FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2011, 10:49

Još 8:09:31:10
Ko će dočekati, stvarno sam užasno nestrpljiv. Prelazni rok nije mogo bolji biti i sigurno se sada mogu nadati dobrom rezultatu protiv oslabljenog Šerifa. Naprijed Željo !!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2011, 10:51

ovaj put makar evropu čekamo pojačani umjesto oslabljeni u odnosu na regularnu sezonu i mislim da to niko ne može poreći.

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 06 jul 2011, 10:54

Moze li mi neko sada da napise koji su igraci otisli a koji dosli u ovom transfer roku :?:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 jul 2011, 10:56

Lepinja je napisao/la:Moze li mi neko sada da napise koji su igraci otisli a koji dosli u ovom transfer roku :?:
Out : Rovčanin, Gančev, Šehić, Perak, Ćulum, Popović, Spahić, Radovanović, Mešić
In : Alić, Pehilj ( vraćeni s posudbe ) , Adilović, Drakul, Selimović, Kvesić, Smajić, Bukvić

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 06 jul 2011, 10:56

barbarez je napisao/la:
rusina_jr je napisao/la:Eh sada , idemo naglabati koji bi nam golman odgovarao i da li svakome od nas pojedinacno valjaju igraci koji su dosli ! Usput jos mozemo da probamo sloziti taktiku protiv Sherifa i neke stvari na koje cemo Amaru i strucnom stabu posebno skrenuti paznju !
Koliko ce gledalaca da bude nije ni bitno jer ako Amar odradi sve kako smo mu rekli pobjedjuemo 1000 % !
:lol:
8-)
Pa u cemu je problem ,ako neko iznese misljenje,da ekipa izgleda dobro,samo mozda golman nije kvalitetan dovoljno.To je moje misljenje,moj stav.Hoce li koga dovesti,ili nece,kako ce Amar igrati,to uopste nije bitno.Nisam uopste nezadovoljan radom,samo kao navijacu mi licno Karic ne ulijeva samopuzdanje.
Ko ti je rekao da je problem , cak sta vise podrzavam tvoje misljenje . Ti si jedan jako konstruktivan forumas , uvijek pozitivan . Samo ostani takav , ne mijenjaj misljenje svako deseti dan , ok ? ;)
8-)
Željezničar za život cijeli !

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 06 jul 2011, 11:07

slika

Prejako 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2011, 11:11

Neke su stvari sad evidentnije, nakon ovih par utakmica.I dalje cemo igrati 4-5-1 ali ce se neke stvari promjeniti u taktici, ustvari trebali bi igrati brzi nogomet.Ako se po jutru dan poznaje, ne bi trebalo izgledati lose, doduse pripremne su ali igramo i za razliku od proslih godina sa malo jacim protivnicima, tacnije igramo protiv prvaka a to su uvijek ozbiljne ekipe a mi uspjevamo ostaviti i dobar utisak sto je po meni bitnije od samog rezultata.Ono sto se da i zakljuciti da smo kudikamo ofanzivni za razliku od proslih godina.Isto tako imamo veliki broj igraca u rotaciji a to je kod Amara uvijek tako jer on igra uvijek na dva fronta liga i kup.Ekipa bi trebala biti fino osvjezena ako sve ovo bude u redu ali sto se tice lige za neka pojacanja sto se tice serifa je odavno vec kasno ali bi ove sezone trebali imati i dobro ukomponovanu ekipu gdje se ne bi pravile kompenzacije na ustrb pojedinih igraca i igranja na drugim pozicijama jer nemamo adekvatnog igraca gdje bi u stvari i trebali imati.Zakljucaj je da bi igracki ali i kao ekipa trebali uci jaci u sezonu, sto naravno raduje sve nas.Ono sto posebno mene raduje su ovi mladji igraci Zola, Ramic itd iskreno se nadam da ce dobiti priliku da pokazu sta znaju i da ce napredovati jer to su najzahvalni igraci oni koji dolaze iz tvoje skole nogometa.Brko je bar sto se tice ekipe konacno uspostavio pravi sistem vrijednosti imamo iskusnih igraca, imamo i ovih mladih nada ali isto tako i dosta igraca priblizne kvalitete ali i ovih sto tek treba da pokazu zbog cega su dovedeni.Nakon dugo, dugo vremena jedne pismene pripreme od kojih treba ocekivati dobru sezonu, pismeno odradjen prelazni rok ( mada ostaje mogucnost da se dovede jos jedan igrac u odbranu ako ne onda bi se isti trazio na polusezoni ).Fin iskorak po pitanju igrackog kadra, nadam se dobrim i atraktivnim igrama na Grbavici ali isto tako i velikoj podrsci navijaca jer upravo ovakve stvari dovode navijace na stadion a dobre igre ih ostavljaju na tribinama.Opsti utisak bar sto se mene tice zadovoljan :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 06 jul 2011, 11:30

@lepi87
samo mala zamjerka na pravopisu: ofanzivniJI, najzahvalniJI. Zareze neću spominjati ovom prilikom :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 jul 2011, 11:35

Mislim da bi se atmosfera po gradu polako trebala DIZATI ! Kao sto su momci uradili pred gostovanje u Zenicu ! 14.7.2011 POSTOJI SAMO JEDAN PRAVAC KOŠEVO !

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 jul 2011, 11:36

AmanijakzO je napisao/la:slika

Prejako 8-)
Stančeski umjesto Savića. ;)

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 jul 2011, 11:37

lopta je napisao/la:Mislim da bi se atmosfera po gradu polako trebala DIZATI ! Kao sto su momci uradili pred gostovanje u Zenicu ! 14.7.2011 POSTOJI SAMO JEDAN PRAVAC KOŠEVO !
!!!!!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 jul 2011, 11:42

ellaxaz je napisao/la:1. kolo: Široki Brijeg - Željezničar

2. kolo: Željezničar - Rudar (P)

3. kolo: Travnik - Željezničar

4. kolo: Željezničar - Zrinjski

5. kolo: Olimpic - Željezničar

6. kolo: Čelik - Željezničar

7. kolo: Željezničar - Zvijezda

8. kolo: Borac - Željezničar

9. kolo: Željezničar - Sloboda

10. kolo: GOŠK - Željezničar

11. kolo: Željezničar - Velež

12. kolo: Slavija - Željezničar

13. kolo: Željezničar - Sarajevo

14. kolo: Kozara - Željezničar

15. kolo: Željezničar - Leotar

Nije loše.
Jel može neko od dizajnera napraviti neki fensi raspored sa svih 30 kola, da se isprinta i zalijepi na zid. Da imamo u vidu koliko nam je još ostalo tekmi do proslave titule. 8-)

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 06 jul 2011, 11:43

elSaik je napisao/la:

Prejako 8-)
Stančeski umjesto Savića. ;)
uhh zaista prejako! ne gine nam dupla kruna
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 jul 2011, 11:50

Sad sam se sjetio onoe price da je Željo pozvan na turnir u Americi, Maradona, ovo-ono...Bilo je po novinama nešto, pa šta je bilo od svega toga?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 jul 2011, 11:52

babilonTM je napisao/la:Sad sam se sjetio onoe price da je Željo pozvan na turnir u Americi, Maradona, ovo-ono...Bilo je po novinama nešto, pa šta je bilo od svega toga?
bas i mene zanima ???

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 jul 2011, 11:53

Prejako 8-)
Protiv Sheriffa ce desno igrati Beslija, mozda kao zamjena udje Smajic, jer nije dovoljno 7 dana da se uklopi u ekipu. Isto tako mislim da se Kvesić nece odmah uklopiti u ekipu pa bi moga zaigrati tek uzvratnu utakmicu. Sto se tice zadnjih veznih Savic mora igrati jer zna zabiti gol, a takodje treba biti jedan visoki u veznom redu, jer su svi niski. Tako da ce se Svraka i Stanceski boriti za drugo mjesti zadnjeg veznog. Ostalo..odlicno :D
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 jul 2011, 11:55

babilonTM je napisao/la:Sad sam se sjetio onoe price da je Željo pozvan na turnir u Americi, Maradona, ovo-ono...Bilo je po novinama nešto, pa šta je bilo od svega toga?
Cuo sam da moramo sami platiti svoje troskove, pa se oko toga zakomplikovalo. :mrgreen:
FKŽ !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 jul 2011, 11:56

Zujo rezervisi vjecnu i nemoj Koketa zvat'!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 06 jul 2011, 11:56

kvesic mora igrati, zato sto je stanic na lijevom beku katastrofa i to zna i osim , a za smajica rekao je da je prosao propreme sa lokerenom tako da mu ne fali snage !

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 jul 2011, 11:57

elSaik je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:1. kolo: Široki Brijeg - Željezničar

2. kolo: Željezničar - Rudar (P)

3. kolo: Travnik - Željezničar

4. kolo: Željezničar - Zrinjski

5. kolo: Olimpic - Željezničar

6. kolo: Čelik - Željezničar

7. kolo: Željezničar - Zvijezda

8. kolo: Borac - Željezničar

9. kolo: Željezničar - Sloboda

10. kolo: GOŠK - Željezničar

11. kolo: Željezničar - Velež

12. kolo: Slavija - Željezničar

13. kolo: Željezničar - Sarajevo

14. kolo: Kozara - Željezničar

15. kolo: Željezničar - Leotar

Nije loše.
Jel može neko od dizajnera napraviti neki fensi raspored sa svih 30 kola, da se isprinta i zalijepi na zid. Da imamo u vidu koliko nam je još ostalo tekmi do proslave titule. 8-)
Nemojte odmah trčati pred rudu.Sačekajmo utakmice pa da onda vidimo kakva je igra,a ne vi odmah pričate kako je naša dupla kruna.Znate kako je bilo ovog proljeća.Svi ste najavljivali prvenstvo je naše,borca ćemo oderati i tako.A znamo kako je bilo.Pa kasnije cijeli forum dolazi na našu temu i podjebavaju nas jel počelo plaavo proljeće.Jer kod nas je takva situacija da smo najjači dok pobjeđujemo,a kad jednu izgubimo onda nam niko ne valja i svi su bolji od nas.Iskreno i ja sam prezadovoljan kako se odvija situacija i znam da smo jači nego prošle sezone.Malo mi je žao što se povrijedio Selimović al šta ćemo,oporavit će se aBd.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TvrtkoPrvi i 15 gostiju.