FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Boateng_27 » 06 jul 2011, 20:51

Bio mu trener :lol:

100% Je već tada vidio da će mu u buducnosti biti sjajan pomocnik ...

Ipak taj talenat ... :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2011, 21:00

Asistent je Baresi,Juric ce biti jedan od clanova strucnog staba i ja licno ne vidim nista lose u tome. :oops: Covjek je prosle sezone bio trener ili pomocnik Primavere Genoe...

Sutra je valjda predstavljanje novih dresova. Najvjerovatnije da su to ovi :

slika
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jul 2011, 21:04

ma daj nemogu biti takvi, pa niste trećeligaš da vam preprave barsine dresove tj. samo da promjene boje, pa nije valjda to jedino rješenje iz nike-a ove sezone?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2011, 21:07

Nemam pojma vjeruj mi. Ima jos opcija al cini se da je ova najizglednija,tako sam bar cito na nekom italijanskom forumu.

slika

slika

Ovaj zadnji mi je odlican...

Obukli su i Rickyu dres :mrgreen:

slika

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 jul 2011, 21:10

prvi sa širokim prugama mi je najbolji ali očito je fotošop jer pireli reklama je skroz nakrivo :lol:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2011, 21:12

I ovo mi izgleda jako dobro i vjerodostojno :

slika

Evo onaj sa sirokim :

slika

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 jul 2011, 22:09

Ma zadnji su najbolji sto je 8-) ,da li je to sto ga ricky nosi il ....ja neznam .
PS:Onaj prvi dres je isto dobar ,ne vidim nista lose sto su sl Barcinim ,nije da se furamo na Barcu ,al bi nam lijepo izgledali ,uostalom kao i svaki drugi dres :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 jul 2011, 22:25

Evo i trener Argentina nam daje podrsku za dovodenje banege ,kaze da su sjajan vezni tandem CAmbi i on te da bi sjajno suradivali i u Interu mnogo godina ,super sve same dobre vijesti u vezi transfera ovih dana ,izgleda Branca malo mucno glavom :roll: . .
IO SONO INTERISTA

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jul 2011, 22:50

@Warden

Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici...Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.

Evo i prve izjave Alvareza kao igraca Inter,ima i video ako neko zna spanski (na aerodromu u Argentini snimano kad je krenuo za Milano) : http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27676

[youtube][/youtube]

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 07 jul 2011, 00:32

Interista di cuore je napisao/la:
Obukli su i Rickyu dres :mrgreen:

slika
ovo meni vise lici na Simone dell'Agnello :)

slika

ovo su valjda novi dresovi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 08:29

Interista di cuore je napisao/la:@Warden

Kod: Označi sve

Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici.
..Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.

Evo i prve izjave Alvareza kao igraca Inter,ima i video ako neko zna spanski (na aerodromu u Argentini snimano kad je krenuo za Milano) : http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27676

[youtube][/youtube]
Da, jer imaju ovi trofeji ,tako sam znao :D,malo sam se zapetljao pa nisam dobro napisao ,htio sam pohvaliti onaj prvi dres koji je slican barcinom ,a odvojit i posebno nagalasit da je Ricky dobro stoji onaj dres(al evo sad korekcya) ,,a ne volim kravatu kod dresova btw ko da idu na neku ceremoniju :roll:
IO SONO INTERISTA

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jul 2011, 09:51

Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 07 jul 2011, 10:30

Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....

heheh bravo buraz to ja pokusavam reci ali odmah ispada da provociram, iskreno volio bih da potpisete banegu i onda isti vezni red kao argentina a + nemate mascerana heheh pa to bi bio pocetak kraja.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 10:44

Silvio B je napisao/la:
Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....

heheh bravo buraz to ja pokusavam reci ali odmah ispada da provociram, iskreno volio bih da potpisete banegu i onda isti vezni red kao argentina a + nemate mascerana heheh pa to bi bio pocetak kraja.
LOL i pozz silvio nisi bio odavno ,,banega ima 22 god sto znaci da je igrac u razvoju ,ko je gledao valenciju protiv reala i barce ,vidio je o kakvom se igracu radi ,,inter ima daleko bolji vezni red od Argentine ,ispade ovako nas vezni red cini samo Cambi a gdje je tu SNijder MOtta , Deki itd..A kakav masherano on je klasicni destruktivac koji ne moze da izbori sebi mjesto pred keite i busqe .
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 10:48

Koliko si puta jos gledo Banegu ? ako si gledo i mEssi sto je igro, pa ono je bilo ispod prosjeka,uostalom kao i Tevez kao i Higuaim itd..NEMOJ SUDIT NA OSNOVU JEDNE TEKME I JOS NESTO BANEGA NIJE XAVI AL JE PREDOBAR IGRAC UZ TO IMA 22 GOD STO ZNACI DA JE PREDNJIM KARIJERA I ZIVOT .
IO SONO INTERISTA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jul 2011, 10:51

Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 jul 2011, 10:55

Monolog je napisao/la:Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
+1
Italijanska liga je najzahtevnija, jer je takticki najsuperiornija. Mnogi veliki igraci su propadali u njoj upravo zbog toga. Sa druge strane, sem Shevchenka - ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 jul 2011, 11:03

MaGiCa je napisao/la:ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.
Kaka i Ibrahimović. :mrgreen: Hm, mog'o bi se Aquilani staviti u ovu listu. Dossena i Poulsen svakako nisu velika imena, niti su imali neke hvale vrijedne karijere, pa njih nećemo ubrajati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 jul 2011, 11:09

Monolog je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.
Kaka i Ibrahimović. :mrgreen: Hm, mog'o bi se Aquilani staviti u ovu listu. Dossena i Poulsen svakako nisu velika imena, niti su imali neke hvale vrijedne karijere, pa njih nećemo ubrajati.
Kaka je otisao/otputovan/uvaljen sa ozbiljnom povredom.
Zlatan se nije snasao u ekipi sa brzim protokom lopte. Omasio je tim, ne i ligu.
Aquilani je slab fizicki za Englesku. Staklen.
Dossena i Poulsen su low cost igraci.

A gledaj velike igrace u proslosti: Zola, Vialli, Moller, Matthaus, Vieri...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 07 jul 2011, 11:13

Banega je argentinac, pa mi je odmah lakse, jer znam da ce imati podrsku kao nigdje da uspije...jbg ako ti argentinci negdje prolaze, onda je to kod nas :D ...

jest da je razlika prevelika izmedju Primere i Calcia, ali ima 23 godina i imat ce pored sebe jednog Cambiassa i Zanettia, a ako uz njih ne moze nauciti, onda on i nije za fudbala :D ...koji god je igrac dosao svaki je rekao da najvise zahvaljuje Zanettiu i Cambiassu na potpori i svemu, pa valjda i on nece biti izuzetak, a jos u repki igraju zajedno, jos kad Pastore dodje ima da drzimo pola prvog tima argentine :D

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.