FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 06 jul 2011, 11:59

Jel može neko od dizajnera napraviti neki fensi raspored sa svih 30 kola, da se isprinta i zalijepi na zid. Da imamo u vidu koliko nam je još ostalo tekmi do proslave titule.
Stvarno neko, ako bi to fino mogao napravit, nek uradi i postavi ovdje!

P.S. Smajić je jutros u 9 sati imao let iz Brisela u Ljubljanu, gdje su ga dočekali predstavnici Željezničara Almir Memić i Dino Đurbuzović, nakon čega su se zaputili ka bazi Plavih, kako bi se okončali pregovori.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 12:01

babilonTM je napisao/la:
Jel može neko od dizajnera napraviti neki fensi raspored sa svih 30 kola, da se isprinta i zalijepi na zid. Da imamo u vidu koliko nam je još ostalo tekmi do proslave titule.
Stvarno neko, ako bi to fino mogao napravit, nek uradi i postavi ovdje!
Prepravite ovu od prije
http://i34.tinypic.com/2q8658w.jpg
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 12:01

babilonTM je napisao/la:Sad sam se sjetio onoe price da je Željo pozvan na turnir u Americi, Maradona, ovo-ono...Bilo je po novinama nešto, pa šta je bilo od svega toga?
Taj turnir je u februaru 2012.. Bilo bi dobro otići, a nije mi logično da sami snosimo troškove, mislim da organizator plaća.. :?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 06 jul 2011, 12:02

AmanijakzO je napisao/la:slika

Prejako 8-)
Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako :)
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 jul 2011, 12:18

Konacno,sve mi ovo djeluje kao pocetak stvaranja jakog i stabilnog Zelje.Znacajan priliv sredstava,nasi igraci prodaju se za puno vece sume,nego ranije.
Zadrzavamo uglavnom sve najvaznije igrace,doveli smo adekvatan broj igraca,da na svim pozicijama imamo po 2 igraca,osim mozda na lijevom beku i golmanskoj poziciji.Sto ce imati za rezultat,jednu konstantu i nece biti oscilacija,ako nam bude neko povrijedjen ili kaznjen.Mislim da ce i klupa ove godine biti poprilicno jaka.
Moram istaci,takodjer da je ovo prvi put da na pripremama imamo ovako jake provjere i kvalitetne utakmice,sto je jako vazno,za sticanje samopouzdanja i uvida u vlastiti kvalitet.Mi uvijek nekako previse respektujemo ekipe iz Europe,a sebe omalovazavamo i sami sebe porazimo.Odigrati sa prvakom Slovenije,prvakom Austrije,trecim iz Ceske,jako dobre utakmice,igramo jos i sa Istambulom,dokaz je da imamo kvalitet i da se jako dobro radi.
Nije me uhvatila euforija i ne bi zaista da djelujemo kao Blekani,za vrijeme Blekicevog mandata.Da najavljujemo setanje kroz ligu i slicno,ali sa ovakvim nacnom rada sasvim sam siguran da smo kvalitetniji od drugih i da nemamo razloga za brigu.Mislim da nas ocekuju lijepi dani uz Zelju i zbog Zelje.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 jul 2011, 12:21

Imli kakvih vijesti jeli potpisao ???

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 jul 2011, 12:24

Iskreno nisu ovako popratili ni Spahicev potpis,kao sto su Smajicev.Te krenuo ,te stigao,docekan i slicno.Znaci da je haman sve zavrseno,mada zna Amar iznenadit,ali mislim da je ovo gotova stvar.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jul 2011, 12:26

I ja se slazem da ne bi trebali biti euforicni sto se tice lige i titule.Polako oko svega.Jedno je sigurno i to je sama cinjenica,a to je da smo napravili stabilizacijski iskorak,djelujemo sigurno,jako kao klub u odnosu na ostale konkurente za vrh.Finansijski smo na jako dobrom putu,mislim da smo vec tu najstabilniji u ligi,puno su pomogli transferi Sehe i Dzeke,tu smo imali srece i to je dovelo do dobrog statusa.Sama ta cinjenica te vec odmah stavlja pri vrh.Igracki smo vjerovatno bolji nego prije,a nije se istresla neka silna lova.Svi igraci su dovedeni besplatno,naravno uz njihove plate i premije i ono sto je dogovoreno i sto je sigurno dignuto do maksimuma kada se gleda nasa liga.Nasi igraci imaju dobre,visoke i redovne plate,ne brinu za egzistenciju i ostaje im samo da igraju.To je psiholoski zdrava cinjenica za igrace i velika prednost u odnosu na konkurente.Da li cemo biti prvi? Bez veze je vec sada naglabati o tome,ali po pogledu na ekipu,sigurno je da cemo se boriti za titulu,i da cemo biti u samom vrhu ako ista.A to je dobro znati.Stvara dobru atmosferu.Nama,klubu,imidzu kluba.Priblizavamo se periodu koji je prizeljkivan,a to je da svi iole kvalitetni igraci razmisljaju o igranju za nas klub i ne bjeze od nas kao prije.Igraci koji su u klubu nemaju nista protiv da produze ugovore,osim ako neko ima bas dobru ponudu.Sve skupa napreduje,a bice zanimljivo,jer je Borac otprilike isto jak kao prosle godine,Sarajevo je tu negdje i oni se uvijek trude da ostvare ambicije,Siroki je uvijek tu,stabilan i jak,Olimpic se pojacao i sigurno da im je interesantno da se uguraju medju kandidate za sami vrh...Leotar se pojacao,ali oni idu po starom sistemu,tu je jos nekih ekipa koje mogu iznenaditi,tipa Zrinjski...bice interesantno,i pogotovo jos ako se dogovore sa svim ekipama za tv prenose,prvi put sponzor lige,koji bi umnogome olaksao takmicenje svim klubovima...pocinjemo polako liciti na ligu i osjeti se pozitivna vibracija da se ovo malo podigne na veci nivo,pa ce i vrijednost lige kao takve porasti,sa njom i vrijednost igraca u ligi.Zeljo bi trebao igrati jednu od vodecih uloga u svemu,a vidjecemo da li ce tako i biti.O evropi necu nista reci,nosimo se na pripremama sa jakim ekipama,mislim da bi sa takvim pristupom trebali i protiv Serifa,pa sta Bog da,prolaz nije na moranje,ali pokazati zube je na moranje.Treba imati i dosta srece u svemu tome.Dobro je ovo sve,jako dobro za sada!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 12:28

rexxxoNa_ je napisao/la:

Prejako 8-)
:lol: :lol: :lol: Cuj Savica izbacit iz prve, e da i ovo cujem...

Ovo pokazuje da smo slabiji u odnosu na proslu sezonu, a duplo slabiji u odnosu na onu kad smo uzeli titulu...

Najjaci smo preko krila i tu treba trazit sansu protiv Serifa....
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 06 jul 2011, 12:29

Neka još...

Trebamo sačekati rezultat protiv Šerifa, tada ćemo znati koliko smo napredovali...

Evidentan je napredak, ali neka još. SABUR!

8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 06 jul 2011, 12:30

po cemu smo to slabiji ?

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 12:32

Mislim da bi trebali početi s prodajom godišnjih prije utakmica sa Šerifom.. Za svaki slučaj, dok je euforija još.. :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 12:42

eliminator je napisao/la:po cemu smo to slabiji ?
Otisli su neki vazni igraci koji su bili uigrani..

Radovanovic - Kvesic, Radovanovic je bio uigran, a Kvesic se mora uigrati, eto, Kvesic je bolji, pa cemo vidjeti...

Zatim, odbrana je propuh, treba dovesti jos 1 stopera...

Veza, dosao Smajic, opet kazem, treba da se uigra, tu imamo jos Besliju i Stanica (uz Viscu)... Savic i Svraka su tu, al' nemaju izmjenu, dosad je tu bio sjajni Culum, a sta sad?

Napad, Lazar i Adilovic isto sranje drugo pakovanje :D

aaaaaaaaaa kako sam zaboravio Sehu i Karica, mislim ovo je donijelo prevagu da smo slabiji u odnosu na proslu...
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 06 jul 2011, 12:46, ukupno mijenjano 1 put.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 12:44

Edin TM87 je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:

Prejako 8-)
:lol: :lol: :lol: Cuj Savica izbacit iz prve, e da i ovo cujem...

Ovo pokazuje da smo slabiji u odnosu na proslu sezonu, a duplo slabiji u odnosu na onu kad smo uzeli titulu...

Najjaci smo preko krila i tu treba trazit sansu protiv Serifa....
osim karića,bogičevića i savića relativno mlada ekipa

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jul 2011, 12:48

Edin TM87 je napisao/la:

Radovanovic - Kvesic, Radovanovic je bio uigran, a Kvesic se mora uigrati, eto, Kvesic je bolji, pa cemo vidjeti...

Veza, dosao Smajic, opet kazem, treba da se uigra, tu imamo jos Besliju i Stanica (uz Viscu)... Savic i Svraka su tu, al' nemaju izmjenu, dosad je tu bio sjajni Culum, a sta sad?

aaaaaaaaaa kako sam zaboravio Sehu i Karica, mislim ovo je donijelo prevagu da smo slabiji u odnosu na proslu...
ne mislis valjda da smo mi prosle sezone bili uigrani, odnosno dobri ?
Za zivot cijeli!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 jul 2011, 12:48

@nidi

Savić je mlađi od Zebe, Smajića i Nyeme. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 12:51

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne mislis valjda da smo mi prosle sezone bili uigrani, odnosno dobri ?
Pa vidi, ekipa koja je trenirala skupa cijelu godinu, osvojila kup i zavrsila kao treca u prvenstvu je uigranija (odnosno bolja) od ove nastale, trgovali smo previse, to hocu da kazem, dobro, Seha je mor'o otic', al' mogli smo zadrzat neke igrace, a nismo ni trebali kupovat ovoliko, samo nuzno, uglavnom, Amar ce morati to poslozit' do Serifa, bojim se kikseva u odbrani i uigravanja odbrane...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 06 jul 2011, 12:52

Zar smo kupili nekoga?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 06 jul 2011, 12:52

Edin TM87 je napisao/la:

radovanovic nije odigrao utakmice kako treba ovu sezonu , vidjecemo kakav je kvesic
odbrana je ostalo ista kao i prosle sezone samo sto se nadam da ce se bogicevic vratiti u pravu formu
vezni red je jaci nego prosle sezone zaboravio si stanceskog, selimovica, jamaka pa i zolotica koji ce biti strasan igrac , culum je bio dobar jedino na gostovanjima jer se udarao nije bas da je bio sjajan ali je bio solidan igrac
u napadu imamo adilovica, ramica, pehilja s tim da i selimovic tu moze uletit
jedino smo losiji na poziciji golmana u odnosu na prethodne dvije sezone
uglavnom treba malo sacekati da vidimo kako igraju a ne odma pisati da smo slabiji a niko nije pogledao nijednu pripremnu utakmicu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 12:55

Seyo_TM je napisao/la:Zar smo kupili nekoga?
Doveli, kljucna rijec.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.