FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2011, 18:53

Kevin je napisao/la:moram priznat da slazete dobru ekipu
Uvijek sam cijenio tvoje misljnje kao i od drugih forumasa i sad cu se slozit sa tobom ... :D u potpunosti.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2011, 18:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Najavljen je dolazak na pripreme u Sloveniji argentinca koji bi trebao zatvorti lijevu stranu kao i da se ceka dolazak Smajica koji je dogovorio sa menadžmentom uslove prelaska u f.k Zeljeznicar medjutim jos uvijek nije dobio ciste papire iz Lokerena..!!
Samo cu ti reci da talasas i da siris dezinformacije.
Pile, ajde drugovima reci koju oko Smajica. Nemoj me vazda ostavljati samog da se borim ovdje.
Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.
Eto Aca molimo te da se fino i javno izvines.. :lol: :lol: :lol:

FORZA ŽELJO
Aca je jedan od najzasluznih ljudi sto je Smajic uopste u Zelji :D trebate se izvinuti vi!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jul 2011, 18:59

1921 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:joj znam da sam pohlepan, al volio bi jos kad bi doveli jednog defanzivca i mozda golmana, e tek onda bi bili strahota :)
vjerovatno ce doci jedan defanzivac do pocetka sezone, ili cemo gurati onu djecu.
Ma drug ne treba ti ni defanzivac ni golman vjeruj. Karic je macka i sto dovoditi golmana kada imas jedog Karica koji je vec dugo dugo vremena cekao svoju priliku da stane na go, i sada treba biti nekorektan prema momku i opet dovesti nekog golmana za kojeg opet neces biti siguran da je bolji od Karica. Karic ce ostati prvi golman, momak je to zasluzio i siguran sam da je jedan od 3 najbolja u ligi. Ne treba nagomilavati igrace, imamo trenutno 3 stopera jako dobra (Vasilic, Bogicevic, Nyema te mladi Alic koji ce sigurno dobiti priliku), imas sada i bekovske pozicije dobro popunjene sa Markovicem i Colicem na desnoj strani i Kvesicem i Stanicem na lijevoj i kada tu dodas jos univerzalca Elvira Colica onda imas dobru zadnju liniju. Raduje me sredina terena, posebno krilne pozicije gdje je konkurencija paklena... Napad bi trebao ove godine da grmi jer sam siguran da Osim nije pogrijesio sa pojacanjima.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 jul 2011, 19:01

Ma drug ne treba ti ni defanzivac ni golman vjeruj. Karic je macka i sto dovoditi golmana kada imas jedog Karica koji je vec dugo dugo vremena cekao svoju priliku da stane na go, i sada treba biti nekorektan prema momku i opet dovesti nekog golmana za kojeg opet neces biti siguran da je bolji od Karica. Karic ce ostati prvi golman, momak je to zasluzio i siguran sam da je jedan od 3 najbolja u ligi. Ne treba nagomilavati igrace, imamo trenutno 3 stopera jako dobra (Vasilic, Bogicevic, Nyema te mladi Alic koji ce sigurno dobiti priliku), imas sada i bekovske pozicije dobro popunjene sa Markovicem i Colicem na desnoj strani i Kvesicem i Stanicem na lijevoj i kada tu dodas jos univerzalca Elvira Colica onda imas dobru zadnju liniju. Raduje me sredina terena, posebno krilne pozicije gdje je konkurencija paklena... Napad bi trebao ove godine da grmi jer sam siguran da Osim nije pogrijesio sa pojacanjima.[/quote]

Slazem se.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 06 jul 2011, 19:02

Braco,nesto mi tapka po glavi cijeli dan,nabasam na neki program danas na starom kompu kad mogu praviti stadion i napravim identican ko nas ali sa dodatcima i kapacitet 20.000 ,i sad ne kontam ,ne moraju nam ba praviti stadion niko i nista,pa jel uprava nece prihvatiti kad bi se raja organizovala da napravi istok ja garantujem da bi barem 200 ljudi radilo na tome pa to je gotovo za manje od mjeseca da se istok podigne malo i nabace se stolice,jel izvodljivo to ikako ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 06 jul 2011, 19:03

hehe..na moru sam ali sam se morao prijavit... vidim da se moj post od prije nekoliko dana spominje...od ace zelim iskreno onako iz srca jedno veliko izvinjenje..dobro me naruzi ni krivog ni duznog zbog smajica i sirenja dezinformacija(talasanja)..hehe..kartu mogu preuzet kad se vratim..subota posljepodne a do tad odo stvarno da se talasam na lijepom plavom jadranu...pozzz svima!!

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 06 jul 2011, 19:05

Uprava odradila lavovski dio posla sto se pojacana tice,mislim da svi moramo biti zadovoljni,4 provjerena igraca Adilovic(mozda se neki nece sloziti al od laze je bolji),bice od koristi,selimovic po meni vrhunski igrac koji ce iznjeti dobar dio sezone.Smajic dali treba sta reci o ovom momku :) ,daleko najjace pojacanje u citavoj ligi!.Kvesic nadolazeci talenat koji ce sigurno svoje kvalitete pokazati,uz Amara ne sumnjam,jos smo tu tanki vjerovatno da ce imati jako veliku minutazu.Drakul,steta sto se povrijedio,sigurno da posjeduje veliki potencijal koji ce doci tek iduce polusezone,Bukvic takoder nasa perspektiva,.Jos da malo marketing sredimo ,sve zajedno institucija F.K ŽELJEZNIČAR 8-)
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 06 jul 2011, 19:10

Ove godine odradzen odlican poso sa dovodzenjem igraca-jaci smo min.30%.sve cestitke brki a igracima puno srece.AMAR AMAR OSIM OSIM-VOLIM TE ZELJO :D :D :D :D :D
VOLIM TE ZELJO

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2011, 19:16

LudLo 4 je napisao/la:Braco,nesto mi tapka po glavi cijeli dan,nabasam na neki program danas na starom kompu kad mogu praviti stadion i napravim identican ko nas ali sa dodatcima i kapacitet 20.000 ,i sad ne kontam ,ne moraju nam ba praviti stadion niko i nista,pa jel uprava nece prihvatiti kad bi se raja organizovala da napravi istok ja garantujem da bi barem 200 ljudi radilo na tome pa to je gotovo za manje od mjeseca da se istok podigne malo i nabace se stolice,jel izvodljivo to ikako ?
Tako su navijači Union Berlina, sami, svi zajedno, sa klubom, rekonstruisali svoj stadion. Jedna prelijepa priča, svi su učestvovali, npr. muški na gradjevini, a žene kuhale. Bilo je i dosta donacija i svega, ali sve u svemu, sada je prelijep stadion. Radilo se po kiši, snijegu...

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 06 jul 2011, 19:17

eo jedan dobar video o svim igracima za sljedecu sezonu ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 19:21

LudLo 4 je napisao/la:Braco,nesto mi tapka po glavi cijeli dan,nabasam na neki program danas na starom kompu kad mogu praviti stadion i napravim identican ko nas ali sa dodatcima i kapacitet 20.000 ,i sad ne kontam ,ne moraju nam ba praviti stadion niko i nista,pa jel uprava nece prihvatiti kad bi se raja organizovala da napravi istok ja garantujem da bi barem 200 ljudi radilo na tome pa to je gotovo za manje od mjeseca da se istok podigne malo i nabace se stolice,jel izvodljivo to ikako ?
Navijači Union Berlina su dokazali da je moguće.. Imaš to ovdje:
http://www.****/showthread.php?t=363628&page=99

baš je o tome pisao @Seljaković na ovom forumu:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=780
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 19:22

pile87 je napisao/la: Aca je jedan od najzasluznih ljudi sto je Smajic uopste u Zelji :D trebate se izvinuti vi!
Moramo mu zvati 7 jegera :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 19:27

Aco Golemi jedan je od nas 8-) Hvala Aco.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 06 jul 2011, 19:27

Svaka čast -ma super-sve čestitke na urađenom.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 19:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Aca je jedan od najzasluznih ljudi sto je Smajic uopste u Zelji :D trebate se izviniti vi!
Moramo mu zvati 7 jegera :mrgreen:
Eh da znaju klinci sta ne znaju, gdje bi im bio kraj, ali mladi su nadoce. Idem zaroniti, jest da kolje sol za oci, ali izdrzat cu.
nadam se da je slauf tu

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 06 jul 2011, 19:32

jesam se sad ismijao... jedan lik napisa na fejsu da dva igraca komsinica dolaze kod nas ali nece da kaze imena da se nebi izjalovilo :)))), al ajd nek se desava nesta :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 19:33

aleksandar_veliki je napisao/la:zena misice kupila, jbg mora paziti na svoje blago.
samo polako...ima i grceva velikih ove godine, pa pripazi :mrgreen:

Decko s tribine 2
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine 2 » 06 jul 2011, 20:17

Zatisje pred buru :lol:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije

kerrrr
Kontakt:

Post Postao/la kerrrr » 06 jul 2011, 20:23

Decko s tribine 2 je napisao/la:Zatisje pred buru :lol:
vazduh trepti kao da nebo gori! :D

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 jul 2011, 20:23

Da mi organizujemo nesto slicno ovome navijaca berlina ...ako nista istok ...to je veoma izvodivo ...neznam ako nista treba neko ko je utjecajan u klubu da to predlozi ...ili ja sam zamislio da se pored svakog ulaza stavi neka kutija u koju bi ljudi ubacivali dobrovoljan prilog ... ;) Skupilo bi se ako nista sa samu tribinu bez krova .. :) Poslije bi nabacili i krov ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.