RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
pustite vi pitare umjesto da mu podignu spomenik oni ga blate,čovjek sa ekipom koja nije primala platu po pola godine osvoji drugo mjesto i opet nevalja
Ma sve sami strucnjaci a covjek zavrsio 2 sa sarajevom neka polako treba pricekati da vidimo kako ce biti sta odmah pljujete po njemu cccc.
Samo jedan klub Velež Mostar
...mislim na Celik...eto vidjeli smo dok nam je Cizmo bio predsjednik i normala u upravi dobli ste nas u 98-na Kosevu a u Zenici zijanili iako smo bili truba s onim kretenom...a inace kod vas sve zvijezde igrale...nemoj ti bit smijesan najbolji vam igraci bili iz Slavije koja se godinu prije borila za opstanak....samosarajvo je napisao/la:Ko je bio sa nama tu negdje po igracima ? ne znam za koga navijas pa ...flash je napisao/la:....ali pajdo zamisli da im je dosao Ibrakovic koji nije u stanju Drinu s Celikom pobijediti dok je zalizani utrpo im 5-icu dole sa Sarajevom a ruku na srce po igracima smo bili tu negdje prosli sezonu s vama....ipak je ovo manje zlo od Ibrakovica...miky_hz je napisao/la:Slobodno mu otidjite na treninge i nemorate uopste cekati nista vise za dalji komentar,znaci dalje nema potrebe komentarisati,da covjek na treningu nezna nista osim rasporedit ih da igraju na dva gola,i on naravno da igra sa njima,mogu i pomocnici nije problem,i nako ponekad baciti seve naravno i tu ucestvuje,a da se kod njega na treningu vjezbala akcija ma nema sanse,a igra mu se samo zasniva na krilima,a prije toga ta krila na treningu nema sanse da je uvjezbaju da nauce centrirati,to nista bitno je da oni igraju lopte na treningu,isto fizicko da imas sa njim![]()
Ako mislis na Celik ili Velez .. smjesan si
Nema vise :P
Svi su vas najavljivali kao ugodno iznenadjenje, ali kad vam je MV trener odoste vi u neugodna iznenadjenja.Zao mi vas je
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
- Kontakt:
Iskreno saucesce svim navijacima Veleza... razlog : zalizani
-
- Kontakt:
Iskreno drago mi je da je došao Varešanović. On je uglađen gospodin, koji drži do svog izgleda za razliku od onog Smajića koji se ne zna ni počešljati. I osim toga Varešanović je dokazan trener u Sarajevu s kojim je osvojio vicešampionsku titulu ove godine, a i daleko bi mogao dogurati u Europi s Veležom iduće godine. Mnogi pljuju po njemu na forumu, ali treba biti svjestan da su najvatrenije frakcije Horda Zla do zadnjeg dana ostale uz svoga Mirzu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
sad je pun motiva, jos kad bude Velez gostovao na kosevu-SiviSoko- je napisao/la:Iskreno saucesce svim navijacima Veleza... razlog : zalizani

-
- Kontakt:
e moj flash...mi smo u prosloj sezoni imali najbolji igracki kadar u ligi po zivot ali je upravo zalizani( i uprava donekle) razlog sto smo zavrsili drugi a ne prvi.
Samo da mi je znati kojom logikom govorite "najbolji vam igraci do jucer bili u Slaviji koja se bori za opstanak". Ekipu cini 11 igraca a ne njih 2... A Slavija je sa istim igracima bili u Europi i dosta dobro igrala...ta ti ne pije vode.
ovo za Mirzu... Pa ljudi dragi valjda mi znamo ko je i sta je. Prvo sto je djoncina od covjeka a drugo sto pojma ko trener nema. Igraci ne igraju na svojim pozicijama,pasa nismo mogli sasatvit, tek zadnjih 4-5 kola kad je poslusao savjete sa foruma i stavio dupovca na stopera,ledeta na krilo a pixija kao poluspica. Dotad mu je Lede bio stoper,Dupovac klupa a Pixi krilo...LOL
Znam da se vi u sebi nadate da bi mogao biti dobar jer je sa nama uzeo 2 mjesto itd....vjerujte najgoreg ste izabrali nemojte se tjesiti
@chelsea cbh de mi reci bgt o kakvim frakcijama pricas? navijaci su odma poslje prokockane Europe rekli da ga ne zele i da nije za FKS. I jos milion puta su BP i UNFKS u saopstenjima govorili kako ne zele Mirzu na klupi.
Ako nisi upucen nemoj pisat, samo trolujes i provociras.
Samo da mi je znati kojom logikom govorite "najbolji vam igraci do jucer bili u Slaviji koja se bori za opstanak". Ekipu cini 11 igraca a ne njih 2... A Slavija je sa istim igracima bili u Europi i dosta dobro igrala...ta ti ne pije vode.
ovo za Mirzu... Pa ljudi dragi valjda mi znamo ko je i sta je. Prvo sto je djoncina od covjeka a drugo sto pojma ko trener nema. Igraci ne igraju na svojim pozicijama,pasa nismo mogli sasatvit, tek zadnjih 4-5 kola kad je poslusao savjete sa foruma i stavio dupovca na stopera,ledeta na krilo a pixija kao poluspica. Dotad mu je Lede bio stoper,Dupovac klupa a Pixi krilo...LOL

Znam da se vi u sebi nadate da bi mogao biti dobar jer je sa nama uzeo 2 mjesto itd....vjerujte najgoreg ste izabrali nemojte se tjesiti

@chelsea cbh de mi reci bgt o kakvim frakcijama pricas? navijaci su odma poslje prokockane Europe rekli da ga ne zele i da nije za FKS. I jos milion puta su BP i UNFKS u saopstenjima govorili kako ne zele Mirzu na klupi.
-
- Kontakt:
Ja znam jednog momka iz Downtown Crewa koji mi je tako pričao na msn-u. Ali možda to nije službeni stav. Važno je da se pljuje po Mirzi a čitavu sezonu je posvetio Sarajevu, sada Veležu.samosarajvo je napisao/la:e moj flash...mi smo u prosloj sezoni imali najbolji igracki kadar u ligi po zivot ali je upravo zalizani( i uprava donekle) razlog sto smo zavrsili drugi a ne prvi.
ovo za Mirzu... Pa ljudi dragi valjda mi znamo ko je i sta je. Prvo sto je djoncina od covjeka a drugo sto pojma ko trener nema. Igraci ne igraju na svojim pozicijama,pasa nismo mogli sasatvit, tek zadnjih 4-5 kola kad je poslusao savjete sa foruma i stavio dupovca na stopera,ledeta na krilo a pixija kao poluspica. Dotad mu je Lede bio stoper,Dupovac klupa a Pixi krilo...LOL![]()
Znam da se vi u sebi nadate da bi mogao biti dobar jer je sa nama uzeo 2 mjesto itd....vjerujte najgoreg ste izabrali nemojte se tjesiti![]()
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
I ovo je hvala legendi kluba
Sram vas bilo,nezahvalne sarajlije.
-
- Kontakt:
POTPIS KO KUĆA! U mučnim i teškim danima je bio u svome Sarajevu uz svoje Sarajevu. Nisu svi sposobni kao Mourinho ili Ferguson u Europi i Ibraković ili Jurčić na Balkanu. Neki nisu rođeni da budu najbolji, ali su tu da odrade profesionalno i srčano svoj posao.deset je napisao/la:I ovo je hvala legendi kluba
Ko je ba legenda kluba?
Eto vam ga dabogda vas usrećio ko i nas.
Eto vam ga dabogda vas usrećio ko i nas.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma pusti to vidjet cemo ga sad u Velezu nek izgubi 5.6 tekmi odmah ce biti bombardovanChelsea_CBH je napisao/la:POTPIS KO KUĆA! U mučnim i teškim danima je bio u svome Sarajevu uz svoje Sarajevu. Nisu svi sposobni kao Mourinho ili Ferguson u Europi i Ibraković ili Jurčić na Balkanu. Neki nisu rođeni da budu najbolji, ali su tu da odrade profesionalno i srčano svoj posao.deset je napisao/la:I ovo je hvala legendi kluba

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Ma samo nek mole Boga da je nešto naučio na pripravničkom u Sarajevu. Inače im se smješi druga liga.
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
- Kontakt:
pojedinac...to sto je on u DC-u to ne znaci da tako misli udruzenje a samim tim i vecina navijaca...Chelsea_CBH je napisao/la:Ja znam jednog momka iz Downtown Crewa koji mi je tako pričao na msn-u. Ali možda to nije službeni stav. Važno je da se pljuje po Mirzi a čitavu sezonu je posvetio Sarajevu, sada Veležu.samosarajvo je napisao/la:e moj flash...mi smo u prosloj sezoni imali najbolji igracki kadar u ligi po zivot ali je upravo zalizani( i uprava donekle) razlog sto smo zavrsili drugi a ne prvi.
ovo za Mirzu... Pa ljudi dragi valjda mi znamo ko je i sta je. Prvo sto je djoncina od covjeka a drugo sto pojma ko trener nema. Igraci ne igraju na svojim pozicijama,pasa nismo mogli sasatvit, tek zadnjih 4-5 kola kad je poslusao savjete sa foruma i stavio dupovca na stopera,ledeta na krilo a pixija kao poluspica. Dotad mu je Lede bio stoper,Dupovac klupa a Pixi krilo...LOL![]()
Znam da se vi u sebi nadate da bi mogao biti dobar jer je sa nama uzeo 2 mjesto itd....vjerujte najgoreg ste izabrali nemojte se tjesiti![]()
opet cu vam reci:
Mirza kao trener ne zna svoj posao,to jeli ga radi srcano ili ne je manje bitno i ja ono sto ne znam radim srcanije nebi li izgledalo bolje LOL

Plus sto je pricao protiv navijaca,govorio kako je lakse igrati bez njih, onda igrace u svlacionici huskao da laju po novinama kako nema para,jedu virsle itd..i prije se nije imalo pa to nisu radili...ON JE KRIV
NE MOZE BITI LEGENDA SA 27 UTAKMICA U SARAJEVU !!!
Legende kluba su : Hase,Biogradilic,Bosko Antic,oba Husrefa,Susic, a poslje rata Skoro,Hadzija i Turkovic(bar po meni

p.s. sto van basten rece..molite boga da je sta naucio ovdje kod nas inace nek vam je dragi Allah na pomoci
-
- Kontakt:
To je zato što Tanović kao i Abramovič traži instant uspjeh. Nema se strpljenja, ali treba razumjeti klub. Tolike godine se čeka titula i Europa.Ad0 je napisao/la:Ma pusti to vidjet cemo ga sad u Velezu nek izgubi 5.6 tekmi odmah ce biti bombardovanChelsea_CBH je napisao/la:POTPIS KO KUĆA! U mučnim i teškim danima je bio u svome Sarajevu uz svoje Sarajevu. Nisu svi sposobni kao Mourinho ili Ferguson u Europi i Ibraković ili Jurčić na Balkanu. Neki nisu rođeni da budu najbolji, ali su tu da odrade profesionalno i srčano svoj posao.deset je napisao/la:I ovo je hvala legendi kluba
Sram vas bilo,nezahvalne sarajlije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
legenda kluba?deset je napisao/la:I ovo je hvala legendi kluba
Damir Kojasevic (dosao prosle sezone) ima vise utakmica od zalizanog. Sve receno
-
- Kontakt:
P.S. eto vam avdica kao pojacanje...1000% info 

Tek sad vidjeh da vam je MV samo cu vam ovo reci nije do njega bilo dto smo 2 zavrsili jer smo imali par strasnih igraca a on je na kraju jedva i 2 mjest oosvojio druga stvar da bi vam najbolje objasnio sta mi mislimo o njeu ev vam paralela Mirza Varesanovic=Abdulah Ibrakovic samo ovaj prvi u 2 puta gori 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.