

Hvala ti SB_Fidelis
ok :geek:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 11 jul 2009, 23:57

" $ ? $ ?:у ' ' $ $ 3:2 (? $ "," ? " % &),а у $ " (0:0).

Е ' '...

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 12 jul 2009, 00:05

Odlican rezultat, ima li gdje opsirniji izvjestaj ili ga ti postavi ako imas, sastavi i to...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 12 jul 2009, 12:10

Drugari, u 8., 9. kolu ste u Prijedoru. Kao u stara dobra vremena... :twisted:
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 jul 2009, 12:26

To Zvezda dolazi u Prijedor da igra sa Borcem na Rudarovom stadionu? :mrgreen:
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 jul 2009, 14:16

Postajes mi simpatican pa cu ti odgovoriti. :mrgreen:
Bilbija daje vise na svojoj poziciji u odnosu na Maksimovica. E sad, da li je najbolji igrac Borca ne mogu ti sa sigurnoscu reci. Za mene je to Ljubojevic iako je na zalasku karijere.

Javi mi kada preuzmes kontrolu. :lol:
HAJ FAJV

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 12 jul 2009, 20:28

$ & $ " на ? ? су са $ " са $ " /. У ' сусрету, у & су ? " ", " тренера ? " ? су $ (3:2), $ је $ " % & $ (0:0).

$ ? " $ & ? се за ?, $ $ -, % фаза " $ & првенства.

У ' сусрету ? за & ? су $ ", " ? " % & (?), а ? су ? у $ саставу: ", Ступар, ?, ", ", &, %, $, ", &, ?.

- Прво ? ? је " ? % ' $ $ $. $ ' 2:0, а уз то " је $ " ". У & сусрета $ су $ % " " ?, & ¥ су $ $. ", не ' $ " " јер терен је " / $, а сво " сусрета $ је " & ". У " ' поново ? ", ? ? $ ?, а & $ & " $ је " $ $ - " је ? ".

У $ сусрету, " је % & ?, " " $ је & " ? ", а " је ? у $ саставу: %, ", ", Н. $, ?, Граховац, ", О. $, " ("), ", ?.

- $ су, ? ¥, " ". & ? је " ?, а % по $ % " ? ?, " " ". Све у ', $ $ провјере & су ? $ ' на $ путу - " је ? ", ? ?.

$ $ $ с $, у " су " $ " ", ? су на " на ? $ % $ сусрета " ? ? успјех. $ су ? " (7:2), те $ пораз $ Црвене $ (0:2) у ' у & је пружен " " него $ отпор " саставу " $.

Е ' '...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 jul 2009, 08:15

Ova ekipa koja je odigrala prvu utakmicu je vjerovatno ekipa koja ce odigrati prvu utakmicu u Laktasima, obzirom na to da je Marko Maksimovic suspendovan tri utakmice Petric dvije i ocigledno je da ce ih zamjeniti Sakan i Gagula. Uglavnom dobro mi to izgleda...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 13 jul 2009, 08:16

VB 1987 je napisao/la:Ova ekipa koja je odigrala prvu utakmicu je vjerovatno ekipa koja ce odigrati prvu utakmicu u Laktasima, obzirom na to da je Marko Maksimovic suspendovan tri utakmice Petric dvije i ocigledno je da ce ih zamjeniti Sakan i Gagula. Uglavnom dobro mi to izgleda...
dusko sakan?onaj lik iz sipova?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.