Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

L-Train
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la L-Train » 06 jul 2011, 17:41

radujte se,doveli ste veliko pojacanje :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2011, 17:42

L-Train je napisao/la:radujte se,doveli ste veliko pojacanje :mrgreen:
Bolje nego Hamit. :P

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 jul 2011, 17:44

Glen produžio s Liverpoolom ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2011, 17:45

Mislim kako je ovo trojac koji ce sljedeci potpisati:
Doni, Downing i Enrique. :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 jul 2011, 17:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:
normalno,ubjedljivo najbolji izvodjac prekida,njegovi prekidi su pola gola :D

slika
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2011, 17:48

Henderson, Adam, Gerrard. Kako ce oni da hrane Carrolla. :)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 06 jul 2011, 17:50

OTNYS_YNWA je napisao/la:Henderson, Adam, Gerrard. Kako ce oni da hrane Carrolla. :)
jos ako downing dodje imacemo 3 igraca u top 5 od prosle sezone koji su najvise sansi stvorili :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 06 jul 2011, 17:52

OTNYS_YNWA je napisao/la:
ma Hamit je tu da donosi vodu-vodonosa :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2011, 17:53

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 jul 2011, 17:56

Phill Jackson je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Henderson, Adam, Gerrard. Kako ce oni da hrane Carrolla. :)
jos ako downing dodje imacemo 3 igraca u top 5 od prosle sezone koji su najvise sansi stvorili :D
[youtube][/youtube]

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 jul 2011, 18:12

slika[/quote]

Znaci sto se tice izdrzljivosti i snage na visokom je nivou jer je odigrao skoro 34 cijele tekme sto je 3 hiljade minuta na terenu dok je nas Meireles poceo 32 tekme a imao 500 minuta manje na terenu nego Adam..

Najslabiji je sa preciznostcu dodavanja ali zato ima najvise assistencija i najvise "killer passova" sto bi rekli za kreirane prilike, sto ga isto tako u ovom segmentu cini bolji od ovih ostalih.. Znaci ima hrabrosti da razigrava saigrace.. 59 uspjesnih driblinga nasprem naseg Meirelesa koji ima samo 17 je veliki plus u veznom redu..

I na kraju 12 golova za veznog igraca je stvarno fantasitcno.. Mislim kako smo doveli predobrog igracaza male pare ..

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 06 jul 2011, 18:25

Pa to što je zabio puno golova može zahvaliti svojoj sposonosti za izvođenje prekida tj. slobodnjaka i penala, a veliki je majstor i za kornere, tako da vjerujem da će Adam slijedeće sezone preuzeti većinu naših prekida na sebe (msm. Kenny će to uradit, vjerujem) :D
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 jul 2011, 19:52

Znaci ugrabili ste Adama! :mrgreen: Fino ali nekako sam misljenja da je to malo previse veznjaka. Tu su Gerrard, Lucas, Raul a sada i Henderson i Adam (ako je zvanicno :? ), ah da tu je i Poulsen :D kojeg su dosta kritikovali pojedini na ovoj temi pa odatle i mala ironija a sada se sjetih i Aquilania kojeg sam vec poceo zaboravljati zbog ove posudbe, kada smo vec kod njega hoce li ostajati u Liverpoolu ili je na prodaju? :? Sirinu definitivno imate a sada to samo treba ukombinovati. Henderson definitivno nije igrac za klupe, to bi ga unistilo jer je decko veliki talenat i buducnost Engleske na sredini terena ali zaista vam je tu konkurencija sada jaka, strasno!

Lucas je mozda i jedini siguran kada uzmemo u obzir cinjenicu da su ostali, manje-vise, uglavnom veznjaci sa ofanzivnim zadacima a Brazilac je sigurno bolji od Poulsena dok na Aquilani-a nevjerujem da ce Liverpool racunati, bar do sada nije. Gerrard takodjer jer je ikona a poznato je kakav je to igrac kada igra blize golu tako da ce i on, ako ga povrede zaobidju, biti u startnih 11. Eh sada to povlaci i onu formaciju sa 3 vezna, 2 ofanzivna (ne napadaca (da neki ne pomisle sta :D )) i 1 defanzivnim. Gerrard i Raul/Henderson/Adam i Lucas te sa 2 "krila", Suarez i Kuyt. Od Carrolla ocekujem da proradi u dolazecoj sezoni iako, da vas ne lazem, bi za mene bolje bilo da se to ne desi. :mrgreen:

Sve u svemu imate jak i dobar tim i sto je glavno, bar u vezi, siroku klupu. Vidim prica se i o Downingu a do kraja ocekujem i nekog u odbrani jer bi vam tu dobro dosao jos jedan provjeren igrac. Napokon da gledamo pravu borbu za titulu! :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 20:05

@Rooney88

Fin post, druže. :D

Na papiru, to izgleda kao da je mnogo veznjaka (dodaj tu još i Spearinga, koji je pred kraj sezone oduševio, i sigurno da zaslužuje imati svoje mjesto u timu), no vjeruj, kada se naredaju povrede, loša forma, menadžeru će jednostavno trebati što veći izbor. Naravno, ne baš ovoliki, pošto će Poulsen i neko od dvojca Aqua/Meireles najvjerovatnije napustiti klub.

Što se tiče formacije, izgleda da se ide baš u tu neku 4-3-3 formaciju. Lucas kao zadnji vezni, ispred dvojac Gerrard i Adam (mislim da će on imati prednost na početku), i u napadu, sa lijeva na desno, Suarez, Carroll, Kuyt. Eh, tu sad postoji milion varijanti, poput ove da Henderson ode na mjesto Kuyta (često je u Sunderlandu igrao po desnoj strani), a Kuyt da zamijeni Carrolla u samom špicu, a dokazao je da to može...

Uglavnom, fino je vidjeti da će biti širok roster, a to nam svakako treba da se vratimo u top 4, već sljedeće sezone.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 jul 2011, 20:18

Naravno da na papiru izgleda, o tom papiru ti i pricam. :D Sam si bolje objasnio. Povrede, losa forma, duga sezona + kupovi tako da ce sigurno svi dobiti svoju sansu.

Jedan dio tvog posta me ubode u oko (haman pa bukvalno ubo se prstom, nista ne vidim :D ) a taj za moguce odlaske iz kluba. Nije valjda da bi Liverpool prodao Raula? :? To bi mi bilo nejasno jer me covjek dosta puta u minuloj sezoni pozitivno iznenadio. Cesto je bio i glavni igrac kluba tako da bas i nevjerujem da bi ga uprava tek tako pustila, opet nikad ne reci nikad ali tesko, bar po meni.

Sta je sa odbranom? Evo mi izgleda prodajemo O Shea i Evansa pa bi nam mogli uslugu kakvu uciniti, mada znam i sam da je nemoguce. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 jul 2011, 20:27

Rooney88 je napisao/la:Naravno da na papiru izgleda, o tom papiru ti i pricam. :D Sam si bolje objasnio. Povrede, losa forma, duga sezona + kupovi tako da ce sigurno svi dobiti svoju sansu.

Jedan dio tvog posta me ubode u oko (haman pa bukvalno ubo se prstom, nista ne vidim :D ) a taj za moguce odlaske iz kluba. Nije valjda da bi Liverpool prodao Raula? :? To bi mi bilo nejasno jer me covjek dosta puta u minuloj sezoni pozitivno iznenadio. Cesto je bio i glavni igrac kluba tako da bas i nevjerujem da bi ga uprava tek tako pustila, opet nikad ne reci nikad ali tesko, bar po meni.

Sta je sa odbranom? Evo mi izgleda prodajemo O Shea i Evansa pa bi nam mogli uslugu kakvu uciniti, mada znam i sam da je nemoguce. :mrgreen:
vama dok je ferguson na klupi nemate briga ali doce i njegova penzija :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 20:31

@Rooney88

Pa da, počelo se o tome pričati prije negdje desetak dana. Navodno, žena mu je nezadovoljna načinom života na otoku, :mrgreen: , ali glavni razlog je da se izbalansira sredina nekako, te da se napravi raspodjela dovedenih i prodanih igrača. Raul se polako bliži tridesetoj, rijetko kada može odigrati svih devedeset minuta, i tako ti neki razlozi.

No, koliko sam zaključio, on će biti prodan samo ako dođe ponuda koja zadovoljava, a ta je, priča se, oko 13 miliona funti. I naravno, ako on izrazi ogromnu želju sa odlaskom, a to je nerealno očekivati, nakon što nas je sve 'kupio' svojom debitantskom sezonom.

Odbrana, hm. Evans i O'Shea, kažeš? Da se čovjek baš zamisli. :mrgreen:
Ma odbrana ima poprilično dobru raspodjelu mladih i starijih igrača. U prevodu, poprilično je dobro izbalansirana. No, moguće je da će se do kraja prijelaznog roka dovesti jedan štoper, čisto da se ima, za 'ne daj Bože'. :D
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 jul 2011, 20:41

Eh da i ja kazem svoje misljenje sto se tice ovog nazovi "pojacanja"
U klub smo doveli jos jednog polovnjaka kojem cemo svi na kraju sezone trazit novi klub, Charlie je po meni sve samo ne pojacanje, moze samo sjedit na klupi jer stvarno ja ne vidim ni trunku tog njegovog talenta. Naravno da ce bit najbolji igrac Blekpula kad sve ide preko njega, sve akcije on kreira i pokrece. Samo et ja ne znam sta nam bude pa mi i za najobicnije polovnjake kazemo da su kvalitet kad se pocnu povezivat sa nama :roll: Nece se on sigurno proslavit u Liverpoolu, da je to neki igrac ne bi jedini mi bili zainteresovani za njega. Mogu mu samo pozelit srecu jer ce mu svakako trebati. Samo jos da dovedu Enriquea i eto nama jos polovnjaka, imamo za izvoza, mozemo ih poslat u Afriku da beru pamuk, da makar nesto korisno rade, bolje i to neg da zabijaju autogolove :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 06 jul 2011, 21:13

Stivi_Dzi je napisao/la:Eh da i ja kazem svoje misljenje sto se tice ovog nazovi "pojacanja"
U klub smo doveli jos jednog polovnjaka kojem cemo svi na kraju sezone trazit novi klub, Charlie je po meni sve samo ne pojacanje, moze samo sjedit na klupi jer stvarno ja ne vidim ni trunku tog njegovog talenta. Naravno da ce bit najbolji igrac Blekpula kad sve ide preko njega, sve akcije on kreira i pokrece. Samo et ja ne znam sta nam bude pa mi i za najobicnije polovnjake kazemo da su kvalitet kad se pocnu povezivat sa nama :roll: Nece se on sigurno proslavit u Liverpoolu, da je to neki igrac ne bi jedini mi bili zainteresovani za njega. Mogu mu samo pozelit srecu jer ce mu svakako trebati. Samo jos da dovedu Enriquea i eto nama jos polovnjaka, imamo za izvoza, mozemo ih poslat u Afriku da beru pamuk, da makar nesto korisno rade, bolje i to neg da zabijaju autogolove :roll:
Malo si previse kritican prema Adamu,ima on kvalitete,ima tu dugu loptu...tako da bi mogli vidjeti dobru saradnju izmedju njega i Andy-a ...jedan bez drugog ce tesko funkcionisat.
Budimo realni,ne mozemo mi ocekivati da se borimo za igraca sa Unitedom,Barcom,Realom,Chelsea-em i sl . ...to su sve ekipe koje igraju LP i konstantno se bore za titulu...nijedan igrac koji sa svojim klubom bi igrao u evropi naredne sezone vjerovatno ne bi presao u LFC,osim slucaju da je nas veliki fan ili bi ga morali dobro platit plus dati mu velika primanja...pogledaj igrace koje smo doveli Adam,Henderson ...iz osrednjih klubova,da je kojim slucajem Blackpool ostao u ligi ili cudom obezbjedio Evropu sumnjam da bi i njega doveli :lol: .
Jednostavno se ove sezone moramo zadovoljiti sa takvim igracima ipak mislim da su Henderson i Adam bolji igraca od Poulsena,Jovanovica i sl.
Sljedece sezone se boriti za LP i onda na taj nacin privuci "bolje" igrace ove sezone i nismo puno interesantni nekim zvijezdama i velikim talentima u usponu...moramo ici stepenicu po stepenicu.
ps:Sta se ono danas ufur´o kroz grad ne znas ni pozdravit,ak si s curom mog´o si mahnut makar... :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jul 2011, 21:18

Ovo Masallah stigo Adam. :)

Ono sutra se Bgm obistinilo, iako je vec bilo preslo u dosadu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.