FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
šta ovo smajić već u želji po transfermarktu ?gavran je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/sulej ... 38507.html
G R B A V I C A 2
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa mi smo upravo do ovoga trenutka doveli ono sto nam je nuzno trebalo, znaci lijevi bek, da zamjeni mirka, koji nas je zayebao, smajic da zamjeni besliju koji vise nema snage da igra svih 90 minuta, i adilovica da zamjeni lazara, ostali igraci, selimovic drakul i ova 2 vracena sa posudbe su tu da uskoce u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itdEdin TM87 je napisao/la:Pa vidi, ekipa koja je trenirala skupa cijelu godinu, osvojila kup i zavrsila kao treca u prvenstvu je uigranija (odnosno bolja) od ove nastale, trgovali smo previse, to hocu da kazem, dobro, Seha je mor'o otic', al' mogli smo zadrzat neke igrace, a nismo ni trebali kupovat ovoliko, samo nuzno, uglavnom, Amar ce morati to poslozit' do Serifa, bojim se kikseva u odbrani i uigravanja odbrane...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne mislis valjda da smo mi prosle sezone bili uigrani, odnosno dobri ?
nijedan igrac nije napustio zelju, a da nije pronadjena odgovarajuca zamjena za njega, čak sta vise ovi igraci koji su dosli su bolji od onih koji su osvojili ligu i kup u 2 godine(lazo, culum, mirko), ovde ne racunam sehu, jer je on nezamjenjiv, koga god iz ove lige da dovedemo, opet bi nam falio
a sto se uigranosti tice, samo pogledaj pripremne utakmice, koje doduse nisu neko mjerilo, al se vidi da igramo bolje bez navedenog trojca, nego sa njima, igra nam je brza i tecnija, sad se ravnopravno nosimo sa ekipama iz slovenije, austrije, češke, dok smo prosle sezone se mučili po kojekakvim selendrama, gdje nismo bili u mogucnosti da postignemo gol(ove)
Za zivot cijeli!
- KB-TM87
- Kontakt:
Polako ljudi, niko još nije potpisao, ni Smajić ni Kvesić, i Ješe je bio u SLO pa šta je bilo ? Samo sabura
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Sve je to tacno sto si rek'o, dobro smo igrali prijateljske, al' vidi, odbrana mora bit maximalno uigrana, jer ako oni naprave gresku, dzaba sve prijateljske, sve pripreme i to, a tamo cemo imat 1 ili 2 nova igraca (Kvesic i mozda neko uleti)! Istina je i to da su u prijateljskim pravili greske, to protiv Serifa ne smije tako + imamo Karica na golu, koji nije toliko pouzdan golman (al' k'o sto kazes, nema tog golmana koji bi zamijenio Sehu)...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa mi smo upravo do ovoga trenutka doveli ono sto nam je nuzno trebalo, znaci lijevi bek, da zamjeni mirka, koji nas je zayebao, smajic da zamjeni besliju koji vise nema snage da igra svih 90 minuta, i adilovica da zamjeni lazara, ostali igraci, selimovic drakul i ova 2 vracena sa posudbe su tu da uskoce u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itd
nijedan igrac nije napustio zelju, a da nije pronadjena odgovarajuca zamjena za njega, čak sta vise ovi igraci koji su dosli su bolji od onih koji su osvojili ligu i kup u 2 godine(lazo, culum, mirko), ovde ne racunam sehu, jer je on nezamjenjiv, koga god iz ove lige da dovedemo, opet bi nam falio
a sto se uigranosti tice, samo pogledaj pripremne utakmice, koje doduse nisu neko mjerilo, al se vidi da igramo bolje bez navedenog trojca, nego sa njima, igra nam je brza i tecnija, sad se ravnopravno nosimo sa ekipama iz slovenije, austrije, češke, dok smo prosle sezone se mučili po kojekakvim selendrama, gdje nismo bili u mogucnosti da postignemo gol(ove)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Stacenski i Beslija , odavno nismo imali ovako jak tim , stvarno ne znam koga treba izbaciti sa sredine...rexxxoNa_ je napisao/la:Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejakoAmanijakzO je napisao/la:
Prejako
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
pardon,djeluje kao da ima preko 30gollum je napisao/la:@nidi
Savić je mlađi od Zebe, Smajića i Nyeme.
Kakav je onaj Vasilic , igrao je za repku jedno vrijeme
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- KB-TM87
- Kontakt:
Ma kakva crna repkaBosnier je napisao/la:Kakav je onaj Vasilic , igrao je za repku jedno vrijeme

Željezničar - kult glavnog grada
vozdra tm-ovci,novi sam ovdje,dugo citam forum,ovi sto govore da smo slabiji neg prosle sezone,nek iznesu cinjenice zbog cega?,slazem se zbog sehe da jesmo na golmanskoj poziciji,medutim za razliku od prosle sezone u najmanju ruku smo jednaki sa igrackim kadrom
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa
Ja mislim da smo bolji nego prosle sezone , kakav je ovaj Adilovic ?daninn je napisao/la:vozdra tm-ovci,novi sam ovdje,dugo citam forum,ovi sto govore da smo slabiji neg prosle sezone,nek iznesu cinjenice zbog cega?,slazem se zbog sehe da jesmo na golmanskoj poziciji,medutim za razliku od prosle sezone u najmanju ruku smo jednaki sa igrackim kadrom
Bešlija je, nažalost, ušao u godine i već odavno on ne može odigrati čitavu tekmu na nivou. U vrh glave od njega možemo očekivati nekih pola sata kvalitetne igre. Vjerovatno je to i razlog što smo na njegovu poziciju doveli čak dvojicu jako kvalitetnih igrača.Bosnier je napisao/la:Stacenski i Beslija , odavno nismo imali ovako jak tim , stvarno ne znam koga treba izbaciti sa sredine...rexxxoNa_ je napisao/la: Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako
Ćulum nas je zayeb'o u nekim najvaznijim utakmicama, tako da konstantacija da je bio sjajan igrac ne moze nikako da stoji. Drago mi je sto su ovi otisli, osim Šehe, i odnijeli dosadnu igru i nerviranje. Zna li iko gdje Popović i Ćulum nastavljaju karijeru? Mozda ih u mesnici zaposle.
Ne treba biti euforican zbog svega ovoga, najvaznije sada je strpljenje. Smirenost. Ja sam siguran da smo puno jaci nego prosle godine, ali opet treba biti umjeren. Evo nek nas euforija spuca kad dodjemo do play-off-a EL
P.S.Rekao sam da ce biti remi sa Jablanicom.
Ne treba biti euforican zbog svega ovoga, najvaznije sada je strpljenje. Smirenost. Ja sam siguran da smo puno jaci nego prosle godine, ali opet treba biti umjeren. Evo nek nas euforija spuca kad dodjemo do play-off-a EL

P.S.Rekao sam da ce biti remi sa Jablanicom.
Osim - drugo ime za Želju !
Meni je jedino i zao Ćuluma od svih ovih odlazaka,tu ne racunam Šehu...opce poznat stav o njemu.
I ne kontam gdje nas je to zajebao Ćulum u prosloj sezoni?
P.S Lazo
I ne kontam gdje nas je to zajebao Ćulum u prosloj sezoni?
P.S Lazo

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovimelSaik je napisao/la:Bešlija je, nažalost, ušao u godine i već odavno on ne može odigrati čitavu tekmu na nivou. U vrh glave od njega možemo očekivati nekih pola sata kvalitetne igre. Vjerovatno je to i razlog što smo na njegovu poziciju doveli čak dvojicu jako kvalitetnih igrača.Bosnier je napisao/la:Stacenski i Beslija , odavno nismo imali ovako jak tim , stvarno ne znam koga treba izbaciti sa sredine...rexxxoNa_ je napisao/la: Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako
koliko je covjeku godina pa je usao u godine
fakat pisete gluposti to nije normalno, covjek u najboljim fudbalskim godinama
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
samim tim što su stančeski , nyema i bogičević zdravi i što su odradili cijele pripreme smo bolji,malo nas je poremetila povreda selimovića i e.čolića ali na sreću nije ništa ozbiljno.Mislim da će zeba i višća uz ove igrače što su došli igrati bolje bar 30%,jedino smo slabiji za golmana ali nemože i jare i pare.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Mislim da 32 godina i nije mozda najbolja fudbalska godina on je svoje sve odradio ja mislim da mu je ovo oprostajna sezona.propuh je napisao/la: Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
svoj ti pos'o !
Tacno tako, igrac kojem je brzina najveca prednost ne moze igrati duze od 32-33 godine...Grbavica moj zivot je napisao/la:Mislim da 32 godina i nije mozda najbolja fudbalska godina on je svoje sve odradio ja mislim da mu je ovo oprostajna sezona.propuh je napisao/la: Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
Roger Federer the greatest of all time!
Vala Bucan moze igrati do 40-te godine onakav,a brz ko munja...Edin TM87 je napisao/la:Tacno tako, igrac kojem je brzina najveca prednost ne moze igrati duze od 32-33 godine...Grbavica moj zivot je napisao/la:Mislim da 32 godina i nije mozda najbolja fudbalska godina on je svoje sve odradio ja mislim da mu je ovo oprostajna sezona.propuh je napisao/la: Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- alan ford 26
- Kontakt:
Necemo sada pljuvati po Lazi i Culumu, hvala im na svemu sto su ucinili. Licno sam mislio da ce Mlian biti super pojacanje kad je tek dosao, gledajuci one njegove klipove, al nije jbg, imao je tu i tamo dobrih partija al se nije Bog zna sta istakao, kao i Lazo, sto se najbolje vidjelo protiv hapoela, raja ih vise gotivila zbog te neke borbenosti. Mirso ne moze odigrati cijelu tekmu to je evidentno, al moze posluziti kao dobar dzoker i neka ga. E jos da je samo jedan napadac "extra klase" koji moze zabiti 15-20 golova i to bi bilo vrh. A ko je zamjena Zebi? Igraca tog profila nemamo sem njega.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.