Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Monolog » 07 jul 2011, 19:20

Sigurno ti se cura preziva Zuckerberg (or sth. like that). :mrgreen: Čuj zna ti šta je pisalo u inboxu? Pa sigurno si k'o pravi (da ne kažem šta) stavio šifru Juventus ili datum rođenja :mrgreen: . Najveće zlo u vezi su prijateljice od djevojke i facebook. Ta prokleta pitanje:"Ko ti je ova, što si dod'o nju, što ne izbrišeš ovu s velikim sisama?" stvarno znaju syebati lijep dan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 jul 2011, 19:22

Monolog je napisao/la:Sigurno ti se cura preziva Zuckerberg (or sth. like that). :mrgreen: Čuj zna ti šta je pisalo u inboxu? Pa sigurno si k'o pravi (da ne kažem šta) stavio šifru Juventus ili datum rođenja :mrgreen: . Najveće zlo u vezi su prijateljice od djevojke i facebook. Ta prokleta pitanje:"Ko ti je ova, što si dod'o nju, što ne izbrišeš ovu s velikim sisama?" stvarno znaju syebati lijep dan.
hahaha :mrgreen: :mrgreen: udahni, izdahni, udahni, izdahni....jel bolje ? :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 19:38

@Monolog

Pa jesam los, ali toliko nisam. :lol: Ozb., ima neki fazon, nije mi htjela reci (nisam insistirao, jer me ne interesuje), ali kao ono, sto manje prijatelja imas, lakse je hackovati i sl...

Ma jbaji ga...meni enough MSN :lol: ovo ja zbog vas govorim..ima svega :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2011, 20:03

sarajlija89 je napisao/la:@Monolog

Pa jesam los, ali toliko nisam. :lol: Ozb., ima neki fazon, nije mi htjela reci (nisam insistirao, jer me ne interesuje), ali kao ono, sto manje prijatelja imas, lakse je hackovati i sl...

Ma jbaji ga... meni enough MSN :lol: ovo ja zbog vas govorim..ima svega :roll:
my man 8-)

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 07 jul 2011, 20:55

Papastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne moze :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 jul 2011, 21:24

Monolog je napisao/la:Sigurno ti se cura preziva Zuckerberg (or sth. like that). :mrgreen: Čuj zna ti šta je pisalo u inboxu? Pa sigurno si k'o pravi (da ne kažem šta) stavio šifru Juventus ili datum rođenja :mrgreen: . Najveće zlo u vezi su prijateljice od djevojke i facebook. Ta prokleta pitanje:"Ko ti je ova, što si dod'o nju, što ne izbrišeš ovu s velikim sisama?" stvarno znaju syebati lijep dan.
Sta ti znas ba :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 jul 2011, 21:28

-Barcelona- je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
ma nije me niko mogao blokirati,kad nisam nikom ni poslao zahtjev,zato sto ne moze :mrgreen:
hahha :mrgreen: :mrgreen: a problema s tobom :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 07 jul 2011, 21:52

Ja sam naručio tipkovnicu ima sve tipke za facebook. Ima "like" tipku kraj entera. Sve ima.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 jul 2011, 21:58

Chelsea_CBH je napisao/la:Ja sam naručio tipkovnicu ima sve tipke za facebook. Ima "like" tipku kraj entera. Sve ima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jul 2011, 01:02

Meni je od tog sarkastičnog lika sve više muka...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 08 jul 2011, 01:19

Prvih dva - tri dana ne moze poslati vise od 20 zahtjeva pravio sam novi profil prije 5 dana i tako da znam nemoj me pravit budalom :!:

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 08 jul 2011, 01:25

hordas'87 je napisao/la:
Prvih dva - tri dana ne moze poslati vise od 20 zahtjeva pravio sam novi profil prije 5 dana i tako da znam nemoj me pravit budalom :!:
Upravo tako. I meni se taj problem desio, i sam se riješio, tako da je ovo što smo ti ja i @hordas'87 napisali, odgovor na tvoj problem. A rješenje je, dodaji prvih nekoliko dana pomalo prijatelja, a poslije ćeš moći više, bar je tako bilo kod mene.

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 08 jul 2011, 01:26

Titova-Juga je napisao/la:Meni je od tog sarkastičnog lika sve više muka...
sto ??? meni je bas simpa. zanimljiviji mi je od paje.
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jul 2011, 01:27

jasmin256 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Meni je od tog sarkastičnog lika sve više muka...
sto ??? meni je bas simpa. zanimljiviji mi je od paje.

Zato što postoji riječ pretjerivanje, a on je čisti primjer takve koju koristi u svakom svom sarkastičnom upisu, tj. glad za pozornošću. :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 jul 2011, 20:28

Novi dizajn chata je uzas,sad ne mogu da vidim ko je sve online :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jul 2011, 21:42

Dylan Dog je napisao/la:Novi dizajn chata je uzas,sad ne mogu da vidim ko je sve online :mrgreen:
Ja ono nista ne kontam druze. :mrgreen:
Kako se ono pali, gasi, kako znam ko je od onih frikova online a ko ne...
Bombu na redakciju odmah. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 08 jul 2011, 22:21

hordas'87 je napisao/la:
cuj to "nemoj me praviti budalom" :lol: ,izvinjavam se gospodine,vidim da znas bolje od mene,sigurno si uspio da udjes na moj profil i vidis u cemu je belaj :D NE MOGU POSLATI NIKOM ZAHTJEV ZA PRIJATELJSTVO,BAS NI KOME,NI JEDNOJ JEDINOJ OSOBI :!: jel sad jasnije :P
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 jul 2011, 22:23

Rooney88 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Novi dizajn chata je uzas,sad ne mogu da vidim ko je sve online :mrgreen:
Ja ono nista ne kontam druze. :mrgreen:
Kako se ono pali, gasi, kako znam ko je od onih frikova online a ko ne...
Bombu na redakciju odmah. :mrgreen:
ma goli q.. svaki dan je fb sve gori.. prvo su grupe syebali, pa sad ovo :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jul 2011, 00:31

Ja sam na chatu uvijek offline, tako da i nemam taj video chat kojeg svi pominjete, kad se ponekad i uključim opet mi je onaj isti stari... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 jul 2011, 13:24

slika :lol:
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 145 gostiju.