Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

haxonja
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 21:20

Obskurni je napisao/la:Nešto sumnjam da bi za otprilike 10 miliona Sneijder prešao.
I da Nasri pređe, ne znam baš, nije mi to popunjavanje rupe koju je Scholes ostavio. Naravno da ona nikad nece biti popunjena kako treba, ali on mi baš nije tip igraca koji bi "zamijenio" Scholesa.
Transferi ova dva i Gibsona bi donijeli zaradu od oko 12 miliona Unitedu, sto znaci treba jos namiriti. Koga zamjeniti sa Scholesom da je dobar i da se moze dovesti!? Nasri bi opet bio najbolje rijesenje. :)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 jul 2011, 21:24

Stivi_Dzi je napisao/la:Sad mogu potvrdit da je Samir Nasri vas igrac, uskoro ce biti objavljeno na zvanicnoj stranici.
Slavite, Dobili ste strasnog igraca, po mom misljenju :!:
Odakle ti ta informacija cisto informativno :D
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 07 jul 2011, 21:24

Ma znam to, ali maleni mi je onako, previše ofanzivan. Ne znam baš kako ce se nositi sa defanzivnim zadacima. Ako bi prešao, nadam se da bi ga SAF malo sredio kako bi bio uspješan u defanzivi a ne samo u ofanzivi.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jul 2011, 21:28

Nemogu da vjerujem da ce O'Shea igrati protiv United ccc... :( :mrgreen: A jbg u fudbalu nema sentimentalnosti.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 jul 2011, 21:30

Ja cekam objavu da je Gibson otis'o! :D Nadam se da je to slag na tortu, mada mi je iskreno malo zao O'Shea, a Browna i nije toliko :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 jul 2011, 21:33

drH je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ce O'Shea igrati protiv United ccc... :( :mrgreen: A jbg u fudbalu nema sentimentalnosti.
A mislim da ce dobiti velike ovacije kad budu igrali na Old Traffordu, tolike godine igre i vjernosti klubu navijaci znaju cijeniti. Nema sentimentalnosti u fudbalu ali ipak mi je zao sto odlaze, O' sheu nikad necu moci zaboraviti gol protiv Liverpoola i sta reci WES I JOHN HVALA VAM ZA SVE GODINE U KLUBU!

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 21:39

drH je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ce O'Shea igrati protiv United ccc... :( :mrgreen: A jbg u fudbalu nema sentimentalnosti.
Tuzno malo, neka oni pruze odlicne utakmice u dresu Sunderlanda protiv nasih najvecih rivala i bodove uzmu. :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 jul 2011, 21:53

Brownova sezona 2007/2008 i asistencija u finalu LP se ne zaboravljaju, a O'Shea je bio konstantan i postigao je neke bitne golove tako da ovaj dvojac svaki navijac Uniteda mora cijeniti :) Oni su nekako dosta potcijenjeni od strane navijaca drugih klubova, ali navijaci Uniteda znaju njihovu vrijednost i hvala im za sve :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2011, 22:21

O Shea u ( :mrgreen: ) nisam nikako volio, meni je zao smedjeg sto nije dobivao vecu minutazu

valjda ce je dobiti u Sunderlandu ;)

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 23:57

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Brownova sezona 2007/2008 i asistencija u finalu LP se ne zaboravljaju, a O'Shea je bio konstantan i postigao je neke bitne golove tako da ovaj dvojac svaki navijac Uniteda mora cijeniti :) Oni su nekako dosta potcijenjeni od strane navijaca drugih klubova, ali navijaci Uniteda znaju njihovu vrijednost i hvala im za sve :D
Upravo tako ta sezona mu je bila najbolja i asistencija u finalu posebnu draz ima, O'Shea samo kada ga se sjetim na golu protiv Spursa na WHL. :D :D

Hvala i sretno momci. ;)

Next Gibson, Obertan, Kusczak! :D :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 07:38

majestic24 je napisao/la:Paja,da sam na tvom mjestu,ja bi se ubio.
:mrgreen: Vest se provlaci od juce ujutru oko Nasrija,to je zavrsen posao.Covek je igrac MU-a.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 jul 2011, 08:54

Tribalian je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Paja,da sam na tvom mjestu,ja bi se ubio.
:mrgreen: Vest se provlaci od juce ujutru oko Nasrija,to je zavrsen posao.Covek je igrac MU-a.
:D :D

Kakav igrac United-a, daleko jos od pocetka dogovora ali ocekujem da se desi. Volio bih vise nego ista da obuce 18! :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 10:05

Ma brate malo sam ja ironicno to napisao ;) Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 08 jul 2011, 10:08

Tribalian je napisao/la:Ma brate malo sam ja ironicno to napisao ;) Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.
Haha jesi ti upoznao Paju :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 10:10

drH je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Ma brate malo sam ja ironicno to napisao ;) Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.
Nisam brate komunicirao sa njim,ali sam primetio da je jedna ako ne i najveca zvezda teme "Najsmesniji postovi na forumu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 08 jul 2011, 10:16

Tribalian je napisao/la:
drH je napisao/la:
Nisam brate komunicirao sa njim,ali sam primetio da je jedna ako ne i najveca zvezda teme "Najsmesniji postovi na forumu" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Eto imas tu srecu ili nesrecu da upoznas Paju :D

Tuzla - Grad koji volim!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 jul 2011, 12:53

Analiza igre Nasrija i kako bi se uklopio kod nas :D http://www.thebusbybabe.com/2011/7/8/22 ... manchester
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 jul 2011, 13:37

Fergie je uvjeren da Nasri dolazi! :D

Smalling potpisao novi ugovor sa Unitedom na 5 godina. :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 08 jul 2011, 13:38

United ponudio £20m, Arsenal traži minimum £25m. http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ed-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false; Mogao bi Nasri i u Cityu završit ako će se zahebavat oko £5m.

Malo čudno da bi United mogao potrošiti preko £75m u ovom prijelaznom roku, no s obzirom kokliko se kvalitetnih igrača povuklo, koliko se rezervi prodalo mogla bi ta cifra biti i veća.
100% sportski i krajnje opušten potpis

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 jul 2011, 13:42

RiNo je napisao/la:United ponudio £20m, Arsenal traži minimum £25m. http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ed-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false; Mogao bi Nasri i u Cityu završit ako će se zahebavat oko £5m.

Malo čudno da bi United mogao potrošiti preko £75m u ovom prijelaznom roku, no s obzirom kokliko se kvalitetnih igrača povuklo, koliko se rezervi prodalo mogla bi ta cifra biti i veća.
Ma malo testiraju da vide mozel proci sa 20 mil. sigurno ce biti veca ponuda, pa da im se ne desi Ronaldhino transfer kada su u par miliona izgubili igraca. Potrosit ce United jos jer drugaciji tim gledamo slijedece sezone.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.