Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

hodža
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la hodža » 05 jul 2011, 23:35

@ Virtu4l

zanima me tvoje mišljenje o ovom meču sa Estonijom... Kakve su nam šanse za pobjedu ??

Zopp se ne čini ni malo naivan :roll:
FORZA MARŠAL !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2011, 23:48

Pa realno, veliki smo favoriti. Amer je tukao Zoppa u Skenderiji, veoma lagano. Dobili smo ih već dva puta, lakše nego očekivano, bez Delića. Prošle godine smo gubili 2-1 pa su Šetkić i Džumhur preokrenuli. Šetkić je dobio Zoppa, tako da sam poprilično siguran da će ga i Amer ponovo dobiti.

Zabrinjava to što smo u dublu lagano izgubili (6-2 6-1 6-1), ali tada je igrao Ismar, koji je izgubio sve mečeve koje je igrao. Ismara više zanimaju ribe u publici, nego ono što se dešava na terenu.

Velika je šteta što nema Mirze, on bi sigurno pomlatio ovu buraniju. Ivanov, Kunnap i Poldma nisu vrijedni spomena, protiv njih imamo dva sigurna boda. Čak i ako Zopp poludi, ako bude na nivou i iskoristi potencijal koji ima, opet dublove MORAMO dobiti, a pojma nemam ko će igrati sa Amerom u dublu.

Kasnije bi bilo zanimljivo, igrali bi vjerovatno sa Latvijom, koja ima sjajnog Gulbisa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jul 2011, 23:53

Pa hoće li Džumhur igrati ili neće ,sad mi ništa nije jasno.
Na Dnevniku je bilo ,kao zbog umora neće nikako igrati .

I stručnjak da vam da prognozu ,ovo BIH dobija glat ,a nekad u budućnosti ima i da osvojimo Davis Cup ,kad Damir i Mirza kapitaliziraju svoj talenat :mrgreen: (Virtu kolko je realna ova druga konstatacija) :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 05 jul 2011, 23:53

@ Virtu4l

hvala ;)

@ legenda

ma ti si glavni :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jul 2011, 23:56

hodža je napisao/la:@ Virtu4l

hvala ;)

@ legenda

ma ti si glavni :mrgreen:
Bježi ba pitam ga ,ima li još ovih karti po 4 marke ,on se pravi englez (Virtu :mrgreen: )ove od 8 nisu za mene ,što davati džaba 8 ,kad imaju one od 4 marke :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jul 2011, 23:59

legenda reala je napisao/la:a nekad u budućnosti ima i da osvojimo Davis Cup ,kad Damir i Mirza kapitaliziraju svoj talenat :mrgreen: (Virtu kolko je realna ova druga konstatacija) :P
Što se Mirze tiče, za njega se ne bojim. Servis mu je odličan, forhend isto tako. Mora poraditi na returnu, jer veoma teško čita servis protivnika, a još teže ga vraća... Ova i naredna godina su mu veoma bitne, malo para, malo sreće i 2013. godine može do top 100. Kad uđeš među sto najboljih, priča se drastično mijenja. Počnu se zarađivati novci, može se ići na turnire i uz dobru strategiju bi se mogao napraviti rezultat. Mirza mora mnogo trenirati, otkloniti navedene nedostatke, usavršiti forhend, pa ćemo vidjeti.

Džumhur mi je nepoznanica. Često ga gledam na Hotonju, nikad me nije impresionirao i često pomislim koliki mu je hendikep visina...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 jul 2011, 13:31

Šetkić protiv Zoppa, Delić sa Poldmom..

Ako Aldin pobjedi Zoppa bili bi u ogromnoj prednosti iako je Aldin po meni u vrlo slaboj formi ove godine. Amer ne bi trebo ima problema sa Poldom,Amer je za njega federer :mrgreen: ..imam filing da cemo mi ovaj mec zavrsit u subotu ;)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 jul 2011, 13:59

Jel se zna raspored meceva u Mejdanu ? I u koliko sati pocinje prvi mec ?

Hvala unaprijed :)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 07 jul 2011, 14:04

Kakav Setkic, dernut ce njega Zopp.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 07 jul 2011, 14:14

retro je napisao/la:Kakav Setkic, dernut ce njega Zopp.
Pred nama je,vidjecemo ;)

interista@ Prvi meč se igra u petak od 14 sati nakon svečanog otvaranja, u subotu je dubl meč, dok je u nedjelju završni dan .. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 17:04

Dakle Viktor Troicki otvara 1/4 finale sutra protiv Michaela Ryderstedta,ne vidim da bi tu mogao imati nekih problema osim ako ih sam ne stvori.
Nakon njih na teren bi trebali da izadju apsolutni favorit Novak Djokovic te Ervin Eleskovic 354.igrac sveta.

U subotu bi trebali da se na terenu nadju Svedski par Aspelin/Lindestad,protiv Zimonjica i Tipsarevica,tu bi Svedjani trebali da imaju neki vid prednosti,a posao bi trebali da zavrse Djokovic protiv Ryderstedta ili Vik protiv Eleskovica.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kelner
Kontakt:

Post Postao/la kelner » 07 jul 2011, 17:31

Giallorossi je napisao/la:

interista@ Prvi meč se igra u petak od 14 sati nakon svečanog otvaranja, u subotu je dubl meč, dok je u nedjelju završni dan .. ;)
Setkic je mezar od tenisera,imao sam cast da ga gledam uzivo,i stvarno je dno dna,mali Dzumhur je izmislio tenis za njeg...Sta je to s Mirzom Basicem??? :x
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 07 jul 2011, 19:53

kelner je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:

Setkic je mezar od tenisera,imao sam cast da ga gledam uzivo,i stvarno je dno dna,mali Dzumhur je izmislio tenis za njeg...Sta je to s Mirzom Basicem??? :x
Opet bez Bašića

Nažalost, već tradicionalno među pozvanima na pripreme za mečeve Davis cupa nema Mirze Bašića. On je igrao u ovom takmičenju u periodu 2007-2009. godina te bio u sastavu (ali nije nastupio) lani u duelu sa Makedoncima. Ovaj put bi reprezentaciji uistinu dobro došao jer je on odličan ove godine u uslovima u kojima se meč igra – dvorana i brza podloga. Bašić je sam odigrao više mečeva i imao više pobjeda (17-6) nego svih pet pozvanih igrača zajedno (10-8). :?
You'll Never Walk Alone

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 jul 2011, 13:39

Hajde Tuzlaci punite Mejdan!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 08 jul 2011, 13:41

BegAx je napisao/la:Hajde Tuzlaci punite Mejdan!
Nesto ne vjerujem da ce bit svijeta u mejdanu, lijep dan, ko god je mogo iskoristio je priliku otiso na panonsko :D a ja moram bit kod kuce :oops: :oops:

A jos i prenos ima na tv-u tako da nesto ne vjerujem da ce bit svijeta u mejdanu
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 08 jul 2011, 13:48

Vjerujem da ce biti vise raje kad' Delic bude igrao. Makar 2 - 2.5 hiljade. Odokativno, u dvorani je trenutno oko 1.000 gledalaca.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jul 2011, 13:48

Radni je dan jbg..vjerujem da ce biti vise vikendom ili kad Delic bude kasnije nastupao .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

red socks
Kontakt:

Post Postao/la red socks » 08 jul 2011, 13:54

Ovaj selektor Estonije isti Alex Ferguson :o , nadam se da nije i strucnjak kao on :D

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 jul 2011, 14:00

Neko link za stream ?

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 08 jul 2011, 14:04

http://www.livescorehunter.com/Livescor ... ennis.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje imaa

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.