HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Komunikacija
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Komunikacija » 10 jul 2009, 17:24

Ma tko ih sisa tko imalo prati Zrinjskog doce na stadion meni prijenos ne treba,zna se tko vec 5 godina igra najbolji nogomet u ovoj drzavi tako da tv nema sto nova prikazat :D
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2009, 17:35

ma ovo je samo politika hercegovackih klubova da se ne prenose njihove utakmice da bi mogli pricati kako su ugrozeni itd.,samo mi nije jasno s obzirom na finansije nasih klubova da makar nesto profitiraju od tv prenosa al :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 10 jul 2009, 17:38

adnanhz je napisao/la:ma ovo je samo politika hercegovackih klubova da se ne prenose njihove utakmice da bi mogli pricati kako su ugrozeni itd.,samo mi nije jasno s obzirom na finansije nasih klubova da makar nesto profitiraju od tv prenosa al :roll:
Kao da je nama do sarajevskog novca :D ,IMA SE ,MORE SE I BEZ NJIH!
Taman mozemo cistacicu platit od tv prijenosa.al neka doce nama Milan :D

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 jul 2009, 17:40

Mene zanima šta njima znače maxsimalni uvjet i??
Znam da neće biti gledanost golema ali sigurno neće biti ništa manja nego kad igraju WBA-Crew i sl. u baražu za ulazak u englesku premier ligu,a ta je utakmica skuplja sigurno pet puta. E to mene ljuti :x :x :x

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2009, 17:43

Marin je napisao/la:Mene zanima šta njima znače maxsimalni uvjet i??
Znam da neće biti gledanost golema ali sigurno neće biti ništa manja nego kad igraju WBA-Crew i sl. u baražu za ulazak u englesku premier ligu,a ta je utakmica skuplja sigurno pet puta. E to mene ljuti :x :x :x
mislim da ne kupuju utakmicu po utakmicu iz engleske nego kupe godisnji paket pa tu ulazi i WBA-Crew i slicne tekme.
neznam koliko je BHT nudio ali po meni trebaju klubovi prihvatiti, bolje ista nego nista. dok se ne osnuje udruga premijerligasa i onda mogu svi zajedno pregovarati o ciframa, kao i u drugim ligama

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 10 jul 2009, 17:44

Komunikacija je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:ma ovo je samo politika hercegovackih klubova da se ne prenose njihove utakmice da bi mogli pricati kako su ugrozeni itd.,samo mi nije jasno s obzirom na finansije nasih klubova da makar nesto profitiraju od tv prenosa al :roll:
Kao da je nama do sarajevskog novca :D ,IMA SE ,MORE SE I BEZ NJIH!
Taman mozemo cistacicu platit od tv prijenosa.al neka doce nama Milan :D
ja kolko znam bht nije sarajevska televizija vec drzavna tako da to nije novac samo sarajevski al dobro znaa se da su hercegovci redovni pretplatnici drzavne televizije :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 10 jul 2009, 17:45

do srijede ima jos nade, za ne povjerovati da jedna drzava ne prenosi utakmice svoga drzavnoga šampiona u evropi. mada je moguce svasta ocekivati kakva zemlja takva i televizija

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 10 jul 2009, 20:48

Ptfitirati od 5 ili 10.000 maraka. Smiješno. Mislim prije da je ova manja svota. Nek lijepo prodaju prenos Slovacima ljudi imaju paket digitalnih kanala i dobiće minimum 50.000 eura. Mislim da će tako i biti.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 10 jul 2009, 21:20

Ma nema veze jel' sarajevski,hercegovacki,krajiski klub, to je ljudi pretkolo lige prvaka, to je prvak drzave, to je drzavna televizija na kojoj se prica i hrvatski, i bosanski, i sprski jezik i ta utakmica se mora prenositi..Isti bi djavo bio i da je Zeljo prvak drzave!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 jul 2009, 21:26

U Hrvatskoj je bila opća panika kad HRT nije prenosio rukometno svjetsko prvenstvo nego RTL, i glave su padale. Hebote, HRT prenosi neki dan Slaven-Birkirkara,a naši domaće ne žele ligu prvaka. Ako su mislili da će klub pristati na sirotinju, očito su se prevarili. Mada, ja nisam siguran da su uopće i pokazali želju za prenosom.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 jul 2009, 21:53

Ma sve je to jadno. Ubijedjen sam da bi prenosili iz Kirgistana ukoliko je potrebno da je prvak Sarajevo ili Zeljeznicar, npr. Sigurno bi nasli nacina.
...Život za Široki...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 10 jul 2009, 22:17

Neka netko postavi link gdje ima nešto opširnije u vezi toga.Mada mi je to sumnjivo jer su u upravi puno puta davali prijenose besplatno i pristajali na svakakve uvijete.
Što se tiče tih bezze utakmica koje prenose tipa WBA-Crew,ja koliko znam zemlje u razvoju te utakmice kao i utakmice lige prvaka dobivaju besplatno,pa zar vi mislite da bi ovi naši cigani davali pare englezima da to prenose.

Eo još jedan grafit je osvanuo na mostarskim zidinama

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 23:16

Ovo u vezi prenosa je pisalo u danasnjem avazu,tj onom dodatku sto dolazi petkom Extra ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 11 jul 2009, 00:37

Izgleda da je bivsi igrac Hajduka i Dinama Mate Dragicevic potpisao za Zrinjski!Ima da opet budemo prvaci! :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 11 jul 2009, 01:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma sve je to jadno. Ubijedjen sam da bi prenosili iz Kirgistana ukoliko je potrebno da je prvak Sarajevo ili Zeljeznicar, npr. Sigurno bi nasli nacina.
Vjerujem da je urednistvu,kolegiju direktora il' kome vec, sasvim svejedno ko je prvak!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jul 2009, 01:41

Cisto sumnjam. Uostalom, u najmanju ruku bi privatno progurali Hayat kao sto je i bilo kad je valjalo Sarajevo 'pratiti' do titule. A vjerujem da bi se i drzavne i federalne televizije angazirale malo u tom slucaju.
...Život za Široki...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 11 jul 2009, 01:53

Nemojte počinjat sa debilnom raspravom "što bi bilo,kad bi bilo".
Meni je drago što neće bit prenosa u Mostaru,jer će to natjerat ljenguze da potegnu do stadiona,samo mi je žao ljudi iz ostalih djelova,prije svega Srednje Bosne,Posavine,Sarajeva ( a i u Hrvatskoj imamo dosta simpatizera koji bi htjeli gledat utakmicu ),a bit će uskraćeni.

Što se tiče utakmice,Slovanovi navijači će bit smješteni u kavezu na donjoj tribini,debilna odluka uprave,jer bi najbolje riješenje bilo kad bi ih smjestili na gornju tribinu,al štaš´.Prema procjenama doć će ih 200-tinjak.

Što se nas tiče,ima da ostavimo grla na utakmici pa gdje se god smjestili,i na semafor ako treba!!!

Zabranili ime sveto,mi ga vratili!!! Zrinjski,Zrinjski sve do groba,mi smo Ultrasi !!!

Kriticaar
Kontakt:

Post Postao/la Kriticaar » 11 jul 2009, 08:19

Da li će barem biti prenos sa gostujuće utakmice?

LP

Simplon
Kontakt:

Post Postao/la Simplon » 11 jul 2009, 10:41

Koliko je Zrinjski igrao Europskih utakmica do sada ima li tko podatak? I koje su od njih bile na tv?
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 11 jul 2009, 13:02

Zrinjski za Slovan

1 – Adnan Hadžić
2 – Toni Šunjić
3 – Stanko Cvitković
4 – Ivan Rezdeušek
5 – Stanley Afedzie
6 – Damir Džidić
7 – Ivan Šarac
8 – Miomir Vuković
9 – Vernes Selimović
10 – Igor Musa
11 – Igor Žuržinov
12 – Igor Melher
13 – Pavle Sušić
14 – Mario Ivanković
15 – Josip Aničić
16 – Mateo Sušić
17 – Danijel Stojanović
18 – Mile Pehar
19 – Krešimir Kordić
20 – Prince Bobby
21 – Josip Turić
22 – Igor Budimir
23 – Vlado Zadro
25 – Pero Zovko
26 – Ivo Zlatić
27 – Marin Aničić
29 – Semir Čilić :D

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.