Bas sam danas prico sa jednim momkom koji je sinoc bio sa njima, imaju sve uslove za rad, temperatura 10-15 stepeni niza nego kod nas, hotel gdje su smjesteni extra, bazen, sauna teren gdje treniraju super...a za tih 6 pojacanja bi bilo super ako bude tako mada je to tesko povjerovat, isto tako ti gore imas igrace koji treniraju al nisu jos potpisani ugovori sa njima, mislim da ce ovo ispast super kako je izgledalo prije jedno 7 dana, do petka stize i oprema JAKO pa cu se potrudit da nabavim i slike opreme da vidimo te dresovefukara87 je napisao/la:Ma dobro ne racunam ja Mujkica,Nikolica i Zoleticaa ali sam danas cuo da se radi na tome da dovedu 6 pojacanja pa sad vidjet cemo sta ce bit od toga...a upravu si za Pirica on ce da napraduje pravo danas sam se cuo snjim i kaze da su im dobri uslovi na Kupresu non stop imaju kondicioni trening , teretana i bazen...classic je napisao/la:Ako racunas pojacanja to sto ce ostat Mujkic Nikolic i Zoletic onda je moguce ocekivat jos 3 pojacanja, treba nam jedan stoper jer je Raca otiso a vala nek jefukara87 je napisao/la:Šuška se šuška, Čak 6 pojacanja je najavljeno danas u Slobodi kako sam cuo od druga koji je u Kupresu...treba nam vezni jedan jer su nam otisli Gavaric i Bosnjak i treba nam jedan napadac jer Mesanovic i Bekic jesu talenti al treba nam neko ko ima odigranih 4-5 sezona na "vecem" nivou, i ja ocekujem ta 3 pojacanja i vjerujem da ce nam doc, cujem da mladi golman Piric odlicno radi na Kupresu ima samo 16-17 godina i prvi je golman
dok se ne rijesi slucaj Mujkic mada sam cuo da se i on sutra prikljucuje prvom timu

A za Pirica ti kazem jer pokazuje na treninzima vise nego Tino