FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

zvornicki klan
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la zvornicki klan » 03 jul 2011, 23:30

Зато вас " ". ;)
Не " ја " $ се " ова $ - ? у " ¥ """ " $ стварно & ? " $ & " " ' $ % ? & - " " $ /. :)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 jul 2011, 23:56

Od Rajkovica nema nista,to znam 100 %.Kao sto nema nista ni od Jankovica,njega trazi Atletiko Madrid,trener Atletika je bio njemu trener dok je bio u Majorci.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 04 jul 2011, 13:02

Позз $.

" пут ' на $ ' " ". " на " $ " о - "," & ' &," ' Црвеној $.

$ & $ " него $ сезоне,пре свега % се " ?. $ " је " " & ' ? ",& " & $ $ $,а ? $ та ' $ ' ? " & $,' " $,",",%,",",$........
$ је $,$ & $ - & $ $ Европу,$ - " у групну фазу,све $ тога за ' је неуспех " то ?. % се ¥ " ? $ се ? $,$ ? $ ' ? " на $ & " $ се ту $ " ' " % пре & " сезоне.

$ $,& $ ? ЈА!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2011, 14:50

Dobro dosao,nadam se da ces imati sta reci na ovoj temi,i da te odmah upoznam sa osnovnim pravilom sto sam naucio Kolegu vec,ne nasedaj na provokacije one tamo strane. ;) :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 04 jul 2011, 15:59

:lol: :lol: :lol: :lol: ,nisi morao cenzurisat,može bit nerazumljivo da ne kažem da se neki kontra mnogu pronać kada si spomenuo onu tamo stranu :lol: :lol: :lol:

p.s. vidim nazvaše me neki navijači sledeće sezone indijancem,nisam mislio ništa loše o lomu noge,već se želio isključivo našaliti za Toleta. ;)

A ionako će ovaj Pasheco odmarat dok se bude igralo po oranicama,dočekaće bolje terene od marta. ;) :lol:
LARISSA RIQUELME!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 04 jul 2011, 18:56

Devil je napisao/la:Dobro dosao,nadam se da ces imati sta reci na ovoj temi,i da te odmah upoznam sa osnovnim pravilom sto sam naucio Kolegu vec,ne nasedaj na provokacije one tamo strane. ;) :mrgreen:
Tako je ;) Nema vecih provokatora na ovom forumu ;)

bompeto
Kontakt:

Post Postao/la bompeto » 05 jul 2011, 12:17

$ не ' % " & а $ се % не ".
$, ова ? " & $ $ " је " $.Не ',¥ ",& ¥ се ' " ? " $ " " " тај 15-"?
" ' $,наравно ? ' $," нас ?," су се $ нас $ ?,? свето ",? & " & & је ? " % % ? ? у " ".
Јутрос " & се ? " о - " $ $ ",? " ?. ' " $,сјајна,? верујте " " " $ се $,прво " је ?,$ ? " " ? $ у ' $ $ $ ? $ ?? А & $ ' се " " & $ се $ " $ ' / $ у 34-ој се врате " $ "?!
Све у ' жао " је % се % $,$ се $ - управа $ $ ',јер ? " не $ % & $ ?.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jul 2011, 14:42

Ako je to istina oko Lukovica i Pantelica,onda nista bolje nisam cuo ovih dana :) Jeste da sam nekada jedva cekao da Pantelic ode iz Zvezde,ali eto,za ove sad je igrac svetskog kalibra :)

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 05 jul 2011, 14:46

Jevtić odlazi, čitam da bi i Dragutinović i Luković doći. Ne vjerujem puno u Dragutinovića jer se igrači već mjesec dana pripremaju a on kojem je i najbotrebnije sada jer je najstariji on odmara, dok su male šanse za Lukovići ali nam ipak ostaje da se nadamo jer kako mediji kažu mogao bi doći na pozajmicu obzirom da smo u dobrim odnosima sa Rusijom (Zenitom).

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2011, 22:07

Cekaj ba jel vi pricate o Aleksandru Lukovicu (a o kojem bi drugom `ebo ja sebe u mozak :? ) ? Da mu nije malo rano za povratak u Srbiju? :? 29-ta ili 28-ma mu je tek a da se vraca! U Italiji mi je bio odlican a i u Zenitu je bio dobar. Uhhh s njim bi Zvezda drasticno dobila a i sa Pantelicem sigurno iako sam cesto citao da su ga neki osporavali. Neznam meni je nekako nelogicno da se Lukovic sada vrati u Zvezdu ali normalno da nije nemoguce. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 00:54

Od dolаskа Stefаnа Šćepovićа u Crvenu zvezdu izgledа dа nemа ništа. Bаr je tаko objаvljeno nа zvаničnom sаjtu Brižа.
– Klub Briž nije uspeo dа postigne dogovor sа Crvenom zvezdom oko pozаjmice Stefаnа Šćepovićа. Srpski klub u ovom trenutku nemа dovoljne finаnsijske gаrаncije – piše nа sаjtu Brižа.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 06 jul 2011, 01:34

Rooney88 je napisao/la:Cekaj ba jel vi pricate o Aleksandru Lukovicu (a o kojem bi drugom `ebo ja sebe u mozak :? ) ? Da mu nije malo rano za povratak u Srbiju? :? 29-ta ili 28-ma mu je tek a da se vraca! U Italiji mi je bio odlican a i u Zenitu je bio dobar. Uhhh s njim bi Zvezda drasticno dobila a i sa Pantelicem sigurno iako sam cesto citao da su ga neki osporavali. Neznam meni je nekako nelogicno da se Lukovic sada vrati u Zvezdu ali normalno da nije nemoguce. ;)
Lukovic je doveden kao veliko pojacanje iz Udinesea,a svakako da nije opravdao ocekivanja,nit se ustalio na poziciji stopera nit lijevoga beka,a sada pogotovo kad dolazi Criscito miljama je daleko od prve postave Zenita..
Ako zeli igrati,opcija odlaska na posudbu i nije nerealna..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 jul 2011, 01:39

Mah kontam ja sve to ali valjda navikao na ovaj sindrom BH lige. :D
Ako se dobar igrac vrati, AKO, sigurno ima preko 34 godine pa iz tog razloga mi je Lukovic premlad za povratak u Zvezdu. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 jul 2011, 03:30

Rooney88 je napisao/la:Mah kontam ja sve to ali valjda navikao na ovaj sindrom BH lige. :D
Ako se dobar igrac vrati, AKO, sigurno ima preko 34 godine pa iz tog razloga mi je Lukovic premlad za povratak u Zvezdu. :D
Nisi daleko od istine . I meni je cudno,al malo smo krenuli napred :mrgreen:

http://novosti.rs/vesti/naslovna/aktuel ... aze-istinu
Podrska za nase drugove :!: Dokle vise ovakve stvari da se desavaju :?: :!: Objavio sam vest kad se ovo desilo,jos su tamo,ali nadamo se da ce uskoro izaci .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 14:48

Kao sto sam rekao juce na temi JSL,Magrao je fakticki nemoguce resenje na poziciji levog full back-krila,a to se i potvrdilo jer je Magrao na korak od Brage.
Na levo krilo ce verovatno doci domaci igrac,sto bi znacilo da je ona varijanta od pocetka prelaznog roka opet aktulena-Miric. ;)

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 14:49

Devil je napisao/la:Kao sto sam rekao juce na temi JSL,Magrao je fakticki nemoguce resenje na poziciji levog full back-krila,a to se i potvrdilo jer je Magrao na korak od Brage.
Na levo krilo ce verovatno doci domaci igrac,sto bi znacilo da je ona varijanta od pocetka prelaznog roka opet aktulena-Miric. ;)
Po meni je i Nemanja Milić dobro rešenje.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 14:51

A za Mirića treba 800 000,nešto nisam siguran da ove pare vi imate? :lol:
LARISSA RIQUELME!

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 06 jul 2011, 14:53

28TAGOE je napisao/la:A za Mirića treba 800 000,nešto nisam siguran da ove pare vi imate? :lol:
A mogli bi i vaše "potencijalno" pojačanje Tsabalalu dovesti. :)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 06 jul 2011, 14:57

Klub koji ne može dovest igrača koji dvije godine nigdje ne igra nije otišao na pripreme,da dovede Šabalalu,nemoj bit vickast. :lol:

Već ste nešto malerični,šta i Ćosić van pogona?

p.s. samo se nadam da ovaj put nećete dovest kao pojačanje igrača sa jednom kraćom nogom ili igrača sa problemima srčanih zalizaka. :lol: 8-)
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jul 2011, 15:02

rebonja je napisao/la:
Devil je napisao/la:Kao sto sam rekao juce na temi JSL,Magrao je fakticki nemoguce resenje na poziciji levog full back-krila,a to se i potvrdilo jer je Magrao na korak od Brage.
Po meni je i Nemanja Milić dobro rešenje.
A za koji ce nam Milic,kad je on klasicna "devetka". :?
28TAGOE je napisao/la:A za Mirića treba 800 000,nešto nisam siguran da ove pare vi imate? :lol:
Imamo mi te pare,samo ako se Robi odluci za njega. ;)
28TAGOE je napisao/la: Već ste nešto malerični,šta i Ćosić van pogona?

)
Pa znalo se za Cosica da ide,otisao sa reprezentacijom. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.