Jacky najbali smo ,sad ce da nas terorisu novi moderatorijacky09 je napisao/la:Svi su dobri, prvi retro dres iz 82.', ovaj žuti/zlatni je gostujući, a tamno plavi za europske utakmice. Po meni puno bolji nego oba kompleta Diadora dresova.

Jacky najbali smo ,sad ce da nas terorisu novi moderatorijacky09 je napisao/la:Svi su dobri, prvi retro dres iz 82.', ovaj žuti/zlatni je gostujući, a tamno plavi za europske utakmice. Po meni puno bolji nego oba kompleta Diadora dresova.
Ovaj plavi dres mi je pravo lijep, ono klasika kad tu dodje sponzor bice puno ljepseTritolone je napisao/la:Danas je predstavljen novi dres:
Pogledaj regiju "Propali klubovi".Ted Mosby je napisao/la:Šta bi s Hajdukovom temom? U koju su oni regiju smješteni sada?
Ma nikad ovaj stadion nece biti lijep jer mu je konstrukcija ruzna tribine nikako ali eto ljepse je ovako i samo bi bilo jos ljepse da su veca slova i skroz dole i da pise samo NK DINAMO !silenT. je napisao/la:
zapad izgleda odlično
to je istoksilenT. je napisao/la:
zapad izgleda odlično
haha koji sam ja klocH-beg je napisao/la: to je istok
Nije to ta tribina. Tu je i bilo ok. Tribina s 9nk je ova:gospodin Seljakovic je napisao/la:
evo popravili su ovo slovo/broj...vise nismo 9nk dinamo
E, da i to vidimTed Mosby je napisao/la:Danas će biti završeno postavljanje trave, sutra sve ostale finese kao što je npr. plava trava gdje je bila atletska staza te stolice na južnu tribinu
Evo ja ću kroz večer pa ću ti poslati na pm. EDIT: Nemam kad pa ću ti poslat sa službene stranice.Devil je napisao/la:Evo i vama jedna nova anketa po pitanju Evrope ove sezone.![]()
Takodje ako ima neko zainteresovan da napise neki uvodni post o Dinamu mene mrzi,jer sam tek sada video da ovaj sada i nije bas nesta uradjen pa da ga ubacim na pocetak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.