imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a
How yes noAzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
Imas odjava gore, ako ti se ne svidja sta se pise...[/quoEdin TM87 je napisao/la:Ikos je napisao/la:Pisao sam u toku dana izgleda da igramo sa Slaskom, tako stoji na ovim stranicam gdje se prate rezultati. Niko nista o tome ne pise, vazno je da se pisu gluposti tipa, to lafo ovaj ili onaj pojacanje i razne ostale prepirke.ragazzidelsud1987 je napisao/la:U koliko igramo protiv Istanbula ?
Jos si online?Ikos je napisao/la: Imas i pravo bolje i odjeva nego rasprava sa nekim mamlazom ko ti.
AzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
hvala bratealan ford 26 je napisao/la:AzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
evo ti stream http://www.livescorehunter.com/Livescor ... osnia.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
http://www.futbol24.com/teamCompare/Bos ... k-Wroclaw/" onclick="window.open(this.href);return false;Plivadon je napisao/la:i da jel fakat ima negdje stream?
pa nema video jesi dosadan, prati malo forum...Plivadon je napisao/la:brate izvini al ja niđe ne vidim da ima video tj ono live :/ sta cu od ovog teksta
moguce, ja sam ga nedavno vidio u Travniku (samo nisam bio siguran da je to on - vece bilopile87 je napisao/la:Haris Beslija bi trebao u travnik kako sam cuo
u Travnik ili Rudar Kakanj,kako god ide sigurnopile87 je napisao/la:Haris Beslija bi trebao u travnik kako sam cuo
Meni je žao što taj igrač nikada nije dobio pravu priliku,posle one povrede na Koševu 2005 ili 2006.Njegova tekma prijateljska protiv Dinama kada su on i Vladavić igrali po krilu bila je za 10.Tada je Kuže vodio Dinamo i od našh igrača je pomenuo samo Harisa i tad rekao da ga čeka odlična karijera.ALI J...ga.pile87 je napisao/la:Haris Beslija bi trebao u travnik kako sam cuo