Liverpool Football Club today announced they have reached agreement with Blackpool for the transfer of Charlie Adam.
The player will now travel to Merseyside for a medical and to discuss personal terms.
Ajd neka ga.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
drug uracunaj prodaju igraca u tu i onda ces dobiti cifru koju su uloziliBertrand je napisao/la:35+25+20=75 miliona funti, moj @fera, što nije malo.fera je napisao/la:
henry neki dan prica o tome kako je cijena uspijeha velika ali da su oni spremni dati pare za prave igrace ali do sada se to ne vidi nista... realno koliko su oni ulozili u transfere do sad? odgovor je s obzirom na ono sto se pricalo i najavljivalo JAKO MALO.
Ne znam šta vam je jbt. Kada se trošilo vrlo malo, krivili ste prijašnje vlasnike što ne ulažu dovoljno, a sada kada su došli novi, koji su rado spremni iskeširati ogromnu cifru, što se i vidi po priloženom, opet sve po starom.
Comolli nema nikakvog uticaja na odabir igrača, vjeruj mi. Njegov zadatak u ovom klubu je da pronalazi igrače, predloži ih Kennyu i stručnom štabu, i to je to. Ako se Kennyu sviđa, Daniel putuje u grad gdje boravi igrač, nađe se sa njegovim predstavnicima, i završi posao. Ako im se ne svidi, nastavlja tražiti sve dok ne pronađe odgovarajućeg.
Sabur ljudi, prijelazni rok je počeo prije šest dana, Liverpool ne igra Europu naredne sezone, tako da se automatski smanjuje izbor dostupnih igrača na tržištu, što znači da moraš 'kopati dublje', ne bi li pronašao igrača koji će biti od koristi.
Al' pazi, oni su kompletnu lovu od prodaje igrača uložili u nove igrače. Znači, nisu pola sume uzeli sebi, a pola dali za transfere, već su se fino otvorili, i iskeširali 35 milja za jednog Carrolla, koji je do tada, u svojoj karijeri, odigrao jednu dobru polusezonu u Premier Ligi. To ti govori da neće štediti u onome što naume.fera je napisao/la: drug uracunaj prodaju igraca u tu i onda ces dobiti cifru koju su ulozilizaboravio si da smo mi dobili masne pare za torresa.
Izbor bi bilo prelagan. Nadam se da ce Lukas odleprsatiRed Assassin je napisao/la:Dobili smo paklenog veznjaka sada imamo 8-9 veznih u prvom timu sljedice cistaljka sigurno ce neko napustiti klub..
Aquilani, Meireles, Spearing,Lukas,.. 2ca od ove 4vorice ce sigurno otici..
Pojavljuju se neki novi krilni igraci koji se povezuju sa nama, ovoga puta Bastos, mislim kako je on mnogo bolji od Downinga i ostalih sa kojima smo se povezivali..
Aquilani + pare za krilnog igraca i Shelvey na posudbu. Spearing i Meireles ce ostati.Red Assassin je napisao/la:Dobili smo paklenog veznjaka sada imamo 8-9 veznih u prvom timu sljedice cistaljka sigurno ce neko napustiti klub..
Aquilani, Meireles, Spearing,Lukas,.. 2ca od ove 4vorice ce sigurno otici..
Pojavljuju se neki novi krilni igraci koji se povezuju sa nama, ovoga puta Bastos, mislim kako je on mnogo bolji od Downinga i ostalih sa kojima smo se povezivali..
Naravno da nema sanse da on ode. I sljedece sezone je zagarantovano u prvih 11.Devil je napisao/la:Nema sanse da Lucas ode,prosle godine jedan od najboljih u timu,ja verujem da ce i ove godine biti u uzem izboru igraca za prvi tim.
Mozda je mediska patkica a i ako jest tako boze moj, Gigs je nas navijac od malih nogu pa je legenda Manutda, profesionalizam je bitan..haxonja je napisao/la:At long last, it has been confirmed that Liverpool have signed Charlie Adam from Blackpool.
I wonder if they know he’s a United fan?
Ahead of our game against Blackpool at the end of last season, Adam gave an interview which was printed in the matchday programme, claiming he’s from a family of United supporters and used to watch us play home and away.
“I used to try and come to Old Trafford as much as possible to see United, and also follow them to away games when I could,” he said. “A lot of my family are United fans, and I loved watching United’s players. When you’re a player yourself, you want to see the very best play. If you can¹t learn from coming to Old Trafford, where can you learn from?”
It was United legend, Paul Scholes, who stood out the most for Adam though.
“I learn something every time I’m on the same pitch as Paul Scholes,” he continued. “When you go up against him, you see how he knows where everybody else on the pitch is, and where the ball is coming before it comes to him. That gives him time on the ball and so many options. I hope he plays.”
United fans have been talking about how we can bridge the gap between ourselves and Barcelona, after winning a record 19th title last season. However, with such top quality signings at Liverpool, it’s time for us to forget about Xavi and Iniesta and wonder how we can compete with Henderson and Adam! World beaters.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.