100% Je već tada vidio da će mu u buducnosti biti sjajan pomocnik ...
Ipak taj talenat ...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ovo meni vise lici na Simone dell'AgnelloInterista di cuore je napisao/la:
Obukli su i Rickyu dres![]()
Da, jer imaju ovi trofeji ,tako sam znaoInterista di cuore je napisao/la:@Warden
..Banega bi trebo bit sljedece pojacanje,isti mu je menadzer kao i kod Rickya tako da ne sumnjam da je vec dogovoreno s njim,vjerovatno jos ostalo da se dogovore sa Valenciom.Kod: Označi sve
Ricky je u proslogodisnjem dresu na toj slici.
Evo i prve izjave Alvareza kao igraca Inter,ima i video ako neko zna spanski (na aerodromu u Argentini snimano kad je krenuo za Milano) : http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=27676
[youtube][/youtube]
Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
LOL i pozz silvio nisi bio odavno ,,banega ima 22 god sto znaci da je igrac u razvoju ,ko je gledao valenciju protiv reala i barce ,vidio je o kakvom se igracu radi ,,inter ima daleko bolji vezni red od Argentine ,ispade ovako nas vezni red cini samo Cambi a gdje je tu SNijder MOtta , Deki itd..A kakav masherano on je klasicni destruktivac koji ne moze da izbori sebi mjesto pred keite i busqe .Silvio B je napisao/la:Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
heheh bravo buraz to ja pokusavam reci ali odmah ispada da provociram, iskreno volio bih da potpisete banegu i onda isti vezni red kao argentina a + nemate mascerana heheh pa to bi bio pocetak kraja.
Koliko si puta jos gledo Banegu ? ako si gledo i mEssi sto je igro, pa ono je bilo ispod prosjeka,uostalom kao i Tevez kao i Higuaim itd..NEMOJ SUDIT NA OSNOVU JEDNE TEKME I JOS NESTO BANEGA NIJE XAVI AL JE PREDOBAR IGRAC UZ TO IMA 22 GOD STO ZNACI DA JE PREDNJIM KARIJERA I ZIVOT .Mister No je napisao/la:Gledao sam i jutros Banegu i ono što on pokazuje na CA je čisti prosjek, mislim da on nije igrač za Inter, Branca ubaci Crisetiga u prvi tim a ne ganjaj parmaka kao Banegu ( ako uopšte ganja ).....
+1Monolog je napisao/la:Ma ja na ove Špance što dolaze u Serie A gledam kroz prizmu Lopeza, Rivalda, Mendiete, Redonda, Sissoka, Farinosa, Kily-ja, De la Pene...Jednostavno, koliko god bili dobri u Primeri, toliko i zakažu u Italiji. Banega je mlad, solidan igrač (mora se reći), al' njegovo dovođenje je dvosjekli mač. Može eksplodirati, a može totalno upropastiti svoju karijeru dolaskom u Italiju (nebitno da l' se radilo o Interu ili nekom drugom klubu).
Kaka i Ibrahimović.MaGiCa je napisao/la:ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.
Kaka je otisao/otputovan/uvaljen sa ozbiljnom povredom.Monolog je napisao/la:Kaka i Ibrahimović.MaGiCa je napisao/la:ne znam za flopove u drugim ligama, koji su iz Serie A otisli u iste.Hm, mog'o bi se Aquilani staviti u ovu listu. Dossena i Poulsen svakako nisu velika imena, niti su imali neke hvale vrijedne karijere, pa njih nećemo ubrajati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.