jasmin256 je napisao/la:Monolog je napisao/la:jasmin256 je napisao/la:cek malo. po cemu je trenutni napad chelsea bolji od cityeovg ??? drogba van forme, o torresu da ne pricam.
Aha, Džeko će ući u formu, a Torres neće.
Drogbu stišću godine, a opet ovaj Drogba
owna i Balotellija i Džeka, pa ti vidi. Torres je, poput Džeka, im'o sezonu za zaborav, al' ja bih se opet prije odlučio za Fernanda (dokaz'o se u 2 najjače lige svijeta) negoli za Edina (dokaz'o se u Bundesligi). Anelka, Sturridge i Kalou su pojedinačno bolji od Jo-a, a kamoli sve trojica zajedno.

pa vala mog`o si i teveza navest, a bolji je nego li ijedan napadac chelsea.
ovo je po trebutnoj formi:
tevez > drogba
dzeko=torres
balloteli>anelka
sturridge i kalou > jo
Tevez bolji od Drogbe

? Druze cijenim ovog Argentinca ali pretjerao si.Drogba u Carlosovim godinama je bio strah i trepet za svakog stopera,nije se taj rodio ko je mogao zagradit
rasnog Bjelokoscanina tada.Sutom bi mogao unakazit golmana.A igra u skoku mozda i najjace oruzje.Iako nije lagan bio mogao je trcati kao ris.Sada vec godine ga stizu ali
Tito je pokazao u sezoni 09/10 ko je gazda.U 32.godini postici 29 golova u ligi ne moze svako.Po meni među 5 najboljih centarfora u posljednjoj deceniji ako ne i najbolji.
Dok tvoj Tevez razmislja o nekakvim prekidima karijere u 27.godini.Hoce se vratiti u Argentinu sa ženicom

Nema od takvog mentaliteta nikad igracine.
Tevez od Drogbe moze biti bolji jedino u formi.Da to nikada vise nisi spomenuo.Boze sacuvaj!
A vidim i da ti je Balotelli kvalitetniji igrac od Anelke.Dragi prijetelju fajn si me nasmijao na jutru.Ne bih da sada ulazim u dublje diskusije i sa ovim.Samo cu ti reci da taj Mario moze Nicolasu cistit kopacke,naucit ga kako se trebe bare ili preporuciti mu bijesno auto posto vjerujem da je Francuz umjeren po pitanju toga.
Chelsea F.C.