Nidje veze, kako covjek katolik iz Sarajeva, koji nema nikoga iz Hrvatske moze biti HrvatKralj_Tvrtko je napisao/la:
Ili možda ti to radiš...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Nidje veze, kako covjek katolik iz Sarajeva, koji nema nikoga iz Hrvatske moze biti HrvatKralj_Tvrtko je napisao/la:
Ili možda ti to radiš...
Minche je napisao/la:uhhh umalo da me strefi hvala Allahu pa ovaj krenzibil nece igrati za nas ionako mu se po faci vidi da je Hrvat inace bi nas obrukoooo bilo bi me stid gledati ga pored onih nasih ljepotana....
debilu pa valjda sam onda zensko,ali nema veze znam da tebi treba malo vise vremena da skuzis ....torca je napisao/la:Minche je napisao/la:uhhh umalo da me strefi hvala Allahu pa ovaj krenzibil nece igrati za nas ionako mu se po faci vidi da je Hrvat inace bi nas obrukoooo bilo bi me stid gledati ga pored onih nasih ljepotana....
Sta to tebe privlaci isti spol..a?....hhahaahahahahahahaha
Hhahaha ova je dobra.Minche je napisao/la:debilu pa valjda sam onda zensko,ali nema veze znam da tebi treba malo vise vremena da skuzis ....torca je napisao/la:Minche je napisao/la:uhhh umalo da me strefi hvala Allahu pa ovaj krenzibil nece igrati za nas ionako mu se po faci vidi da je Hrvat inace bi nas obrukoooo bilo bi me stid gledati ga pored onih nasih ljepotana....
Sta to tebe privlaci isti spol..a?....hhahaahahahahahahaha
Obuzeli te argumenti kontra mog posta pa na ovaj način odgovarašno rules je napisao/la:ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole![]()
@ op.a kkširoki_ne rise
Rizvic..eh sad koji od familije Rizvic tesko, svi su istino rules je napisao/la:ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole![]()
@ op.a kkširoki_ne rise
Esmir Rizvic: Rodzen 26/1/1982 u Zenici, Igrao u SAD za Texas Tech Koledz. Prosjek 10 min, 1,1 poen, 1.5 skokovafanatic je napisao/la:Rizvic..eh sad koji od familije Rizvic tesko, svi su istino rules je napisao/la:ej ljudi koji je ovo igrač sa Kenom , nešto mi nepoznat , da nisu podvrnute tole![]()
@ op.a kkširoki_ne rise
Trebali su mene pozvati, mogao sam i ja napunit jedno mjesto na klupi. Kladim se da znam bolje navijat s klupe nego sto ce ovaj RizvicThe Game je napisao/la:Nema jarane statistika mu odlicna, kakav goran suton, ne treba nam on
Ma jarane mozemo mi moliti Boga koliko hocemo, al kad Mensu nisu lani otjerali nakon onakvih igara onda vjeruj mi nece nikad, jedino da se on sam smiluje pa odeamerosm je napisao/la:Ovdje se prica da Suton nece da igra, da onaj ima onu statistiku itd., a niko od Vas da uvidi pravi problem zvani MB. Ja vam garantujem da mi imamo CP3, Kobe-a, Jamesa, Gasola i Howarda u ekipi, on se ne bih uspio plasirati na EP, jer bi njemu pored ovih igraca igrali Bremer, Kenan Bajramovic, a ovi gore navedeni bi dobijali po minutu kada bi gubili 20 razlike. Moje licno misljenje je ko zeli uspjeh nase repke nek moli Boga da se ne plasiramo na EP, pa ce mozda tada ljudi u KSBiH napraviti taj rez i dati tu funkciju covijeku koji ima neko znanje iz kosarke, u protivnom samo ce zamazati oci javnosti i u sljedecim kvalifikacijama gubiti od Ceske, Portugala i sl. po 20 razlike. Samo da vas podsjetim da smo mi bili ti koji smo nekad dobijali veliku Litvaniju, Hrvatsku, Grci nas dobijali uz pomoc sudija, dobijali jednu Njemacku u gostima itd.