Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Thunder93
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Thunder93 » 06 jul 2011, 09:28

ej, a sta je bilo s insuom? jel se vratio on, zna li iko kako je odigrao prethodnu sezonu, jel dobar bio?
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 06 jul 2011, 10:03

Thunder93 je napisao/la:ej, a sta je bilo s insuom? jel se vratio on, zna li iko kako je odigrao prethodnu sezonu, jel dobar bio?
Bas hocu da i ja to pitam, jer gledao sam snimak sa prvog treninga 13min, nije ga bilo...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 10:31

A šta će biti?

U Galati je igrao koliko-toliko u prva tri-četiri mjeseca, ali dolaskom Hagija, pao je u drugi plan, da bi krajem sezone počeo tri, četiri utakmice, ali i realno, pored Balte nije mogao ni primirisati startnih 11.

Uglavnom, sakupio je 17 utakmica (12 je počeo), bez ikakvog posebnog učinka. Pošto nije bio na prvom treningu, a nije ni na Copa Americi, to znači ili da je povrijeđen, ili je dobio odriješene ruke da potraži novi klub, a i ugovor mu, eto, ističe ovo ljeto, ako se ne varam.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Mume84
Kontakt:

Post Postao/la Mume84 » 06 jul 2011, 10:44

Arnelinho je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Kranjčar je za nijansu pokretljiviji igrač od Misimovića. Obojica imaju lucidnost, odličan pregled igre, tehniku, al' fudbal se sada igra i na mišiće. Na poziciji ofanzivnog veznog (pisao sam da ni tu ne može unaprijediti igru Liverpoola) ili kako ti kažeš AMC on nema šta tražiti. Uzmimo to da Liverpool igra sa 2 krilna igrača (Kuyt i Suarez) te sa isturenim Carrollom, gdje tu staviti Kranjčara? Iza njih? A Gerrard? Steven koji je mnogo bolji kada je bliži protivničkom golu (znamo šta je radio kada je u timu bio Torres)? Šta s njim? Da igra opet skroz defanzivno i tako učini medvjeđu uslugu timu? I, yebo to ako ćeš dovoditi igrače za klupu. Dovodiš igrača koji će biti, ako ništa, onda na pragu tih prvih 11, a nekoga ko nije ispunio očekivanja iz prošlosezonske ekipe staviš na klupu. Pa Liverpool je završio na 6. mjestu, što je loše za ekipu njihovog kalibra. Da l' treba ponoviti tu sezonu?
Liverpool je imao kratku klupu,a za Stivena niko više ne može garantovati da će odigrati sezonu u kompletu. Recimo njegovu tehniku uparit sa Lukasovim mišićima (ako ih ima :mrgreen: ).

L'pool ,po mom skromnom mišljenju treba 15-16 igrača približne kvalitete, da se mogu tokom sezone rotirati. Pa evo Adam je blizu L'poola a tu je i Raul,Aquillani tu je i Henderson pa i Poulsen( :mrgreen: ). Upravo se na tome radi, na proširivanju igračkog kadra.

Recimo da je Gerrad najboljih od svih nabrojanih,Raul nije daleko od njega, al' najslabiji od nabrojanih i ne odskače previše.

Imaju već igrača,koji će biti dodatna injekcija napadu ,kad klub ne ide (Suarez) ,za tu rolu tu je i Gerrard,kad je zdrav,pa i Kuyt.

Fali im popuniti neke pozicije koje nemaju i malo veća širina.

Niko je taj koji može donijeti i prilagadjanje formacije odredjenim zahtjevima i unijeti neke nove ideje,inovacije,a i donijeti potrebnu kvalitetu klupi, ako je Gerrard u formi.

Od ovih trenutnih igrača Gerrard i Henderson mogu igrati desno, a Niko je idealan igrač koji bi krio ostale pozicije u veznom redu (od lijevog krila do polunapadača).

Da se ja pitam,ja bih njega u Arsenal,prije nego neke,koji se sa Arsenalom povezuju (tipa Mata ili Ahkmedov :lol: )

A u pm , svaki dan sam sve nervozniji...cuj Kranjcar , koji ce mi *urac on ...kako smo krenuli imacemo 18 veznih igraca ,svi koji igraju u sredini i ostacemo s jednim pravim krilom,kvalitetnim ( Suarezom )...ja stvarno neznam sta Daglis i Komoli rade...i corav covjek vidi da placemo za 2 kvalitetna krila ( *ebes Downinga ) ...ko god kaze da nam treba samo jedan krilni igrac nije u pravu !! , trebaju nam dva kvalitetna univerzalna krila koji mogu igrati i lijevo i desno...kao sto je bio C. Ronaldo u Man Utd..gdje god ga je cojk stavio davao je golove...treba nam Mata i jos neko...neko tipa poput robbena ili riberija... ako treba da damo 40 miliona na dva krilna igraca ili vise onda nek dadnu vise **** ih Downing i Kranjcar..makar ce izvuc najbolje iz carolla i onda cemo da se raspalimo na svim frontovima... ako dodje kranjcar onda se nece vise znat ko pije ko placa u veznom redu...tu ce bit onda...spearing, gerrard, aquillani,adam ( ako dodje) , lucas, meirales, henderson, shelvey... ( 8 igraca )...i sto je najzalosnije daglish iz ove grupe hoce da proda meiralesa ( po meni najbolji poslije gerarda ) ...ako je istina glasina ta.... ja bi ga ostavio jos jednu godinu...sredina da bude gerard , adam, meirales...u formaciji 4-3-3...u spicu...caroll,mata,suarez....odbrana....johnson-carrager( Kelly) , skrtel- lijevi bek ( nek dodje ko god hoce )...nismo imali kako treba dobra dva krilna igrac u ekipi jos od doba Patricka Bergera i Mcmanamman-a...ako Douglish i Commoli ne vide da krilni igraci danas odradjuju sav posao za igrace onako lijene i pospore kao sto je nas Carrol onda nek nam je bog na pomoci..bit ce onda ovo jos jedna sezona za borbu za 4 mjesto, ako nam i tu opet konkurecnciju budu pravili totenham i arsenal...jer ja man city sljedece sezone opet vidim u top nazalost :(...YNWA.....

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 06 jul 2011, 10:48

Liverpool FC's £15m bid for Stewart Downing rejected by Aston Villa

Pa sta oce vise ova Villa, stvarno Downing ne vrijedi ni 12 miliona a kamoli vise.. Za sve ove prenapuhane cjene je kriv transfer Carrolla sad svi misle da nas mogu gulit kako oce i uzet puno para..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 jul 2011, 10:57

Red Assassin je napisao/la:Liverpool FC's £15m bid for Stewart Downing rejected by Aston Villa

Pa sta oce vise ova Villa, stvarno Downing ne vrijedi ni 12 miliona a kamoli vise.. Za sve ove prenapuhane cjene je kriv transfer Carrolla sad svi misle da nas mogu gulit kako oce i uzet puno para..
Prijatelju nije do Carrolla to, nego što je Downing Englez pa mu je cijena automatski veća.. Najbolji primjer toga je onaj Milner. Ne vrijedi lik ni 7 milijuna a plaćen je mislim oko 25 mil. funti.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 jul 2011, 11:48

Cuj Downing 20M :lol: sta je on neki univerzalni igrac? to treba ponuditi najvise 10M os nes a ne ovo, vidim tu i kranjcar se spominje sve gori od goreg pa naravno svi polovnjaci se odma povezuju sa nama, cudo da jedan utd, arsenal ili chelsea ne trce da ga kupe 8-) ako se vec izdvaja veliki novac onda neka to bude za prave igrace tipa Mata,Cazorla,Lennon,Elia a ne ovi propaliteti.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 jul 2011, 11:48

Henderson također neće putovati u Aziju, dobio je dane slobodno zbog EP.
Veoma lijepo, Pacheco, Gerard, Henderson, Suarez, Lucas, Jovanović, Insua, Mawinga, Ayala sve su to igrači koji neće putovati u Aziju.

Ovi za Downinga traže 19 miliona funti ili 15 i Ngoga, pristao bih na obadva samo da se saga više završi. Lakše se onda okrenuti sljedećem igraču. Treba nam lijevo krilo i lijevi bek ko Bosni revizija privatizacije.

FourFourTomFourFourTom
**** close to Valencia claimed on Spanish radio station "Nou" that Juan Mata is close to signing with Arsenal in a £20million deal. #AFC
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jul 2011, 12:13

ovim nasim amerima treba objasniti da ovo nije **** NBA pa da se igrac ne moze kupiti za pare... dok oni pokusavaju razne tradeove napraviti normalni klubovi pokupovase sve sto valja... a mi cemo se na kraju morati zadovoljiti novim jovanovicima i poulsenima...
bilo je najavljeno da ce se pokusati napraviti neka osnova tima do samog okupljanja i to nisu bili neki tracevi nego vijesti od raznih ljudi koji su zaposleni u klubu i sada kada su prosli odmori i kada su igraci na okupu nasi su pojacali jednu od rijetkih pozicija na kojoj nam pojacanje i nije bilo toliko potrebno dok ostatak tima ne lici ni na sta osim napada ako cemo se nadati da ce carroll doci sebi...

jos jedan za sada izrazito los prelazni rok bas onakav na kakve smo i navikli... ne gine nam opet borba za smijesnu europa ligu... vama izgleda kao da se arsenal raspada ali nece poslovati kao mi oni ce dovesti pojacanja na pozicije koje im trebaju a nasi ce do kraja prelaznog roka mozda dovesti jos adama ako im se posreci i to je to...
tuzno je ovo vise, fol dođe neka nova uprava, dođe neki comolli i na kraju ne vidis skoro nikakav pomak od onog sto je bilo kada su osobe koje ovdje svi mrzimo vodile klub...
You are someone else I am still right here

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 06 jul 2011, 12:17

Suarez.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jul 2011, 13:01

Chelsea_CBH je napisao/la:Suarez.
:arrow:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 13:19

Izgleda da bi Adam trebao potpisati u roku od narednih nekoliko dana. (for real) :mrgreen:

Neki njegov pouzdani prijatelj, koji se inače bavi boksom, je tako napisao na, vjerovali ili ne, twitteru. :mrgreen:
Greatness dies

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 jul 2011, 13:39

fera je napisao/la:ovim nasim amerima treba objasniti da ovo nije **** NBA pa da se igrac ne moze kupiti za pare... dok oni pokusavaju razne tradeove napraviti normalni klubovi pokupovase sve sto valja... a mi cemo se na kraju morati zadovoljiti novim jovanovicima i poulsenima...
bilo je najavljeno da ce se pokusati napraviti neka osnova tima do samog okupljanja i to nisu bili neki tracevi nego vijesti od raznih ljudi koji su zaposleni u klubu i sada kada su prosli odmori i kada su igraci na okupu nasi su pojacali jednu od rijetkih pozicija na kojoj nam pojacanje i nije bilo toliko potrebno dok ostatak tima ne lici ni na sta osim napada ako cemo se nadati da ce carroll doci sebi...

jos jedan za sada izrazito los prelazni rok bas onakav na kakve smo i navikli... ne gine nam opet borba za smijesnu europa ligu... vama izgleda kao da se arsenal raspada ali nece poslovati kao mi oni ce dovesti pojacanja na pozicije koje im trebaju a nasi ce do kraja prelaznog roka mozda dovesti jos adama ako im se posreci i to je to...
tuzno je ovo vise, fol dođe neka nova uprava, dođe neki comolli i na kraju ne vidis skoro nikakav pomak od onog sto je bilo kada su osobe koje ovdje svi mrzimo vodile klub...
Pa sta ces prijatelju, nismo mi dzaba doveli pijacara Comollia da se cjenka, al' mu ne ide u zadnje vrijeme :D
Al' ja se jos ne brinem, bar do augusta :)
Znas onu parolu: In Kenny, we trust... :D
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jul 2011, 13:44

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:ovim nasim amerima treba objasniti da ovo nije **** NBA pa da se igrac ne moze kupiti za pare... dok oni pokusavaju razne tradeove napraviti normalni klubovi pokupovase sve sto valja... a mi cemo se na kraju morati zadovoljiti novim jovanovicima i poulsenima...

Pa sta ces prijatelju, nismo mi dzaba doveli pijacara Comollia da se cjenka, al' mu ne ide u zadnje vrijeme :D
Al' ja se jos ne brinem, bar do augusta :)
Znas onu parolu: In Kenny, we trust... :D
ja vjerujem u kennya to nije nikakav problem ali ne vjerujem ljudima "iznad" njega.
taj comolli nije nikad doveo igraca jeftino a sad se fol nesto nasao cjenkati...
henry neki dan prica o tome kako je cijena uspijeha velika ali da su oni spremni dati pare za prave igrace ali do sada se to ne vidi nista... realno koliko su oni ulozili u transfere do sad? odgovor je s obzirom na ono sto se pricalo i najavljivalo JAKO MALO.

sto se tice adama ja mislim da je ovaj njegov bokserski prijatelj izmisljen :D

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 06 jul 2011, 13:53

znaci mata kosta 20 mil funti a downing nije ispod 19 i mi hocemo downinga e boze dragi pa imali iko mozga za ove transfere

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 13:53

fera je napisao/la:
henry neki dan prica o tome kako je cijena uspijeha velika ali da su oni spremni dati pare za prave igrace ali do sada se to ne vidi nista... realno koliko su oni ulozili u transfere do sad? odgovor je s obzirom na ono sto se pricalo i najavljivalo JAKO MALO.
35+25+20=75 miliona funti, moj @fera, što nije malo.

Ne znam šta vam je jbt. Kada se trošilo vrlo malo, krivili ste prijašnje vlasnike što ne ulažu dovoljno, a sada kada su došli novi, koji su rado spremni iskeširati ogromnu cifru, što se i vidi po priloženom, opet sve po starom.

Comolli nema nikakvog uticaja na odabir igrača, vjeruj mi. Njegov zadatak u ovom klubu je da pronalazi igrače, predloži ih Kennyu i stručnom štabu, i to je to. Ako se Kennyu sviđa, Daniel putuje u grad gdje boravi igrač, nađe se sa njegovim predstavnicima, i završi posao. Ako im se ne svidi, nastavlja tražiti sve dok ne pronađe odgovarajućeg.

Sabur ljudi, prijelazni rok je počeo prije šest dana, Liverpool ne igra Europu naredne sezone, tako da se automatski smanjuje izbor dostupnih igrača na tržištu, što znači da moraš 'kopati dublje', ne bi li pronašao igrača koji će biti od koristi.
Greatness dies

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 jul 2011, 14:05

Sabur ljudi, prijelazni rok je počeo prije šest dana, Liverpool ne igra Europu naredne sezone, tako da se automatski smanjuje izbor dostupnih igrača na tržištu, što znači da moraš 'kopati dublje', ne bi li pronašao igrača koji će biti od koristi.
Mudro zboris prijatelju, mudro :)
PS. ne valja ovo, @fera na je previse isfrustriran...smiri se prijatelju, protiv sudbine se ne vrijedi boriti. biti ce sta ce biti, ne trosi zivce na stvari koje ni ti, ni ja, ne mozemo izmijeniti... :)
Joint_fc

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 06 jul 2011, 15:16

50M od prodaje Torresa, 6M od prodaje Babela

35M za kupovinu Carrolla, 22,8M za kupovinu Suareza i 16M za kupovinu Hendersona

Potrosnja vlasnika je: 17,8M cisto da se zna.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 06 jul 2011, 15:30

Sto ste razocarani pa vjerujte Kingu on najbolje zna kakav tip igraca nam treba i ja sam siguran da ce doci dobri igraci do kraja prelaznog roka
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jul 2011, 15:41

Sky Sports **** understand Liverpool and Blackpool are close to agreeing a deal for Charlie Adam, and the Scotland international could undergo a medical this evening.
Rekoh vam ja da je Adam sve bliži Liverpoolu, al' ovaj put ozbiljno. :mrgreen:
Greatness dies

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.