FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jos samo da se rijesi sa Okanovicem i Mujicem,pa sta bude sa Nikicem,i treba gledat da se dovede jedan iskusan stoper.
@Target
Ima li sta od sirijica i brazilaca ?
@Target
Ima li sta od sirijica i brazilaca ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sto se tice sirijca ocekuju ga ovih dana , a brazilaca ne znam mrka kapa , to je bilo spomenuto sta li ce ovi nasi da urade vidjecemo .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
EVo kako Napreduje izgradnja "Sjeverne " stadiona Tusanj
[/url[URL=http://imageshack.us/photo/my ... .jpg[/img]
EVo kako Napreduje izgradnja "Sjeverne " stadiona Tusanj
[/url[URL=http://imageshack.us/photo/my ... .jpg[/img]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
...Borogovac između Slobode i Veleža! Prednost svakako Slobodi,gdje je ponikao! Nadajmo se da će naći zajedničku i da je pitanje lijevog bočnog riješeno! Sa 23 godine je već sazrio i proljeće je u Tus Rusingenu blistao i puno golova zabio iz slobodnjaka!deset je napisao/la:Ma želim im sve najbolje ,samo me malo strah ,jer neznam ko im je iza leđa,a o momcima mislim sve najbolje.
Nadam se da ce Borogovac doci u Slobodu .
Hoce li navijaci moci naredne sezone koristit sjevernu tribinu ?
Hoce li navijaci moci naredne sezone koristit sjevernu tribinu ?
- KB-TM87
- Kontakt:
Možel mi neko napisati trenutni sastav Slobode, i koji bi trebao biti kapacitet stadiona, odnosno koliko se već mislim praviti i kad bi trebalo zavrsiti ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Iskra 2-0 Sloboda
Kmetaš i Ćosović pogodili za Iskru
Kmetaš i Ćosović pogodili za Iskru
...ovi rezultati sa Kupresa i iz Bugojna ,jasno govore da smo deficitarni na više pozicija i da se hitno treba nešto poduzimati! Ugled Slobode ne smije se tako olako ponižavati od nižerazrednih klubova,pa makar se radilo i o pripremnim utakmicama.Nadajmo se da je menadžment kluba svjestan situacije i da će popraviti nastalu situaciju.
A što se tiče Borogovca ,on je spreman da se priključi svojoj Slobodi,gdje je osam godina prolivao znoj! Na menadžmentu kluba je da ga angažuju! Znam da je u punom trenažnom procesu i da je pravi profesionalac!
A što se tiče Borogovca ,on je spreman da se priključi svojoj Slobodi,gdje je osam godina prolivao znoj! Na menadžmentu kluba je da ga angažuju! Znam da je u punom trenažnom procesu i da je pravi profesionalac!
JBg 2 izgubiti utakmice od nizeligasa stvarno sramota
..... Ja mislim da ce sve biti dobro i da je ovo samo prolazna faza nepripremljenosti 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Slazem se stobom, ovo je neuigranost jer su se igraci postepeno prikljucivali prvom timu i nisu svi u treningu, odmarali su mjesec dana bezze, valja opet prebacit i vecu brzinu, valja zapetTZ_BoY je napisao/la:JBg 2 izgubiti utakmice od nizeligasa stvarno sramota![]()
..... Ja mislim da ce sve biti dobro i da je ovo samo prolazna faza nepripremljenosti

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Po meni ovo i nije sramota ako su kod nas skoro sve juniori.Ipak ako nam dođu ta neka pojačanja onda se i netrebamo brinuti,a ti "dajdža" Borogovca netrebaš nuditi ,jer o njemu se već dovoljno zna.Ja imam informaciju kako čeka za Njemačku nešto,a kamo sreće da zaigra za nas.Evo gledam Šmigi nije bio u konkurenciji.Daj nek neko iz uprve reaguje dok nije kasno.
-
- Kontakt:
Ja samo neznam gdje si procitao da Smigi nije u konkurencijideset je napisao/la:Po meni ovo i nije sramota ako su kod nas skoro sve juniori.Ipak ako nam dođu ta neka pojačanja onda se i netrebamo brinuti,a ti "dajdža" Borogovca netrebaš nuditi ,jer o njemu se već dovoljno zna.Ja imam informaciju kako čeka za Njemačku nešto,a kamo sreće da zaigra za nas.Evo gledam Šmigi nije bio u konkurenciji.Daj nek neko iz uprve reaguje dok nije kasno.
...ne radi se ovdje ni o kakvom "nuđenju",on je sebi kaparisao mjesto u Njemačkoj,ali je spreman da pomogne svom klubu u kojem je ponikao...stvar je samo u dogovoru menadžmenta i njega!Moramo shvatiti da on i njegova generacija vole svoj klub na njima prepoznatljiv način i da osjećaju ga svojom drugom kućom!Svi znamo šta Borgi daje od sebe na terenu a u 15 nastupa za Tuss Rusingen je bio 8 puta igrač utakmice.Igrao je sve pozicije na lijevoj strani.Zabijao golove,asistirao ....uostalom to smo mogli pratiti na njemačkim portalima.deset je napisao/la:Po meni ovo i nije sramota ako su kod nas skoro sve juniori.Ipak ako nam dođu ta neka pojačanja onda se i netrebamo brinuti,a ti "dajdža" Borogovca netrebaš nuditi ,jer o njemu se već dovoljno zna.Ja imam informaciju kako čeka za Njemačku nešto,a kamo sreće da zaigra za nas.Evo gledam Šmigi nije bio u konkurenciji.Daj nek neko iz uprve reaguje dok nije kasno.
Nema Mujica,nema golova
Iskreno meni rezultati sa pripremnih meceva nisu bitni,tu su da se uigraju,a rezultati ce me samo zanimati kada krene PL BIH.

Iskreno meni rezultati sa pripremnih meceva nisu bitni,tu su da se uigraju,a rezultati ce me samo zanimati kada krene PL BIH.
..Naravno Hari..Sve će to vremenom leći na svoje! Crnkić će to ukomponovati do početka prvenstva! Sloboda ima svoj potencijal i ne treba brinuti za budućnost! Naravno moramo se malo i pojačati iskusnijim igračima.
Tesko je ocekivat golove kad u napadu imas dva igraca od 19 godina, jesu oni talenti, Bekic je odigro proslu sezonu u PL al ipak njima treba jedan iskusan napadac neko ko je vec zabijo golove u PL ko ima utakmica u nogama.harry_90 je napisao/la:Nema Mujica,nema golova![]()
Imamo 2 supertalenta u napadu al sa njima se treba radit da bi postali igraci
Nama samo treba jedan iskusan napadac,dobar stoper i to je to.Sta ce biti sa Nikicem vidjecemo,volio bih kad bi dosao,al da momke ne zavlace sa isplatama plata.
Crnkic izjavio da ga zanimaju samo domaci igraci.
Za jucerasnji poraz malo je odgovoran i umor,kako kaze Crnkic,puno se radilo ovih dana,tako da su i igraci umorni.
U jucerasnjem porazu Crnkic je primjetio nekoliko dobrih momenata,sto ga je iznenadilo,i misli da ova ekipa nije nista losija od one iz prosle sezone.
Jos jednom je izjavio da klub nema puno para,tako da ce se gledat igraca iz skole Slobode i neki igraci sa TK.
Za Mesanovica i Bekica izjavio da dobre rade,ali primjeti se da su umorni,i sigurno se radi o dva veoma talentovana igraca i nada se da ce u ovoj sezoni pokazat koliko vrijede.
Sutra putuju na turnir u Slavonski Brod na turnir,gdje ce se od 19:30 sastati sa Osijekom,zatim slijede dueli sa Cibalijom i Marsonijom.
Svi su igraci gotov iz Slobodine skole,i momcima je potrebna podrska u ovoj sezoni.
Za jucerasnji poraz malo je odgovoran i umor,kako kaze Crnkic,puno se radilo ovih dana,tako da su i igraci umorni.
U jucerasnjem porazu Crnkic je primjetio nekoliko dobrih momenata,sto ga je iznenadilo,i misli da ova ekipa nije nista losija od one iz prosle sezone.
Jos jednom je izjavio da klub nema puno para,tako da ce se gledat igraca iz skole Slobode i neki igraci sa TK.
Za Mesanovica i Bekica izjavio da dobre rade,ali primjeti se da su umorni,i sigurno se radi o dva veoma talentovana igraca i nada se da ce u ovoj sezoni pokazat koliko vrijede.
Sutra putuju na turnir u Slavonski Brod na turnir,gdje ce se od 19:30 sastati sa Osijekom,zatim slijede dueli sa Cibalijom i Marsonijom.
Svi su igraci gotov iz Slobodine skole,i momcima je potrebna podrska u ovoj sezoni.
Danas dolazi i nova oprema, pa ce najvjerovatnije na turniru u SB igrat u novoj opremi, ako se uspije zavrsit markiranje opremeharry_90 je napisao/la:Crnkic izjavio da ga zanimaju samo domaci igraci.

Maid JAganjac u Inđiji boze tuge , menađer ga odveo i ubjedio da ce mu tamo biti bolje , pa i ovakva Sloboda je bolja od Inđije . Uzeo menađer 10 hiljada eura na ruke za njega , a on ce igrati za neku platicu .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla