NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Aj srećno 

...samo koga ce napasti...muriju mozda???Lepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras
Nema vise :P
Koga ce napasti ne znam,al skripari su otisli.Ide i ljudi iz Kiseljaka kako sam cuo,i ostalih gradova,kao i Zagreba,a cuo sam se s ljudima koji zive u Beču da ce ih dosta doći.Tako da podrska nece izostati.Janeza je na Pecari bilo točno 42,35 ih navijalo a 7 gledalo samo.
Nemojste nas sa željinovcima svađati,treba imati dobre veze sa najvećim klubom u glavnom gradu nase voljene !!!
A zastave Hrvatskog naroda ce biti u Ljubljani,zbog posla nisam mogao ici,a da sam isao ponio bih i zastavu.Sretno nasim momcima,i nadam se da ce prevariti nekako onog mamlaza Ćutuka i pobjediti ove Janeze koje je i invalid Ištuk izbacio!!!

Nemojste nas sa željinovcima svađati,treba imati dobre veze sa najvećim klubom u glavnom gradu nase voljene !!!

A zastave Hrvatskog naroda ce biti u Ljubljani,zbog posla nisam mogao ici,a da sam isao ponio bih i zastavu.Sretno nasim momcima,i nadam se da ce prevariti nekako onog mamlaza Ćutuka i pobjediti ove Janeze koje je i invalid Ištuk izbacio!!!

SRETNO ! udaraj samo udaraj čak i ako nevidiš
AHAHAHAHAHHA jadnika majko moja mila
Cuj iz Zagreba AHAHAHAHHAHAHA

OLIMPIJA
flash je napisao/la:...samo koga ce napasti...muriju mozda???Lepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras

-
- Kontakt:
Da kao i prosle godine kad su bacili 4 kamena i 3 boca,oni imaju dosta simpatizera ali pravih navijaca maloLepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras
U Široki ih je bilo 40 ,a navijali su sveukupno 10 minuta
A Škripara je otislo 80+ a da ne govorim da smo 10 puta manji grad
Mi imamo svoj stil i pravac po kojem furamo (samo da se zna da to nije nazi i svastika)i ne obaziremo se sta ce nam drugi rec
Pozdrav i nadam se prolasku veceras AJMOOOOOOOOOOO
-BOSANAC- je napisao/la:OLIMPIJA
Koji si ti kreten majko mila
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
Bosanac 20 postova svi su na temi ŠB, cool.. 
Sto se tice utakmice uvjeren sam u prolaz, ne znam zasto imam taj neki osjecaj koji me prati od utakmice na Pecari.. Ajmo momci..

Sto se tice utakmice uvjeren sam u prolaz, ne znam zasto imam taj neki osjecaj koji me prati od utakmice na Pecari.. Ajmo momci..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- KB-TM87
- Kontakt:
Nisam u toku, imali kakav stream ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako ne prodjete, nikad vam vise necemo sredit evropu 

-
- Kontakt:
ovakve debile ko ovaj bosanac treba ignorisat... sretno Široki... samo nemoj da vam igra onaj sto nabi loptu u aut sa zicera.. da je ondje dao go razbili bi olimpiju... forca svaki klub iz BIH na eurosceni.. vcs Široki... (gleda vas raja i u SarajevuBarney Stinson je napisao/la:Bosanac 20 postova svi su na temi ŠB, cool..

je li ravno ovo? je li ravno?
- spielführer_21
- Kontakt:
Sretno večeras.. vjerujem u vaš prolaz toliko da ću igrati i čistu 2 na klađi.. ha jah 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
radi ovoga sam siguran da letis s foruma neandertalacum94 je napisao/la:bosanac
neka puši **** bosna država . rs i hr hb mater vam ****
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Novo ime za neandertalac-"Hrvat"STEVIE je napisao/la:radi ovoga sam siguran da letis s foruma neandertalacum94 je napisao/la:bosanac
neka puši **** bosna država . rs i hr hb mater vam ****

h.e.r.c.e.g.o.v.i.n.a.l.i.v.e.com naravno bez tockica sem one zadnjeKB-TM87 je napisao/la:Nisam u toku, imali kakav stream ?

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Momak,prvo nauci lokativ,pa mi se javi!!!felix123 je napisao/la:Da kao i prosle godine kad su bacili 4 kamena i 3 boca,oni imaju dosta simpatizera ali pravih navijaca maloLepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras
U Široki ih je bilo 40 ,a navijali su sveukupno 10 minuta
A Škripara je otislo 80+ a da ne govorim da smo 10 puta manji grad
Mi imamo svoj stil i pravac po kojem furamo (samo da se zna da to nije nazi i svastika)i ne obaziremo se sta ce nam drugi rec
Pozdrav i nadam se prolasku veceras AJMOOOOOOOOOOO

A sto se tice onog ispod,@ -BOSANAC- ima 3500 postova i najvise,naravno na temi ZELJEZNICARSamo sam taj nick ostavio i napravio ovaj drugi !!! Naravno,nije rijec o nikakvom banu

- drinin vuk
- Kontakt:
Сретно ' ¥.$ се $ - " " " $ ? " на & " " ?. " " & ? је " " у " 30 ",& $ $ " не " ?,% ? на његову страну," на 0 прво ?,у & % " " 15 " " & %,& не $,& "," на &,јер је " & " $.
? " је $ ($ се не ?),? " & ' ? ¥ ? " -,не $ & - - $ свог ? ? " % '.СРЕТНО
? " је $ ($ се не ?),? " & ' ? ¥ ? " -,не $ & - - $ свог ? ? " % '.СРЕТНО
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Iako mi nesto Siroki nije drag,sretno veceras! 

Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9