zanima me tvoje mišljenje o ovom meču sa Estonijom... Kakve su nam šanse za pobjedu ??
Zopp se ne čini ni malo naivan

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bježi ba pitam ga ,ima li još ovih karti po 4 marke ,on se pravi englez (Virtuhodža je napisao/la:@ Virtu4l
hvala
@ legenda
ma ti si glavni
Što se Mirze tiče, za njega se ne bojim. Servis mu je odličan, forhend isto tako. Mora poraditi na returnu, jer veoma teško čita servis protivnika, a još teže ga vraća... Ova i naredna godina su mu veoma bitne, malo para, malo sreće i 2013. godine može do top 100. Kad uđeš među sto najboljih, priča se drastično mijenja. Počnu se zarađivati novci, može se ići na turnire i uz dobru strategiju bi se mogao napraviti rezultat. Mirza mora mnogo trenirati, otkloniti navedene nedostatke, usavršiti forhend, pa ćemo vidjeti.legenda reala je napisao/la:a nekad u budućnosti ima i da osvojimo Davis Cup ,kad Damir i Mirza kapitaliziraju svoj talenat(Virtu kolko je realna ova druga konstatacija)
Pred nama je,vidjecemoretro je napisao/la:Kakav Setkic, dernut ce njega Zopp.
Setkic je mezar od tenisera,imao sam cast da ga gledam uzivo,i stvarno je dno dna,mali Dzumhur je izmislio tenis za njeg...Sta je to s Mirzom Basicem???Giallorossi je napisao/la:Pred nama je,vidjecemoretro je napisao/la:Kakav Setkic, dernut ce njega Zopp.![]()
interista@ Prvi meč se igra u petak od 14 sati nakon svečanog otvaranja, u subotu je dubl meč, dok je u nedjelju završni dan ..
Opet bez Bašićakelner je napisao/la:Setkic je mezar od tenisera,imao sam cast da ga gledam uzivo,i stvarno je dno dna,mali Dzumhur je izmislio tenis za njeg...Sta je to s Mirzom Basicem???Giallorossi je napisao/la:Pred nama je,vidjecemoretro je napisao/la:Kakav Setkic, dernut ce njega Zopp.![]()
interista@ Prvi meč se igra u petak od 14 sati nakon svečanog otvaranja, u subotu je dubl meč, dok je u nedjelju završni dan ..
Nesto ne vjerujem da ce bit svijeta u mejdanu, lijep dan, ko god je mogo iskoristio je priliku otiso na panonskoBegAx je napisao/la:Hajde Tuzlaci punite Mejdan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.