" ја " ? ? $ се та " - $,% $ $.А " $ $ те ? ја " ' ? (" ?

По % " " на ?,ја - " " $

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Vjecna Robija je napisao/la:' $ " '.' % ? " ?,¥ не ".& ¥ !
" ја " ? ? $ се та " - $,% $ $.А " $ $ те ? ја " ' ? (" ?)
По % " " на ?,ја - " " $
Стјепан " je napisao/la:http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... -Partizanu
Ljudi oprostite što vam upadam u diskusiju,al ako ovaj čovjek dodje u Partizan ja idem i treninge pratit.Ovo bi bilo fantastično,naravno da mi je Santacroce draži,naravno da znam da su transferi Gamberinia i Palomba samo snovi za Partizan,ali ako uprava dovede ovog Lina univerzalca ja skidam kapu i slavim. Nadam se da nije uzalud pisana informacija.
' " ? $ " /,"," $ 1000 " Тетова,јер су 30-& ? $. $ се $ - - све & ?,те $ се & овај пут - " " " - & то $ ? " $,$ - " " ? " је за ? ? " $ " & $.Vjecna Robija je napisao/la:$ 2 пута на ЈНА ,? " ? & " $.
' ' $,& " је то $ %." све '.
хахах,' ' " - " $ " ,' % $ ? $,$ - ? " $ " " су $ $ ? ? :$
' за " " $," $ ¥ ' $ је ? застава $ $ .$ говоре $ су то $ $ Тетово :$ $ - је у / вјероватно
A & " ? прој & ' " " % & % " " ' &
„Grobari“ iz Makedonije pred meč sa Škendijom:
BIĆE FRKE u Skoplju!
Posle razgovora sa čelnicima Škendije i njihovim navijačima, koje ste mogli da pročitate u prethodna dva dana u „Alo!“, bilo je logično i da se zaputimo u Skoplje, gde je Partizan oduvek mogao da računa na veliku podršku s tribina, kad god je gostovao.
U ovom trenutku, kako nam je rekao jedan od viđenijih „grobara“ u makedonskoj prestonici, najveći problem za pristalice crno-belih u Skoplju je kako nabaviti kartu za revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona (19. jul).
- Ukoliko uspemo da nabavimo ulaznice, biće nas sigurno pet, šest hiljada samo iz Skoplja. Partizan je ovde uvek imao veliku podršku, nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.
Navijači Škendije tvrde da će crno-belima prepustiti samo pet odsto ulaznica, koliko im sleduje prema pravilima UEFA.
- Da, čuli smo i mi to. To će sigurno predstavljati problem za sve, ali daćemo sve od sebe kako bi našli načina da budemo na stadionu.
O tome hoće li biti nereda, pre, za vreme i posle utakmice, naš sagovornik je istakao:
- Na stadionu će sve proteći u najboljem redu. U to sam uveren, ali mogu da tvrdim da će gotovo sigurno biti nereda na ulicama. „Komiti“ su još ranije izjavili da ih ne interesuje meč Partizana i Škendije, ali ni oni ne vole Šiptare.
„Balisti“ su najavili da će ih se oko 1.000 zaputiti u Beograd na prvi meč.
- Ha, ha. Ma nemojte, ako ih bude 100, ma i toliko. Videćete, mogu da pričaju šta hoće, ali nešto ne verujem u njihovu priču. Ne razmišljam o tome, sada mi je glavna preokupacija da nabavim karte za mog oca, brata i mene - završio je priču jedan od viđenijih „grobara“ iz Skoplja.
„Arena Filip II“
Gradski stadion u Skoplju, na kom će Škendija ugostiti Partizan pošto njihov stadion u Tetovu ne ispunjava UEFA uslove, sagrađen je 1978. godine. Pre tri godine započeta je rekonstrukcija, za koju će biti utrošeno oko 50 miliona evra, sa svim okolnim objektima koji će biti završeni do 2013. Kapacitet velelepnog stadiona u Makedoniji iznosi 36.400.
Pala već jedna zastava „balista“
- Jedna zastava im je već pala u Tetovu. Uzeli su im naši momci, nebitno kako. Čisto toliko - kaže naš sagovornik.
Škendija ipak u Beogradu
Iako je rukovodstvo Škendije u jednom trenutku zapretilo da neće otputovati u Beograd na meč sa Partizanom (13. jul, 20.45), zbog sukoba sa FS Makedonije, spor između kluba iz Tetova i čelnika Saveza su rešeni u poslednjem trenutku. Škendij je dozvoljeno da registruje nove igrače, a zauzvrat rukovodstvo makedonskog šampiona priznalo je predsednika OFS Tetova Mehmeta Abdiujia.
Ma znam,pricali smo o gostovanju pa sam na to mislio...Стјепан " je napisao/la:Vjerovatno misliš na revanš,prva se igra u Beogradu?![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.