Taa ja znam, pitaj AmsalaItalia je napisao/la:ko vam je doveo Tiru ?![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Taa ja znam, pitaj AmsalaItalia je napisao/la:ko vam je doveo Tiru ?![]()
![]()
![]()
Mogul ja ?Sexmachineboy je napisao/la:Ako ima neko zainteresovan da bi htio igrati nek mi se javi. Bitna je samo aktivnost a naučit ćete igrati.
Ne možeš.elninho_resTO je napisao/la:Mogul ja ?Sexmachineboy je napisao/la:Ako ima neko zainteresovan da bi htio igrati nek mi se javi. Bitna je samo aktivnost a naučit ćete igrati.
Mozes, idi na pocetnu stranu (ono User), te u sredini stranice imas sliku svog karaktera i sa njegove desne strane Retier character (ovo pod uslovom da nisi manager nekog kluba, ako jesi prvo moras dati otkaz, pa odraditi navedenoEmirTM87 je napisao/la:ja sam napravio character, i izabrao posao menagera...ee sad da vas pitam mogu li kako promjeniti posao ili izbrisati taj character jer hocu da budem igrac ??
ee hvala ..nasao sam..a evo i klub sam odmah nasaoguber90 je napisao/la:Mozes, idi na pocetnu stranu (ono User), te u sredini stranice imas sliku svog karaktera i sa njegove desne strane Retier character (ovo pod uslovom da nisi manager nekog kluba, ako jesi prvo moras dati otkaz, pa odraditi navedenoEmirTM87 je napisao/la:ja sam napravio character, i izabrao posao menagera...ee sad da vas pitam mogu li kako promjeniti posao ili izbrisati taj character jer hocu da budem igrac ??).
Zajedno smo u ekipi.EmirTM87 je napisao/la: ee hvala ..nasao sam..a evo i klub sam odmah nasao
ko su oni ??Moggiano je napisao/la:Forza DOBRILLA![]()
CLS je napisao/la:ko su oni ??Moggiano je napisao/la:Forza DOBRILLA![]()
??elninho_resTO je napisao/la:CLS je napisao/la:ko su oni ??Moggiano je napisao/la:Forza DOBRILLA![]()
Niko zanimljiv. Isto nešto kao Zvijezda u premier ligi BiH.CLS je napisao/la:ko je ta i sta je ta dobrila ?
Moggiano je napisao/la:Forza DOBRILLA![]()
Kamikaze ti skresu krilabavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
Red Bull daje ti krila![]()
Bilal je napisao/la:Kamikaze ti skresu krilabavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
Red Bull daje ti krila![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.