Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahaMonolog je napisao/la:Sigurno ti se cura preziva Zuckerberg (or sth. like that).Čuj zna ti šta je pisalo u inboxu? Pa sigurno si k'o pravi (da ne kažem šta) stavio šifru Juventus ili datum rođenja
. Najveće zlo u vezi su prijateljice od djevojke i facebook. Ta prokleta pitanje:"Ko ti je ova, što si dod'o nju, što ne izbrišeš ovu s velikim sisama?" stvarno znaju syebati lijep dan.
my mansarajlija89 je napisao/la:@Monolog
Pa jesam los, ali toliko nisam.Ozb., ima neki fazon, nije mi htjela reci (nisam insistirao, jer me ne interesuje), ali kao ono, sto manje prijatelja imas, lakse je hackovati i sl...
Ma jbaji ga... meni enough MSNovo ja zbog vas govorim..ima svega
ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne mozePapastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
Sta ti znas baMonolog je napisao/la:Sigurno ti se cura preziva Zuckerberg (or sth. like that).Čuj zna ti šta je pisalo u inboxu? Pa sigurno si k'o pravi (da ne kažem šta) stavio šifru Juventus ili datum rođenja
. Najveće zlo u vezi su prijateljice od djevojke i facebook. Ta prokleta pitanje:"Ko ti je ova, što si dod'o nju, što ne izbrišeš ovu s velikim sisama?" stvarno znaju syebati lijep dan.
hahha-Barcelona- je napisao/la:ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne mozePapastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
Chelsea_CBH je napisao/la:Ja sam naručio tipkovnicu ima sve tipke za facebook. Ima "like" tipku kraj entera. Sve ima.
Prvih dva - tri dana ne moze poslati vise od 20 zahtjeva pravio sam novi profil prije 5 dana i tako da znam nemoj me pravit budalom-Barcelona- je napisao/la:ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne mozePapastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
Upravo tako. I meni se taj problem desio, i sam se riješio, tako da je ovo što smo ti ja i @hordas'87 napisali, odgovor na tvoj problem. A rješenje je, dodaji prvih nekoliko dana pomalo prijatelja, a poslije ćeš moći više, bar je tako bilo kod mene.hordas'87 je napisao/la:Prvih dva - tri dana ne moze poslati vise od 20 zahtjeva pravio sam novi profil prije 5 dana i tako da znam nemoj me pravit budalom-Barcelona- je napisao/la:ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne mozePapastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
sto ??? meni je bas simpa. zanimljiviji mi je od paje.Titova-Juga je napisao/la:Meni je od tog sarkastičnog lika sve više muka...
jasmin256 je napisao/la:sto ??? meni je bas simpa. zanimljiviji mi je od paje.Titova-Juga je napisao/la:Meni je od tog sarkastičnog lika sve više muka...
Ja ono nista ne kontam druze.Dylan Dog je napisao/la:Novi dizajn chata je uzas,sad ne mogu da vidim ko je sve online
cuj to "nemoj me praviti budalom"hordas'87 je napisao/la:Prvih dva - tri dana ne moze poslati vise od 20 zahtjeva pravio sam novi profil prije 5 dana i tako da znam nemoj me pravit budalom-Barcelona- je napisao/la:ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne mozePapastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
ma goli q.. svaki dan je fb sve gori.. prvo su grupe syebali, pa sad ovoRooney88 je napisao/la:Ja ono nista ne kontam druze.Dylan Dog je napisao/la:Novi dizajn chata je uzas,sad ne mogu da vidim ko je sve online![]()
Kako se ono pali, gasi, kako znam ko je od onih frikova online a ko ne...
Bombu na redakciju odmah.