Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesil pokusao blokiratiQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako mi idu na zivac one notifikacije zahtjevi za glupe igre, yebo li ih zinga sto izmisli ono, svako malo eto ih
bavarian_bk je napisao/la:Daj ba ovo je zajebancija . Cuj : "pilku" , pa jbt ovo nije da pogrijesi slovo do slova vec "P" i "M" . Namjerno 99,9%
Jedva care, mene zajeb. 10ak dana pa je proradilo, ali sad valjda uvode videochat zato i kočiasylum je napisao/la:Meni ne moze yebeni chat? Vama?
Cuj, i to uvodebosanac035 je napisao/la:Jedva care, mene zajeb. 10ak dana pa je proradilo, ali sad valjda uvode videochat zato i kočiasylum je napisao/la:Meni ne moze yebeni chat? Vama?
http://www.dzungla.org/zanimljivosti/ja ... -poljubac/#asylum je napisao/la: Cuj, i to uvode
E svasta,![]()
![]()
Nek nam omoguce da se ljubimo online!
E sada je vrijeme da se sve ovo ukine! Ovo je prevrsilo svaku mjeru.L' Imperator je napisao/la:http://www.dzungla.org/zanimljivosti/ja ... -poljubac/#asylum je napisao/la: Cuj, i to uvode
E svasta,![]()
![]()
Nek nam omoguce da se ljubimo online!
Jesam ja. Mislim da nećeš moći prvih nekoliko dana dodati puno prijatelja, možda nekih 20 dnevno, mislim da im pošalješ zahtjeve. I meni je tako bilo 2-3 dana, a poslije samo mogao slati.-Barcelona- je napisao/la:jucer sam napravio novi profil na fb(stari sam stavio da se brise),al ne mogu nikoga dodati za prijatelje samo mi ovo dodje:
Ovaj zahtijev ne može biti poslan
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
je li jos neko imao slican problem![]()
sacekaj dva tri dana i moci ces dodavati-Barcelona- je napisao/la:jucer sam napravio novi profil na fb(stari sam stavio da se brise),al ne mogu nikoga dodati za prijatelje samo mi ovo dodje:
Ovaj zahtijev ne može biti poslan
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
je li jos neko imao slican problem![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.