Pravi vođa. Bravo Denise, kapetanski!harry_90 je napisao/la:Denis Mujkić: Ostajem na Tušnju!
Krenuo je vec za Kupres,sva su dugovanja izmirena !
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kapitenski ???? :ugeek:Claus je napisao/la:Pravi vođa. Bravo Denise, kapetanski!harry_90 je napisao/la:Denis Mujkić: Ostajem na Tušnju!
Jel to kapitenski da se zadnji dolazi na pripreme, iskreno meni se nesto ogadio, mislim da mu je sloboda bila zadnja opcija, nado se on borcu il zelji vjeruj ti meni, mislim da mu se treba uzet kapitenska, jest priznajem puno nam je dao dobar je golman al....
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Barem nije pobjeg'o kao što su to učinili Raca, Gavarić, Mujić i ostala kompanija. Da je htio u Borac, Željo, Sarajevo,... on bi odavno otišao. Nije morao čekati Slobodu jer su svi upoznati u kvalitete Mujkića. Tako da ti priča ne pije vodu.classic je napisao/la:Kapitenski ???? :ugeek:Claus je napisao/la:Pravi vođa. Bravo Denise, kapetanski!harry_90 je napisao/la:Denis Mujkić: Ostajem na Tušnju!
Jel to kapitenski da se zadnji dolazi na pripreme, iskreno meni se nesto ogadio, mislim da mu je sloboda bila zadnja opcija, nado se on borcu il zelji vjeruj ti meni, mislim da mu se treba uzet kapitenska, jest priznajem puno nam je dao dobar je golman al....
Vjeruj ti meni da bi on otiso da je dobio ponudu, AL NIJE DOBIO, a Gavaricu i Raci je receno da su preskupi i da su slobodni, Mujic se pravi gospodin, a ustvari je seljacic iz Tojsica al ajd, mozda bi i ja otiso da su mi duzni 15kBarem nije pobjeg'o kao što su to učinili Raca, Gavarić, Mujić i ostala kompanija. Da je htio u Borac, Željo, Sarajevo,... on bi odavno otišao. Nije morao čekati Slobodu jer su svi upoznati u kvalitete Mujkića. Tako da ti priča ne pije vodu.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ja bi im je.o mater da su mi 500 maraka duzni a ne 15.000.
a sto se tice Denisa zaduzio je on Slobodu drugim stvarima, i ja prvi nisam za to da mu se uzme traka, nek trazi svoje sto je zaradio. Ako je iko zaradio on je. Nije on humanitarac da dzaba brani, sta je to Sloboda da se za nju dzaba igra. Jos ako imas zenu ili dijete , kao sto rekoh je.o bi im mater i za manje para.
Denis je svaki dinar zasluzio i nije njegova sramota sto je htio da ide, vec je njihova sramota sto su takvom igracu ostali duzni. A sto se mene tice jedini igrac poslije Buce koji i da je otisao u Sarajevo ili Borac od mene bi na Tusnju dobio aplauz. Kao sto rekoh ako je iko zasluzio da se prema njemu bude korektno to je Denis.
isto tako sto se tice Mujica, nikakav on seljak nije sto trazi svoje, vec su u nasoj upravi seljacine ako su duzni covjeku tolike pare. On to nije ukrao vec je zaradio kao i Denis i Stana i Joge, niko od njih nije podbacio prosle godine. I sta on treba da Slobodi oprosti 15.ooo ko merhamet, a zena i dijete nek gledaju odakle je vedro. Pa ja bi im s puskom dosao po te pare. Zato Alenu ili Vojvodi niko nije ostajao duzen jer zna sta bi budale uradile.
a sto se tice Denisa zaduzio je on Slobodu drugim stvarima, i ja prvi nisam za to da mu se uzme traka, nek trazi svoje sto je zaradio. Ako je iko zaradio on je. Nije on humanitarac da dzaba brani, sta je to Sloboda da se za nju dzaba igra. Jos ako imas zenu ili dijete , kao sto rekoh je.o bi im mater i za manje para.
Denis je svaki dinar zasluzio i nije njegova sramota sto je htio da ide, vec je njihova sramota sto su takvom igracu ostali duzni. A sto se mene tice jedini igrac poslije Buce koji i da je otisao u Sarajevo ili Borac od mene bi na Tusnju dobio aplauz. Kao sto rekoh ako je iko zasluzio da se prema njemu bude korektno to je Denis.
isto tako sto se tice Mujica, nikakav on seljak nije sto trazi svoje, vec su u nasoj upravi seljacine ako su duzni covjeku tolike pare. On to nije ukrao vec je zaradio kao i Denis i Stana i Joge, niko od njih nije podbacio prosle godine. I sta on treba da Slobodi oprosti 15.ooo ko merhamet, a zena i dijete nek gledaju odakle je vedro. Pa ja bi im s puskom dosao po te pare. Zato Alenu ili Vojvodi niko nije ostajao duzen jer zna sta bi budale uradile.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
O tome ja govorim.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ja bi im je.o mater da su mi 500 maraka duzni a ne 15.000.
Trebalo bi vidjeti i vratiti Šmigalovića.Mali nije još potpiso ,a super bi nam došo.
- neutralan__
- Kontakt:
Mislim da nema šanse da se vrati u Slobodu.Vjerujem da je zadovoljio ukuse stručnog štaba Sarajeva i da je već potpisao.Trebao je davno potpisati,ali nešto odugovlače sa tim potpisivanjem.deset je napisao/la:Trebalo bi vidjeti i vratiti Šmigalovića.Mali nije još potpiso ,a super bi nam došo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Megamon
- Kontakt:
Imate mahanje od Smigalovica iz Medjugorja.Takodjer vam mase i Haskic.Njih ce u tandemu za par sezona Redzepagic prodati u lige petice i uzeti veliku lovuneutralan__ je napisao/la:Mislim da nema šanse da se vrati u Slobodu.Vjerujem da je zadovoljio ukuse stručnog štaba Sarajeva i da je već potpisao.Trebao je davno potpisati,ali nešto odugovlače sa tim potpisivanjem.deset je napisao/la:Trebalo bi vidjeti i vratiti Šmigalovića.Mali nije još potpiso ,a super bi nam došo.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma želim im sve najbolje ,samo me malo strah ,jer neznam ko im je iza leđa,a o momcima mislim sve najbolje.
- Megamon
- Kontakt:
Sad je njih Redzepagic uzeo pod svoju ruku 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Super onda,nisam bolju vijest čuo odavno.Megamon je napisao/la:Imate mahanje od Smigalovica iz Medjugorja.Takodjer vam mase i Haskic.Njih ce u tandemu za par sezona Redzepagic prodati u lige petice i uzeti veliku lovuneutralan__ je napisao/la:Mislim da nema šanse da se vrati u Slobodu.Vjerujem da je zadovoljio ukuse stručnog štaba Sarajeva i da je već potpisao.Trebao je davno potpisati,ali nešto odugovlače sa tim potpisivanjem.deset je napisao/la:Trebalo bi vidjeti i vratiti Šmigalovića.Mali nije još potpiso ,a super bi nam došo..

Nego jesul oni potpisali za Sarajevo ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hoće ga špicevi,ali malo me strah ove situacije u Sarajevu,ali ako on stoji iza njih onda nema zime,samo nebi bilo dobro da stoji iza još njih nekoliko,pa onda grijanje klupe.
- Megamon
- Kontakt:
Ono sto je sigurno da nece biti u nemilosti trenera.Kod Pliseka ce igrati najbolji.Da imaju kvalitet to stoji.To su pokazali i do sada.Ako zasluze znaci igrat ce.Ja u njima vidim veliki potencijal,posebo u Haskicu.Momak ima snage,borben je,cak u pojedinim situacijama i prgav sto moze donjeti dosta dobrog.Znaci na gostovanju nece igrati ko pica.deset je napisao/la:Hoće ga špicevi,ali malo me strah ove situacije u Sarajevu,ali ako on stoji iza njih onda nema zime,samo nebi bilo dobro da stoji iza još njih nekoliko,pa onda grijanje klupe.
Al' da ne duljimo ovde,da ljudima ne kvarimo temu jer je ovo ipak tema o Slobodi.
Možda si ti zaluto,ali ovo je moj klub,i moja želja
Drago mi je sto se rijesila situacija oko Mujkica,njegov ostanak nam je najvece pojacanje ..
Zoletic,Mujkic,Joguncic,Nikolic zasad ostali,eh sad da vidimo sta ce biti sa Okanovicem i Mujicem. Za ovog prvog mislim da ce se naci rjesenje,nadam se dok bi oko Mujica biti malo teze,covjek normala hoce para,od tih para izdrzava porodicu. Falice nam na srediti puno Gavaric,a to ce se osjetit u ovoj sezoni,ako ne nadjemo idealno rjesenje za njega.
Ima li sta za Zrnanovica iz Buducnosti,iskusan stoper nam je potreban u tandemu sa Joguncicem.
Kako bi nam dobrodosao Milosevic,ali njega vise u crveno crnom dresu necemo 100% vidjet,mada kad bi imali normalnu upravu,da ne lazu igracima,nadao bih se,ali tesko.
Zoletic,Mujkic,Joguncic,Nikolic zasad ostali,eh sad da vidimo sta ce biti sa Okanovicem i Mujicem. Za ovog prvog mislim da ce se naci rjesenje,nadam se dok bi oko Mujica biti malo teze,covjek normala hoce para,od tih para izdrzava porodicu. Falice nam na srediti puno Gavaric,a to ce se osjetit u ovoj sezoni,ako ne nadjemo idealno rjesenje za njega.
Ima li sta za Zrnanovica iz Buducnosti,iskusan stoper nam je potreban u tandemu sa Joguncicem.
Kako bi nam dobrodosao Milosevic,ali njega vise u crveno crnom dresu necemo 100% vidjet,mada kad bi imali normalnu upravu,da ne lazu igracima,nadao bih se,ali tesko.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
nakon par solidnih sezone mislim da ce Sloboda ove godine ponovo u donji dio tabele....realno...mislim da cemo zavrsit izmedzu 9 i 12 mjesta...to je sramotno ali da imamo bolju upravu i rezultati bi bili bolji...u svakom slucaju...
uz tebe kroz zivot cijeli
uz tebe kroz zivot cijeli

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Branimir Nikic na meti Slobode .Na inicijativu strucnog staba u narednih nekoliko dana ce se obavit razgovori sa ovim igracem,ako nadje zajednicki jezik sa menadzmentom kluba pristupit ce Slobodi.Njegovim dolaskom pojacat ce konkurenciju u veznom redu,jer su nosioci igre Gavaric i Bosnjak otisli.
Al je dobar vidi portal,sve prema njihovim saznanjima

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jedino što se momak ne zove Branimir, već Branislav.harry_90 je napisao/la:Branimir Nikic na meti Slobode .Na inicijativu strucnog staba u narednih nekoliko dana ce se obavit razgovori sa ovim igracem,ako nadje zajednicki jezik sa menadzmentom kluba pristupit ce Slobodi.Njegovim dolaskom pojacat ce konkurenciju u veznom redu,jer su nosioci igre Gavaric i Bosnjak otisli.

Dobre vijesti što se tiče Mujkića, još jednom kažem, Okanović se mora vratiti u formu, to je definitivno. Sjetimo se Tareta iz sezone 2007/2008 i 2008/2009, kapiten i vođa ekipe. Kreator igre i glavna karika u veznom redu. Nadam se da će se i to riješiti vrlo brzo. Što se tiče Mujića, volio bih da ostane, al' ako se ne dogovore šta se može.
Ja ovih danasnjih novinara da se ismijes , kontam koji Branimir sada , znam da Nikola ima sina i Branislav se zove , ali jedan pogrijesi i svi copy/paste 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.