geronimo je napisao/la:Zašto ti @haxonja ne pokušaš da preneseš svojim riječima ono što pročitaš po (engleskim) medijima?
Ovo nema smisla, niti bi trebalo ličiti na forum.
Mogu shvatiti da ponekad preneseš neku vijest, ali ovo što ti konstantno radiš, nije ono što priliči jednom forumu.
Priznaj, da svako od nas može prenositi ono što pročita (tkz.c/p), bit foruma je nešto sasvim drugo.
@Valencia, vrati se!

Ovo je daleko najgora tema na forumu koju pratim, tzv. 'trac & hvalospjevi'

.. Cak je i Bajernova tema na troduplo vecem nivou

. Barsinu i Realovu sam otvorio dva - tri puta i uvidio da je smece skoro kao i ova tema. Sto popularniji klub, to gora tema.
Ima ovdje nekoliko momaka koji napisu dobar tekst kao Trasimaco, Rooney88, Sir Matt, Bosnjanin, Hawking itd, al' nemaju ni oni volje intenzivnije pisati kada se stranice gomilaju debilnim komentarima. Ko god cijeni svoje vrijeme i drzi do sebe, ne zeli trositi vrijeme na ovako djetinjastoj temi,..
Pise se da bi se pisalo, a ne zato sto se ima nesto za reci. Zbog toga bi ja uveo da se na jednoj temi moze ostaviti jedan komentar dnevno

.
Da sam na tvome mjestu, u najmanju ruku bi prepolovio broj forumasa

. Kvalitetne rasprave bi sigurno privukle kvalitetne diskutante koji ovako dodju, vide i zbrisu.
A ne idem nigdje, tu sam, napisem kada imam sta napisati

.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.