NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
OLIMPIJA – ŠIROKI, četvrtak, 7. juli
TV1 i MREŽA U 20:00 sati
Uzvratni susret prvog pretkola Evropske lige, susret između Olimpije i Širokog Brijega ne propustite pogledati na našem programu. Podsjećamo u prvom meču igranom na Pecari nije bilo golova. Našem predstavniku treba gol za prolaz dalje. Susret se igra u Ljubljani na stadionu Stožice sa početkom u 20 sati.
Komentator: Sabahudin Topalbećirević
Uzvratni susret prvog pretkola Evropske lige, susret između Olimpije i Širokog Brijega ne propustite pogledati na našem programu. Podsjećamo u prvom meču igranom na Pecari nije bilo golova. Našem predstavniku treba gol za prolaz dalje. Susret se igra u Ljubljani na stadionu Stožice sa početkom u 20 sati.
-
- Kontakt:
Posto ja tih programa nemam ,ocel iko postavit steam ??? 

sutra fino uđeš tu i izabereš sebi odgovarajući stream http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.htmlfelix123 je napisao/la:Posto ja tih programa nemam ,ocel iko postavit steam ???
Baho komentator, gubite 100%. Većeg malera nema na svijetu.
ccc...pa imas na herc.live. 100%..cim je na tv1, a on ima na dreamboxu mozes ocekivat i tamo..bit ce onda i u klupskom kaficu, i u colica i u onom novom na kod adama topica, ona enigma, i na mostu u pubu onom..cim ima na dreamboxu.felix123 je napisao/la:Posto ja tih programa nemam ,ocel iko postavit steam ???

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Aha,aje fala prikaKevin je napisao/la:ccc...pa imas na herc.live. 100%..cim je na tv1, a on ima na dreamboxu mozes ocekivat i tamo..bit ce onda i u klupskom kaficu, i u colica i u onom novom na kod adama topica, ona enigma, i na mostu u pubu onom..cim ima na dreamboxu.felix123 je napisao/la:Posto ja tih programa nemam ,ocel iko postavit steam ???

sony i tebi fala

U mene je loš signal HTV Oscara c na 59 kanalu,zbog digitalnog mux-a.
Kakve su to TV, egzotika čitava to se samo vidi u i oko Sarajeva. Zašto plaćate pretpaltu Bh i FTV kad vam ti egzotici prenose mečeveŠkripar 2 je napisao/la:OLIMPIJA – ŠIROKI, četvrtak, 7. juli
niko ti neplaca pretplatu bht-u i ftv-uDejan, BL je napisao/la:Kakve su to TV, egzotika čitava to se samo vidi u i oko Sarajeva. Zašto plaćate pretpaltu Bh i FTV kad vam ti egzotici prenose mečeveŠkripar 2 je napisao/la:OLIMPIJA – ŠIROKI, četvrtak, 7. juli

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
HRT 2 prenos olimpija-široki
nidi je napisao/la:HRT 2 prenos olimpija-široki

IDEMO MOMCI VEČERAS PO POBJEDU!!!!!!!!
Sretno!Kevin je napisao/la:IDEMO MOMCI VEČERAS PO POBJEDU!!!!!!!!

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Samo ovom doticnom iz BL TV1 se vidi od sada i u Srbiji , a i u Crnoj Gori , egzoticni
uskoro Hrvatska , i ostali egzoticni
Sto se utakmice tice nadam se prolazu Sirokog , ali ako bude igra ko u prvoj utakmici jako tesko , ovaj cutuk vidi se da je neki amater

Sto se utakmice tice nadam se prolazu Sirokog , ali ako bude igra ko u prvoj utakmici jako tesko , ovaj cutuk vidi se da je neki amater

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.
Idemo komsije !!! Zmajceki !!!

-
- Kontakt:
Gremoooooooooooooooo,nek si ti svoju frustraciju koju ti stvara Široki podjelio na nasoj temi je li ti lakse-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.Idemo komsije !!! Zmajceki !!!

ma jok, ne prenosi HRT! Ne prenose ni Varteks, a da prenose Široki!nidi je napisao/la:HRT 2 prenos olimpija-široki
Debili!
Sretno Širokobrižanima!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
posvađali se HRT I NOVA TV ko će prenositi široki na kraju se i eurosport uključiodubrava je napisao/la:ma jok, ne prenosi HRT! Ne prenose ni Varteks, a da prenose Široki!nidi je napisao/la:HRT 2 prenos olimpija-široki
Debili!
Sretno Širokobrižanima!

Imam pravo da navijam za koga ja hocu !felix123 je napisao/la:Gremoooooooooooooooo,nek si ti svoju frustraciju koju ti stvara Široki podjelio na nasoj temi je li ti lakse-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.Idemo komsije !!! Zmajceki !!!
![]()

Pa šta što neće. Bilo pa prošlo. To su neka druga vremena i sumnjam da ću u svom životu doživit takve uspjehe od bilo kojeg kluba sa ex-yu prostora. To nije nikakav razlog da se blate rezultati Širokog ili neke druge ekipe. Svaka čast Želji i Sarajevu na prošlim uspjesima, ali od samostalnosti BiH svi su oni u 5 deka i niko više nije institucija za druge.-BOSANAC- je napisao/la:Imam pravo da navijam za koga ja hocu !felix123 je napisao/la:Gremoooooooooooooooo,nek si ti svoju frustraciju koju ti stvara Široki podjelio na nasoj temi je li ti lakse-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz.Idemo komsije !!! Zmajceki !!!
![]()
Koju frustraciju,ahahahahhaha
,Siroki Brijeg nikada nece ostvariti uspjeh mog voljenog kluba( Zeljeznicara ).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.