A dobro izuzev legende(Ziska).Svima vam treba biti poznato da je Zisko spav'o sa hiljadu zena.to je javna tajna(sad ne znam je li hiljadu ili sto)legenda reala je napisao/la:E jbs Megamoj ,ti nas napravi najgorim ,pa naš Hary ti je veliki **** nemoj takoMegamon je napisao/la:Da ima curica nebi visili na forumu.Svaki od nas je kronicni gubitnik.Eto mi bi u ova doba da imamo batre pisali po forumu a nebi radili neke malo delikatnije stvari![]()
![]()
PS ja ne visim na forumu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
@legenda reala
Sta fali da tebe pitam,nisi valjda pesko ?
moras naci nesto sebi da se usrecis,ne mozes vjecno biti sam
evo jedna za raju :
[youtube][/youtube]
Teski krkanluk,bravo Acko brate,klavijatura srce para
Sta sam ?
Sta fali da tebe pitam,nisi valjda pesko ?
evo jedna za raju :
[youtube][/youtube]
Teski krkanluk,bravo Acko brate,klavijatura srce para
legenda reala je napisao/la:E jbs Megamoj ,ti nas napravi najgorim ,pa naš Hary ti je veliki **** nemoj takoMegamon je napisao/la:Da ima curica nebi visili na forumu.Svaki od nas je kronicni gubitnik.Eto mi bi u ova doba da imamo batre pisali po forumu a nebi radili neke malo delikatnije stvari![]()
![]()
Sta sam ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Hary
Pa zato što znaš odgovor na pitanje ,samo džaba pitaš
Pa znaš šta si koja riječ je cenzurisana "jhebač "
Megamoj/Hairlija
Nije sa hiljadu ,nego sa dvije hiljade žena ,ne znaš ti kad je on bario po Jadranu
[youtube][/youtube]
Pa zato što znaš odgovor na pitanje ,samo džaba pitaš
Pa znaš šta si koja riječ je cenzurisana "jhebač "
Megamoj/Hairlija
Nije sa hiljadu ,nego sa dvije hiljade žena ,ne znaš ti kad je on bario po Jadranu
[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ETo ja sad veliki hebac
Da pitam ove iz Tuzle dal je neko od vas bio na AXE partyu u domu mladih ?
Da pitam ove iz Tuzle dal je neko od vas bio na AXE partyu u domu mladih ?
- Megamon
- Kontakt:
Joj Ziska jes bezobrazan. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
E moji jhebači
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
harry_90 je napisao/la:Znao sam ko ce odgovoritlegenda reala je napisao/la:Evo sav se tresem ,sjedeći za kompijuterom,zima srce pucaharry_90 je napisao/la:Ima li zime kod vas ?sta ima kod tebe,ima li curica?
alfaroquamimindahfuahf je hakirao legendin profil
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Efendija haj produži ,ovdje nije Islamska Zajednica

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Nije vala ni Gluha Bukovicalegenda reala je napisao/la:Efendija haj produži ,ovdje nije Islamska Zajednica![]()
legenda reala je napisao/la:Efendija haj produži ,ovdje nije Islamska Zajednica![]()
vidiš, rek'o sam ja..ne bi legenda nikad ovako na Rijaset udario
FORZA MARŠAL !!!
Ne bi me iznenadilo,jedino je alfa non stop tu bio,sta god napises on se javi,a sad je tu ulogu preuzeo ponos Gorazdahodža je napisao/la:
alfaroquamimindahfuahf je hakirao legendin profil![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma

Konačno fkt si svima dosadiolegenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
Tebe jedino drina moze povuci do Ustipracelegenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
Amin !legenda reala je napisao/la:Eto bilo mi je drago što smo se družili ovu godinu ,dana ,zbog učestalih provokacija i udara na moje ime ,povlačim se sa foruma![]()
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pošto vidim da ste jedva dočekali i da ste svi ljubomorni na moju popularnost ,povlačim se ,ovo je konačna odluka 
Otišo si legendo ostala je tuga 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Neeeeee legendoo, vrati se na forum..... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 127 gostiju.