Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 07 jul 2011, 14:05

warden je napisao/la:@Rooney ma sve je to ok ,ali klubovi se nece lahko rijesiti svojih zvijezda i nosioca igre cijelog tima, s toga dolazi do velikog napuhavanja cijene ,pa tako Ako inter ce da gubi svoju glavnu zvijezdu (uz Eto"o) morat ce da je dobro naplati ,kako bi dovela drugu zvijedu da zamjeni ovu prvu zvijezdu( ovo isto k"o da Astronom pise ) .
PS :evo navodno Arsenal odbio 22 mil za Nasria :roll:
Naravno da nece lako pustati najbolje igrace, United je svog gotovo za 100 miliona pustio. Dakle to si dobro rekao i to je poznato da klubovi vecinom od svojih "zvijezda" zele dobro zaraditi ako ih vec moraju prodati. Ipak me malo nervira, mada je razumijem, ova novonastala situacija oko tzv."manjih" klubova tipa Palermo, Udinesse, Wolfsburg (kod prodaje Dzeke), Tottenham itd... koji svoje igrace zele prodati po cijenama od 40 do 60 miliona eura a ti igraci se jos nisu dokazali na najvecem nivou. Pastore jos nije pokazao talenat u nekom vecem timu niti u reprezentaciji Argentine, Sanchez takodjer a ista prica je i za Dzeku kao i za Modrica ili Balea. Sve ove igrace klubovi cijene na neke vrtoglave cifre a onda vidis da Nasri recimo iz Arsenala kosta manje od sviju njih, opet moram ponoviti, po cijeni koju im postavljaju klubovi. A po ovome ispade da su Modric i Pastore skuplji od Sneijdera. :? Slozit ces se sa mnom da je to malo apsurdno ali ako im se moze zasto to nebi i uradili. Uvijek ima bogatih vlasnika i lude uprave koja ce dati tolike novce za njih.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 14:35

Rooney88 je napisao/la:
warden je napisao/la:@Rooney ma sve je to ok ,ali klubovi se nece lahko rijesiti svojih zvijezda i nosioca igre cijelog tima, s toga dolazi do velikog napuhavanja cijene ,pa tako Ako inter ce da gubi svoju glavnu zvijezdu (uz Eto"o) morat ce da je dobro naplati ,kako bi dovela drugu zvijedu da zamjeni ovu prvu zvijezdu( ovo isto k"o da Astronom pise ) .
PS :evo navodno Arsenal odbio 22 mil za Nasria :roll:
Naravno da nece lako pustati najbolje igrace, United je svog gotovo za 100 miliona pustio. Dakle to si dobro rekao i to je poznato da klubovi vecinom od svojih "zvijezda" zele dobro zaraditi ako ih vec moraju prodati. Ipak me malo nervira, mada je razumijem, ova novonastala situacija oko tzv."manjih" klubova tipa Palermo, Udinesse, Wolfsburg (kod prodaje Dzeke), Tottenham itd... koji svoje igrace zele prodati po cijenama od 40 do 60 miliona eura a ti igraci se jos nisu dokazali na najvecem nivou. Pastore jos nije pokazao talenat u nekom vecem timu niti u reprezentaciji Argentine, Sanchez takodjer a ista prica je i za Dzeku kao i za Modrica ili Balea. Sve ove igrace klubovi cijene na neke vrtoglave cifre a onda vidis da Nasri recimo iz Arsenala kosta manje od sviju njih, opet moram ponoviti, po cijeni koju im postavljaju klubovi.

Kod: Označi sve

A po ovome ispade da su Modric i Pastore skuplji od Sneijdera. 
:? Slozit ces se sa mnom da je to malo apsurdno ali ako im se moze zasto to nebi i uradili. Uvijek ima bogatih vlasnika i lude uprave koja ce dati tolike novce za njih.
Eh brawo to mene i nervira ,za mene ni jedan igrac izuzev C.R i MEssia ne vrijedi 50 mil a kamoli neki Pastore il SAnchez ,iskreno Snijeder ne vrijedi 40 mil ,realna cijena bi mu bila 30 milion ,ali uprava svakog kluba sada kada su uvidjeli "zakon trzista " rade ovo ,povecaanje cijene ,te neke klauzale te ovo te ono .I bas zato mislim ako hoce Man .Utd da kupi Snijedera mada cisto sumnjam da ce ga Morrati pustit, da ce debelo da ga naplate , a kako i ne bi ,zamjenu ce najvjerovatnije trazit u Pastoreu koji ce na kraj ispast skuplji od Sneijdera .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 jul 2011, 14:51

Nasri je fantastican igrac iako mislim da nije prijeko potreban unitedu vise nam treba snajder kao organizator al bi nasrija volio iz drugog razloga prvo sto je igrac arsenala i njegovo potpisivanje bi direktno oslabilo konkurenciju a drugi razlog je da pokazemo da mozemo dovest igraca ispred nosa drugih zainteresovanih kao sto su city chelsea

a osim toga uz RVP jedini igrac koji mi nije mrzak u arsenalu iako su i jedan i drugi uvijek pravili probleme unitedu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 07 jul 2011, 14:53

Evo Arsenal odbio ponudu od 20 miliona, Wenger trazi 25 pa mozemo valjda dati jos 5 miliona :roll:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 07 jul 2011, 14:55

ne znam zasto mislite da je previse dati 40 mil za Snejidera kad je covjek najbolji igrac na svojoj poziciji (ako nije najbolji onda je u top 3)...to je jedan od rijetkih igraca koji bi igru Uniteda digao na novi nivo...Nasri nije tip igraca koji moze podignuti nivo igre tima kao sto je United a isto tako to nije ni Modric...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 07 jul 2011, 15:44

Završen transfer Browna, sretno mu sa crnim mačkama.
http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-A ... 230A5&_z=z" onclick="window.open(this.href);return false;

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 jul 2011, 15:45

Obskurni je napisao/la:Završen transfer Browna, sretno mu sa crnim mačkama.
http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-A ... 230A5&_z=z" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala mu za sve,ali za njega i jeste Sunderland..Malo mi je zao O'Shea,ali neka nama BLIZANACA i Evrice :mrgreen:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 07 jul 2011, 16:41

evo vidim i zvanicno je brown otisao medju crne macke sto ocekujem i od o shea, al ovdje svi pricaju o veznim igracima koji su problem, po meni je sad veca rupa na desnom beku jer se United ne moze osloniti samo na rafaela ili fabia da se tu rotiraju, ako se uzme u obzir da od bekova ima jos samo evra na lijevom mislim da smo tu malo tanki...sad za malo upucenije ne znam je li se povezivao kakav bek sa Unitedom jer je potreban... mislim moze se nekad igrati i sa evansom ili valencijom na toj poziciji al ipak nije sretno rijesenje...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 jul 2011, 16:49

geronimo je napisao/la:Zašto ti @haxonja ne pokušaš da preneseš svojim riječima ono što pročitaš po (engleskim) medijima?
Ovo nema smisla, niti bi trebalo ličiti na forum.

Mogu shvatiti da ponekad preneseš neku vijest, ali ovo što ti konstantno radiš, nije ono što priliči jednom forumu.
Priznaj, da svako od nas može prenositi ono što pročita (tkz.c/p), bit foruma je nešto sasvim drugo.

@Valencia, vrati se! 8-)
Ovo je daleko najgora tema na forumu koju pratim, tzv. 'trac & hvalospjevi' :mrgreen: .. Cak je i Bajernova tema na troduplo vecem nivou :mrgreen: . Barsinu i Realovu sam otvorio dva - tri puta i uvidio da je smece skoro kao i ova tema. Sto popularniji klub, to gora tema.

Ima ovdje nekoliko momaka koji napisu dobar tekst kao Trasimaco, Rooney88, Sir Matt, Bosnjanin, Hawking itd, al' nemaju ni oni volje intenzivnije pisati kada se stranice gomilaju debilnim komentarima. Ko god cijeni svoje vrijeme i drzi do sebe, ne zeli trositi vrijeme na ovako djetinjastoj temi,..

Pise se da bi se pisalo, a ne zato sto se ima nesto za reci. Zbog toga bi ja uveo da se na jednoj temi moze ostaviti jedan komentar dnevno :mrgreen: .

Da sam na tvome mjestu, u najmanju ruku bi prepolovio broj forumasa :mrgreen: . Kvalitetne rasprave bi sigurno privukle kvalitetne diskutante koji ovako dodju, vide i zbrisu.

A ne idem nigdje, tu sam, napisem kada imam sta napisati :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 19:20

Martex je napisao/la:Evo Arsenal odbio ponudu od 20 miliona, Wenger trazi 25 pa mozemo valjda dati jos 5 miliona :roll:
25 miliona i dolazi u United, Brown napustio United nakon toliko godina, sto znaci broj 6 slobodan.
Nikad nije bio kapacitet za United ali eto odrzavao se koliko toliko u timu, zelim mu sve najbolje u Sunderlandu.

O'Shea takodjer potpisao ugovor sa Sunderlandom na 4 godine.
Zadnja izmjena: haxonja, dana/u 07 jul 2011, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 07 jul 2011, 19:27

Snijeder ili Nasri, jedan je vas 100% sad je samo pitanje koji, vjerujte mi, ovo je provjereno !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 19:28

Stivi_Dzi je napisao/la:Snijeder ili Nasri, jedan je vas 100% sad je samo pitanje koji, vjerujte mi, ovo je provjereno !
Tako i ja mislim, samo pitanje je koji!? Nasri nadam se! :D

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 07 jul 2011, 19:33

ne znam jos koji al prednost dajem Samiru. Izgleda da je jako blizu potpisa.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 07 jul 2011, 19:41

vidio sam negdje da se priča o Schweinsteigeru iz Bayerna, mozda Berbatov + 15-20 mil. za njega i jos 25 za Nasrija, i to je to, O'Shea je isto potvrdjen za Sunderland navodno, jos se ceka Gibson, eto s njima trojicom 12-13 mil. jos malo nadodat i rijesit se i Berbe i eto dobrog veznjaka

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 07 jul 2011, 19:42

drH je napisao/la:Evo jedna provjerena od BBC Sport News-a: Man Utd have made £20m bid for Samir Nasri - and it sits there awaiting the outcome of talks between player & Wenger.

Znaci ceka se ishod razgovora izmedju Nasrija i Wengera, ako budu neuspjesni ponuda ce se prihvatiti.
budi uvjeren da hoce :lol: :lol: da sam na tvom mjestu kucu bi ulozio :lol:
Dio Arsenala

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 jul 2011, 20:07

Paja,da sam na tvom mjestu,ja bi se ubio.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 07 jul 2011, 20:55

Sad mogu potvrdit da je Samir Nasri vas igrac, uskoro ce biti objavljeno na zvanicnoj stranici.
Slavite, Dobili ste strasnog igraca, po mom misljenju :!:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 21:09

Stivi_Dzi je napisao/la:Sad mogu potvrdit da je Samir Nasri vas igrac, uskoro ce biti objavljeno na zvanicnoj stranici.
Slavite, Dobili ste strasnog igraca, po mom misljenju :!:
Da mi je docekati tu informaciju! :D :D

Nego:

slika

slika

Cudno je ovu dvojicu vidjeti u drugom dresu. :|

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 jul 2011, 21:14

Eh sada lijepo za ove pare poslati ponudu za Sneijdera
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 07 jul 2011, 21:17

Nešto sumnjam da bi za otprilike 10 miliona Sneijder prešao.
I da Nasri pređe, ne znam baš, nije mi to popunjavanje rupe koju je Scholes ostavio. Naravno da ona nikad nece biti popunjena kako treba, ali on mi baš nije tip igraca koji bi "zamijenio" Scholesa.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.