Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- King Kenny
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
@Omere stig´o Adam i to u stilu ...obavio ljekarske preglede ocekuje se da potpise u naredna 24 h
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
kazes ne privlacimo mi velika imena, care pogledaj Juventus, ista situacija kao i kod nas, nema LS, nema Evrope zavrsili sedmi, ali ljudi se povezuju sa Aguerom koji je najtrazeniji igrac ovog ljeta, kad imas pare i kad hoces nekoga gleddat u svom timu posao je 95% zavrsen, moras imati na umu da smo mi ekipa koja je bez obzira na trenutnu situaciju velika u svakom smislu, svi znaju da je samo pitanje vremena kad cemo opet biti u top 4, a ja sam 100% ubjedjen da cemo vec sljedece sezone igrati ligu sampiona (mislim na onu tam sljedecu
) Sto se tice Carlija, jbg svako ima svoje misljenje, po meni je on prosjecan igrac, mada ne bi imao nista protiv da bude najbolji igrac Liverpoola ikada
A vala od Poulsena ne moze bit gori, samo bolji
Iii kad si me vidio, kakva cura, znas da bi se ja pozdravio nisam te vidio garant
Kad cemo sokera ? 

Iii kad si me vidio, kakva cura, znas da bi se ja pozdravio nisam te vidio garant

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- King Kenny
- Kontakt:
@Stivi Povezuju se oni al dal ce ga dovesti
,ma i ja bih volio da dovodimo samo najbolje al takva je situacija da ima atraktivnijih ekipa od nas ako me razumijes,od sljedece sezone ce biti drugacije siguran sam,ali ako dovedemo jos lijevog beka i krilo,kad pogledas sastav,nismo uopste losi...jaka ce biti konkurencija tako da idemo na bolje...
@ ma sjedio ja u Sidneyu,kad te vidjoh da prolazis...a sokera,ma kad nam prodju ispiti... i zar ti nije bilo dosta prosli put...

@ ma sjedio ja u Sidneyu,kad te vidjoh da prolazis...a sokera,ma kad nam prodju ispiti... i zar ti nije bilo dosta prosli put...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Jedno sasvim obicno pojacanje je Adam, glavni problemi i dalje ostaju a to su krila i levi bek, e sad da li se ima para za krila to je jedno veliko pitanje, verovatno ce doci neki polovnjak posto za sada ni jedan jaci igrac po imenu nije dosao u Lpool, neki ce reci da nema potrebe sto je smesno, inace jel zna neko koliko je placen Adam?? garant je neka suma preko 10M.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Placen je 7 mil. ali vrijednost transfera moze porasti na 8.5 mil
@Kenny igrat cemo, al ako ces bit ko prosli put nemoj bgt da se zamaramo dzaba

@Kenny igrat cemo, al ako ces bit ko prosli put nemoj bgt da se zamaramo dzaba

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Dobro je mislio sam da su sad izdvojili veliku svotu kao za hendersona, ovako pristojna cena vise od toga i ne vredi!!!Placen je 7 mil. ali vrijednost transfera moze porasti na 8.5 mil
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.

Evo nekoliko novosti vezane za Liverpool:
Kao što znate potpisao je Adam

Glen produžio s Liverpoolom.
Doni potpisuje u naredna 36 sata za Liverpool.
Insu se vratio u Liverpool.
Odbijena ponuda za Downinga vrijedna 15 miliona funti.
Zapata potpisuje za Villareal.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nigdje papira i olovke
Stigao Adam, mašallah
sutra ili u petak stiže Doni
Ono što je sigurno jeste da nas sada napušta Jones, rezervni golman a naši se trude na sve načine da utrpaju Tottenhamu Aquilanija za Lennona plus pare. Ako Insua ostane,onda ne znam koliko nam je potreban lijevi bek
Insua ( ako zadovolji ), Konchesky ( on je tu dok se nekom ne utrpa ), Aurelio ( dok mu ne istekne ugovor ), Jack ( polahko sazrijeva ). Ako Insua zadovolji Kinga i Clarka mislim da nećemo tražiti lijevog beka. Tako mi je krivo što nije bio i prošlu sezonu sa nama, sada bi bio igrač koji je sazrio
Sad je lijevo krilo prioritet
Mata ili Downing, pitanje je sad?

Stigao Adam, mašallah

Ono što je sigurno jeste da nas sada napušta Jones, rezervni golman a naši se trude na sve načine da utrpaju Tottenhamu Aquilanija za Lennona plus pare. Ako Insua ostane,onda ne znam koliko nam je potreban lijevi bek

Insua ( ako zadovolji ), Konchesky ( on je tu dok se nekom ne utrpa ), Aurelio ( dok mu ne istekne ugovor ), Jack ( polahko sazrijeva ). Ako Insua zadovolji Kinga i Clarka mislim da nećemo tražiti lijevog beka. Tako mi je krivo što nije bio i prošlu sezonu sa nama, sada bi bio igrač koji je sazrio

Sad je lijevo krilo prioritet

Mata ili Downing, pitanje je sad?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Red Assassin
- Kontakt:
OMG dovedemo jednog od najbolji veznih igraca u EPL prosle godine i opet neki nisu zadovoljni.. Hocetel Pastorea da sam predribla sve i postigne pogodak? Ne ide to tako u engleskoj pored razbijbijaca u svakome tim a-a.. Daj ti nama timskog 
Ako je C. Adam u Blackpoolu sa sranjima od saigraca preuzeo odgovornost da razigrava i bio sigurno medju 5 najboljih veznjaka u prosloj sezoni ne vidim zasto nebi mogao sa troduplo kvalitetnijim saigracima biti jos bolji..
Pa od ove 72 sanse za gol sto je on kreirao u Blackpoolu njihovi napadaci nisu znali iskoristiti nista, mozes misliti kako ce to Suarez i Carroll koristiti??
I ko kaze da ga niko nije trazio?? Svako ko je njega pratio zna da je bio pred potpisom za Totenhem, Aston Villa ga je zeljela, cak je i Ferguson bio jedno vrijeme zainteresovan za njega.. Charli je bukvalno uveo Blackpool u EPL i zamalo da zahvaljujuci njemu izbore opstanak.. Nije vezni red u engleskoj samo staviti Aquilanija koji ima 55kila i malo tehnike da igra vec staviti fizicki spremnog igraca, koji moze u 85toj minuti da istrici munjeviti kontra napad.. Znaci samo gladijatori poput Gerrarda, Lamparda, Balacka ostaju zapamceni, a tehnicari tipa Elano,Benayon i ostali mogu jedno vrijeme bit zapazeni i kraj karijere..
Sto se tice prilagodjavanja C. Adama mislim da ce biti na fazon Suareza jer ti igraci su bili kapiteni svojih ekipa koji nemaju neke strahove vec su to sto jesu i jednostavno izadju na teren i pokazu sta znaju..
Prije pola godine smo svi pricali kako nam treba potpuna REKONSTRUKCIJA tima i sada kad se to desava treba nesto da sudimo, ako je on bio kingova zelja ja mu zelim srdacnu dobrodoslicu, vjerujem i podrzavam ga do neba.. Samo naprijed promjene ce nam dobro doci, samo dovodi gladijatore sa njima nikada nema fule.. Vjerujte mi Adam ce biti nas ljevonogi Gerrard..
Jako jako zahvalan i mocan igrac..

Charlie Adam Welcome To Red Army YNWA

Ako je C. Adam u Blackpoolu sa sranjima od saigraca preuzeo odgovornost da razigrava i bio sigurno medju 5 najboljih veznjaka u prosloj sezoni ne vidim zasto nebi mogao sa troduplo kvalitetnijim saigracima biti jos bolji..
Pa od ove 72 sanse za gol sto je on kreirao u Blackpoolu njihovi napadaci nisu znali iskoristiti nista, mozes misliti kako ce to Suarez i Carroll koristiti??
I ko kaze da ga niko nije trazio?? Svako ko je njega pratio zna da je bio pred potpisom za Totenhem, Aston Villa ga je zeljela, cak je i Ferguson bio jedno vrijeme zainteresovan za njega.. Charli je bukvalno uveo Blackpool u EPL i zamalo da zahvaljujuci njemu izbore opstanak.. Nije vezni red u engleskoj samo staviti Aquilanija koji ima 55kila i malo tehnike da igra vec staviti fizicki spremnog igraca, koji moze u 85toj minuti da istrici munjeviti kontra napad.. Znaci samo gladijatori poput Gerrarda, Lamparda, Balacka ostaju zapamceni, a tehnicari tipa Elano,Benayon i ostali mogu jedno vrijeme bit zapazeni i kraj karijere..
Sto se tice prilagodjavanja C. Adama mislim da ce biti na fazon Suareza jer ti igraci su bili kapiteni svojih ekipa koji nemaju neke strahove vec su to sto jesu i jednostavno izadju na teren i pokazu sta znaju..
Prije pola godine smo svi pricali kako nam treba potpuna REKONSTRUKCIJA tima i sada kad se to desava treba nesto da sudimo, ako je on bio kingova zelja ja mu zelim srdacnu dobrodoslicu, vjerujem i podrzavam ga do neba.. Samo naprijed promjene ce nam dobro doci, samo dovodi gladijatore sa njima nikada nema fule.. Vjerujte mi Adam ce biti nas ljevonogi Gerrard..
Jako jako zahvalan i mocan igrac..

Charlie Adam Welcome To Red Army YNWA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nekako mi ovaj Aquilani djeluje potpuno izgubljeno i nezainteresovano.
Nadao sam se da ce Juve uspjeti iskesirati pa da platimo to krilo, ovako nam ostaje nada da cemo
uz doplatu dovesti nekog krilnog igraca.
Nadao sam se da ce Juve uspjeti iskesirati pa da platimo to krilo, ovako nam ostaje nada da cemo
uz doplatu dovesti nekog krilnog igraca.
- Red Assassin
- Kontakt:
Moze se za Akvilanija uzet 10tak miliona.. Ne zaboravimo da su vlasnici rekli da Kenny ima oko 60 miliona za transfere ali da cemo trositi mudro.. Do sada 22 milina za 2 vezna, bek i krilo nek nas kostaju po 15, potrosit cemo 52, od prodaje gamadi nek dobijemo 10tak ostace po 10 milina za solidnog stopera i backup napadaca..
KOPWATCHKopwatch
Jonjo Shelvey and Stephen Darby heading for Bloomfield Road on season-long loan deals as part of the agreement for Adam deal. #LFC
Dakle još bolje, dvije plate manje i dva igrača koji će nam se vratiti naredne sezone iskusniji.
Ostane još Poulsen da ga nekome utrpamo i da prodamo Aquilanija i riješili smo problem veze.
Jonjo Shelvey and Stephen Darby heading for Bloomfield Road on season-long loan deals as part of the agreement for Adam deal. #LFC
Dakle još bolje, dvije plate manje i dva igrača koji će nam se vratiti naredne sezone iskusniji.
Ostane još Poulsen da ga nekome utrpamo i da prodamo Aquilanija i riješili smo problem veze.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovako cemo da pocnemo sezonu.
............................
.......
............
.......
.................
............
..................
.....................................................
...............................

.................

- RamoLFC_93
- Kontakt:
SLUŽBENO : Charlie Adam novi clan Liverpoola !
Liverpool je danas i sluzbeno potvrdio kako je Charlie Adam novi clan ovoga kluba!
Transfer o kojem se mnogo pricalo napokon se dogodio!Škotski reprezentativac i dosadasnji kapiten Blackpoola Charlie Adam novi je clan Liverpoola.Danas je to potvrdila i sluzbena stranica najveceg Engleskog kluba.Liverpool i Blackpool napokon su se dogovorili oko odstete i Adamu je jos preostalo da prodje lijecnicki pregled i dogovori osobne uvjete.Adam je vec stigao u Melwood i ubrzo ce potpisati dugogodisnji ugovor.Jos uvijek nije sluzbeno potvrdjena odsteta koju je Liverpool platio Blackpoolu za Adama ,ali mediji izvjestavaju kako je odsteta iznosila 7.5 milijuna funti.Ona bi mogla narasti i do 8 milijuna ukoliko Adam skupi dovoljno nastupa.Liverpool je danas sigurno dobio veliko pojacanje za svoj vezni red.Tko god je gledao Adama ove sezone u Blackpoolu moze sa sigurnoscu reci da je to veznjak svjetske klase.Bio je kapiten i ubjedljivo najbolji igrac Blackpoola.
Jasno je kako Blackpool nije veliki tim ,ali Adam je tamo pokazao o kakvom se klasnom igracu radi.Sada je dobio priliku zivota i na njemu je da opravda novac koji je ulozen u njega ,ali naravno i da pokaze kako je on uistinu igrac za veliki tim!
e nak je vise koliko smo ga cekali......dobrodoso Adame...YNWA...
Liverpool je danas i sluzbeno potvrdio kako je Charlie Adam novi clan ovoga kluba!
Transfer o kojem se mnogo pricalo napokon se dogodio!Škotski reprezentativac i dosadasnji kapiten Blackpoola Charlie Adam novi je clan Liverpoola.Danas je to potvrdila i sluzbena stranica najveceg Engleskog kluba.Liverpool i Blackpool napokon su se dogovorili oko odstete i Adamu je jos preostalo da prodje lijecnicki pregled i dogovori osobne uvjete.Adam je vec stigao u Melwood i ubrzo ce potpisati dugogodisnji ugovor.Jos uvijek nije sluzbeno potvrdjena odsteta koju je Liverpool platio Blackpoolu za Adama ,ali mediji izvjestavaju kako je odsteta iznosila 7.5 milijuna funti.Ona bi mogla narasti i do 8 milijuna ukoliko Adam skupi dovoljno nastupa.Liverpool je danas sigurno dobio veliko pojacanje za svoj vezni red.Tko god je gledao Adama ove sezone u Blackpoolu moze sa sigurnoscu reci da je to veznjak svjetske klase.Bio je kapiten i ubjedljivo najbolji igrac Blackpoola.
Jasno je kako Blackpool nije veliki tim ,ali Adam je tamo pokazao o kakvom se klasnom igracu radi.Sada je dobio priliku zivota i na njemu je da opravda novac koji je ulozen u njega ,ali naravno i da pokaze kako je on uistinu igrac za veliki tim!
e nak je vise koliko smo ga cekali......dobrodoso Adame...YNWA...

YNWA_______LIVERPOOL FC_________
- Red Assassin
- Kontakt:
Najs one, samo moj izbor bi bio Suarez umjesto Kajta.. Strasno bi izgledali kad bi ovako poceli a na klupi da sjede Skrtel,Kelly,Lucas,Meireles,Kuyt ^^OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovako cemo da pocnemo sezonu.![]()
........................................................
.......
............
.......
........................................................
.............................
..................
.....................................................
..............................................................
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sule je sigurno standardan ali sezonu cemo poceti bez njega zbog Cope.
Samo jedan kvalitetan lijevi bek nam je potreban imamo Aurelia i Insuu te također mladog Robinsona. Enrique/Chissokho bi bio idealno rješenje za tu poziciji, mislim da bi ga mogli potpisati za 9 miliona. Krilo je potrebno a idealno bi bilo dovesti Matu ili Downinga. Mata bi koštao 22miliona a Downing 20miliona. Lijepo bi bilo ponuditi 15m + N'Goga za Downinga. Potreban je back up napadač a to će biti najvjerovatnije Park Chu Young (tako ja mislim
) koji bi koštao 4.5 miliona. Doni dolazi kao back up golman te ako ostane još novca dobro bi bilo dovesti jednog štopera a idealan bi bio Scott Dann (10m).
Ovi transferi bi trebali iznositi ukupno 38.5 miliona a dosada smo istrošili 22 miliona na dva igrača Adama i Hendersona
Mogao bi možda doći i Lennon za 15 miliona a u suprotnom pravcu da ode Aquilani, gdje bi nam bio kraj ?
Naravno da ćemo profitirati i za prodaju nekih igrača a svi znamo koji su to igrači ...

Ovi transferi bi trebali iznositi ukupno 38.5 miliona a dosada smo istrošili 22 miliona na dva igrača Adama i Hendersona

Mogao bi možda doći i Lennon za 15 miliona a u suprotnom pravcu da ode Aquilani, gdje bi nam bio kraj ?

Naravno da ćemo profitirati i za prodaju nekih igrača a svi znamo koji su to igrači ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bolje dati 2 vise miliona za Matu, bar je to moje misljenje.
Samo da znate gore sam računao 15m + N'Goga za Downinga a ne 20m 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.